Knipsels van week 13: lang leve zomertijd, de zon schijnt en een vol weekend

Het eerste kwartaal zit er al weer op! En wat was het lekker weer he, afgelopen week. Ik heb er zo van genoten! Laat het maar zo blijven tot eind oktober, dat zou ik helemaal geen probleem vinden ha. Anyway, het was een leuke week, met veel gezelligheid in het weekend.

Maandag

maandag (1)-

Maandag werk ik gewoon de hele dag op kantoor en als ik thuis kom, kijkt deze kleine meneer op deze manier filmpjes op de ipad. Daar moet ik stiekem zo om lachen.

maandag (2)-

’s Avonds maak ik wederom een mooie lunchtrommel klaar. Een keer wraps in plaats van een boterham. Maar dat was (nog) niet zo’n succes helaas.

maandag (3)-

Fijn joh, die zomertijd. Deze kleine man weigert te slapen en om 22:00 u zit hij nog gezellig met ons op de bank. Daarna lukt het hem gelukkig wel om in slaap te komen. Wel erg gezellig zo, lekker met papa en mama hangen op de bank. <3

Dinsdag

dinsdag (1)-

Dinsdagochtend is het zo lekker al buiten. Als ik in de tuin kom, is dit het uitzicht wat ik heb. Het is echt net of iemand eiwitten heeft staan kloppen in de lucht. Zo prachtig!

dinsdag (2)-

Ik besluit met de kleine man weer naar Samitex te rijden. Omdat de jurk die ik voor de kleine meid maakte (nog) veel te groot is, moet er ook een grotere legging bij. En daar heb ik uiteraard nieuwe stof voor nodig. Ik kwam nu dit paneeljurkje tegen, ook al zo leuk!

dinsdag (3)-

Ik had met de juf afgesproken dat ik vandaag kon helpen met overblijven. Zo kan de juf even pauze houden en ik vind het stiekem best leuk om de kindjes in de klas te leren kennen. Zoonlief gaat uiteraard ook mee en is helemaal in zijn nopjes aan een tafeltje op school. Hij voelt zich zo groot!

Woensdag

woensdag (1)-

Woensdag blijven we weer over op school. Meneer wil graag met zijn rugzakje op zijn rug die kan top. Ik vind het zo schattig hoe enthousiast hij is.

woensdag (2)-

Na het eten spelen de kleuters lekker op het schoolplein. Ik blijf dus ook al die tijd, want zoonlief vindt het echt helemaal het einde, dat spelen. Als de klas weer naar binnen gaat, gaan wij naar huis. In tranen was hij, echt waar. Dat zal over een paar jaar wel anders zijn, haha.

woensdag (3)-

Thuis heb ik zin in iets zoets en ik maak maar weer eens een heerlijke mugcake (die overigens letterlijk de pan uit rees).

woensdag (4)-

’s Avonds besluit de kleine meid haar poppenhuis opnieuw in te richten. Volgens haar had oma gezegd dat alles op kleur gesorteerd moest worden (groene badmeubels in de groene badkamer etc.), maar nu MOEST het anders. De keuken kwam op zolder. Lekker ding.

donderdag

donderdag 1

Omdat mijn ouders op vakantie zijn passen mijn schoonouders vandaag een halve dag op. Zo hoef ik maar een halve dag vrij te nemen en schaadt dat mijn vakantiesaldo niet zo erg. Daar ben ik helemaal blij mee en nog leuker is het om naar Enschede te rijden als het gewoon 23,5 graden is buiten! Het lijkt wel zomer, heerlijk!

donderdag 2

’s Avonds thuis drink ik nog een lekker kopje thee dat ik van Nicole kreeg van Echte Post is Cool.

Vrijdag

vrijdag (1)-

Donderdagavond kwam zoonlief de barbie ‘Anna’ (van Fwozen natuurlijk) tegen in het poppenhuis en hij leek op slag verliefd. Die moest mee in bed. Hij werd dus wakker met een meisje naast zich, haha. Toen ik dat aan manlief vertelde keek hij echt heel vreemd, hihi.

vrijdag (1)-

Eenmaal beneden moest ik even op de bank gaan liggen om ‘patient’ te zijn bij deze dokter. Nou, dat vind ik geen straf hoor!

vrijdag (4)-

’s Avonds eten we paaspasta, zulke leuke vormpjes! Dochterlief vond het een succes, de kleine man wilde er helaas niets van hebben.

zaterdag

zaterdag (1)-

Zaterdagochtend werkt manlief de hele ochtend in de tuin en ik ga binnen aan de slag om de boel schoon te krijgen. ’s Middags moet hij volleyballen en ben ik dus alleen met deze twee toppers. De kleine meid heeft haar ’trainingspak’ aan en doet oefeningen die, ik quote, ‘niet voor baby’s zijn’… Haar broertjes mocht dus niet meedoen, haha.

zaterdag (2)-

We besluiten om nog snel even een boodschapje te doen en ik heb weer een hele karavaan achter me aan door de winkel. Schatjes.

zaterdag (3)-

We wilden graag sushi eten, maar de toko die het aan huis bezorgde in Almelo zit dicht (WHYYYYY?).

zaterdag (5)-

Gelukkig zit er nog een ander sushi-restaurant waar je wel af kon halen en dus bestelde ik daar. Het eten was erg lekker en de edamame boontjes vielen bij deze kleine meid in de smaak!

zaterdag (4)-

Voor het slapen gaan nog lekker even een flesje melk met een koekje op de bank. En een mama die weer eens een selfie wil maken :-).

zondag

zondag (1)-

Zondag spreken we met vrienden af in Diepenheim, daar zou een leuk marktje zijn en we nemen de kids lekker mee die kant op. Bij de parkeerplaats kom ik deze prachtige magnolia tegen: ik heb nog nooit zo’n roze magnolia gezien. Ik wil hem!

zondag (2)-

Er is een ‘foodtruck’, een oude Duitse brandweerauto, waar je broodjes braadworst (broodje brandweerslang, haha) kunt eten en de eigenaar is zo aardig om de bestuurdersstoel even vrij te maken. Het zoontje van onze vrienden wil er heeeeel graag zitten. Kijk  ‘m glimmen!

zondag (3)-

De markt was een beetje klein, maar het was heerlijk weer en de kids konden heerlijk rennen. En er was eten, dus wat wil je nog meer?

zondag (4)-

We besluiten nog even naar de speeltuin in Delden te rijden en deze meneer mag even in de autostoel van zijn grote zus. Dat hier een ‘gewone’ gordel omgaat, in plaats van zo’n 5-punts-gordel vindt hij maar gek, haha.

zondag (5)-

Het was lekker druk in de speeltuin, maar goed te doen. De papa’s en mama’s zitten ondertussen lekker even op het terras.

zondag (6)-

En de omgeving daar is zo mooi! Ik krijg er haast zo’n vakantiegevoel van.

zondag (7)-

Uiteindelijk eten we in Enschede, bij de vrienden thuis en hun buren hebben deze witte magnolia in de tuin staan. Ook al zo’n plaatje! Wat is het toch een prachtige boom, en wat zijn ze mooi als ze in bloei staan. <3

En zo is het weer zondagavond en zit de week er al weer op. Hoe was jouw week? Heeft iemand nog een leuke 1 april-grap met je uitgehaald?

xx
Loes

P.s. Doe je al mee met de winactie van de paasbloghop?4 Reacties

  1. 3 april 2017 / 11:13

    Wat een heerlijk weertje he;). En wat gezellig om zo met vrienden op stap te gaan..

  2. 3 april 2017 / 21:49

    Prachtig die roze bloemen! Heerlijk dat alles nu weer aan het bloeien is 🙂

  3. 4 april 2017 / 10:15

    Die bloesemboompjes zijn zo mooi! Net als je kindjes. Lekker die sushi en mugcake. Krijg er honger van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *