Echte Post is Cool 4.0 | Een feest in de brievenbus

Al tijden zag ik op Twitter en Instagram de leukste pakketjes voorbij komen met #epic en #echtepostiscool. Toen Northflix ergens in februari een oproep deed om deel te nemen, twijfelde ik geen moment en ik schreef me in. En inmiddels zijn de pakketjes verstuurd en ook uitgepakt. Ik laat je zien wat ik kocht en kreeg!

Echte post is cooL / EPIC?

Echte Post is Cool is een ‘project’ van Northflix en Inge, die het wel leuk vonden om een soort ‘swap’ te organiseren. Je schrijft je in, vertelt wat over jezelf, en dan worden de ‘lootjes’ getrokken. Voor € 7,50 mag je dan shoppen voor iemand die je niet kent. Het is de bedoeling dat je er een leuk pakketje van maakt, zodat het uitpakken ook al een feestje wordt. De meeste deelnemers hebben een blog, en dus kun je daar altijd inspiratie vandaan halen, en instagram kun je natuurlijk ook gebruiken.

Mijn lootje

Ik mocht spulletjes kopen voor Kelly van Ballontraebay. Dat was best een uitdaging, want ik kende Kelly eigenlik helemaal niet. Gelukkig had ze ook bij haar inschrijving een goede omschrijving meegegeven van wat ze leuk vond en wat bij haar zou passen, dus ik kon op pad! Ondanks de hints en tips vond ik het nog best wel lastig, want wat als je iets koopt wat totaal niet bij een ander past? Ik heb in elk geval erg mijn best gedaan om wat leuks te shoppen, en volgens mij is het aardig gelukt.

echte post is cool (1)-

Het idee was om foto’s te maken van alle dingen die ik had gekocht, maar ik was stiekem al begonnen met inpakken, dