Knipsels van week 10: voor het eerst naar school, Memphis Maniacs en Gemeentemuseum Den Haag

Zo, het was me het weekje wel! De kleine meid ging voor het eerst naar school (spannend!), het was super lekker weer en dus konden we lekker even buiten spelen. Zaterdag hadden we een concert van de Memphis Maniacs en ik sloot de dag af in Den Haag en Scheveningen (waardoor ik dit foto-overzicht ook zo laat pas plaats). Anyway, there we go!


Maandag

maandag (1)-

Goedemorgen! Waaahhh!! Het is zo ver! Deze kleine (grote!) meid heeft haar eerste schooldag. Ze vindt het allemaal maar heel gewoon en was vol verbazing dat manlief haar om 12 uur al weer kwam ophalen, haha. Kleine topper.

maandag (2)-

’s Avonds is het tijd voor het bad. Deze kleine meneer is echt helemaal fan van de Brandweerwagen en Ambulance, zo schattig!

maandag (3)-

En na het bad kijken we nog even tv. De kinderyoga-oefeningen van Nickelodeon (Jr) worden even nagedaan.

DInsdag

dinsdag (1)-

Als de kleine meid naar de PSZ is, spelen we thuis weer lekker met Thomas. Zo leuk om te zien hoe deze meneer daar helemaal in op kan gaan. Het liefst ligt hij er op zijn buik bij.

dinsdag 2

We gaan even naar de Action in de stad en ik besluit nog even bij het hertenkamp te gaan kijken.

dinsdag3

Hoi!

dinsdag4

Zo’n mooi stukje Almelo, precies aan de rand van het centrum.

dinsdag5

Helaas ging het regenen en dus gaan we snel terug naar de auto.

dinsdag6

Knuffel ‘Pi’ van de PSZ mag een weekje bij ons logeren en dus moet die ook op de foto.

dinsdag7

’s Avonds is het tijd voor naailes en ik ga bezig met DE jurk voor de kleine meid. Hij is nog lang niet af, dus ik moet komende week nog hard aan het werk!

Woensdag

woensdag (1)-

Woensdagochtend is het weer tijd voor school. Het ziet er zo gezellig uit met die mooie tassen bovenop de kapstok.

woensdag (2)-

En tussen de middag eten we thuis een broodje.

woensdag (3)-

Als we naar de logopedie gaan ’s middags komt het met bakken uit de lucht. Echt niet leuk!

Donderdag

donderdag (1)-

Donderdag werk ik de hele dag op kantoor en als ik naar huis ga, zie ik deze lucht. De zon doet erg zijn best om achter die wolk vandaan te komen en dat geeft echt een prachtig effect!

donderdag (2)-

Thuis zitten deze twee toppers samen op de bank. <3

donderdag (3)-

Ik kreeg een heel leuk pakket per post met (o.a.) een prachtige gouden veer met een potje inkt en ik ging even letters oefenen.

donderdag (4)-

Ik kreeg echt zo’n middelbare-school-gevoel met die inkt zo op mijn middelvinger, haha. Binnenkort trouwens meer over dit project!

Vrijdag

vrijdag (1)-

Ja hoor, vaste prik: op de vliegveldweg staat het alweer stil. Zo frustrerend!

vrijdag (2)-

’s Avonds begin ik met inpakken voor #EchtePostIsCool. Het plan was om het afgelopen weekend op te sturen, maar dat is weer niet gelukt. Bah. Het wordt wel erg leuk!

Zaterdag

zaterdag 1

Zaterdag ga ik even naar Intratuin, want ik wil graag zo’n leuke pannenkoekenplant (pilea) voor in huis. En ik kocht er 1 met wel 3 baby’s! Jeej!

zaterdag 2

Kijk dan hoe leuk deze serie van Le Creuset! Prachtig! Ik wist helemaal niet dat Le Creuset ook iets anders maakte dan pannen, haha.

zaterdag 3

En ik vind die tassen van Zebra zo ontzettend leuk. Die met de gouden stippen is mijn favoriet, ik wist helemaal niet dat die ook in donkergroen te koop was.

zaterdag 5

zaterdag 4

Wat een heerlijk weer is het! De kids spelen lekker even buiten en het kan ook echt weer. Manlief werkt fijn in de tuin (verschil moet er zijn zeg maar).

zaterdag 6

Achter in de tuin hing dit mooie theepotje met vogelvoer. Helaas hebben de vogels dit voer niet gevonden, hahahaha, het is gaan kiemen!

zaterdag 7

Als ik manlief af zet op het station aan het einde van de middag rij ik door de wijk terug naar huis. En ik rij zomaar tegen dit prachtige veld aan. Ik kon niet anders dan er een foto van maken, in het echt was het nog veeeeel mooier. Echt zo’n fijn verrassingsmoment zeg maar. <3

zaterdag 8

’s Avonds ga ik bij de volleybal kijken. Zonder kids krijg ik eindelijk eens iets mee van de wedstrijd.

zaterdag 9

zaterdag 10

En na de wedstrijd gaan we naar Metropool voor de Memphis Maniacs. Zij zijn een coverband die mash ups van allerlei nummers spelen. Dat betekent dat ze eigenlijk een stuk of 4 / 5 nummers tegelijkertijd spelen, het couplet van het ene nummer, met het refrein van het andere nummer. Ik had ze op Youtube opgezocht en wist niet helemaal of het wat zou zijn, maar MAN, wat waren ze goed! Het was echt zo vet! Echt ontzettend knap gedaan, wat een muzikanten.

zondag

zondag 1

Goedemorgen! Het is altijd zo’n feest met deze twee in bed.

zondag 2

Na het ontbijt wil de kleine meid graag mijn naam schrijven. En dat lukt al best aardig. Ik moet zo lachen om haar ‘s’. Prachtig gedaan.

zondag 3

En ’s middags rij ik met Ella en Nicole naar Den Haag voor de expositie van Givenchy. Het is heerlijk weer als we aankomen!

zondag 4

We beginnen met een kopje koffie en allerlei lekkere taartjes.

zondag 5

Tijd voor de expositie!

zondag 7

zondag 8

Het was echt een prachtige expositie, zo leuk om al die mooie kledingstukken te zien! Daarnaast ook nog eens leerzaam, want zoveel wist ik niet van Audrey Hepburn en Hubert de Givenchy.

zondag 14

zondag 16

zondag 15

En Ella blijft altijd de schooljuf, ik hou daar van. Zo zie je nog weer eens dingen. We grappen altijd een beetje dat dit ons ‘schoolreisje’ is.

zondag 9

We besluiten te gaan eten op het strand en rijden door naar Scheveningen. Tijd voor een selfie!

zondag 10

Ik vind het altijd bijzonder, de zee. Dat komt natuurlijk omdat we zo’n 192 km verderop wonen, ha.

zondag 11

We kunnen heerlijk buiten zitten. Oh echt, dit is zo genieten!

zondag 12

En kijk die prachtige lucht zo boven dat strand en die zee. Ja, het was een goed idee om ook nog even de zee mee te pakken vandaag. Bijna een mini-vakantie!zondag 17

En natuurlijk nog even een selfie met Nicole. Volgende keer met dezelfde rode lippen. Beloofd bij deze 🙂

En zo kwam er weer een einde aan de week die dus vol zat met leuke dingen. Heb jij ook een fijne week gehad?

xx
Loes2 Reacties

 1. Esmee
  14 maart 2017 / 17:16

  Ziet er uit als een heerlijke week! Wat is dat theepotje voor in de tuin ontzettend lief… De schrijfset met gouden veer heeft ook wel veel Harry Potter-gehalte, supergaaf!

  • Loes
   Auteur
   26 maart 2017 / 14:07

   Ja inderdaad, ik voelde me ook helemaal Harry Potter, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *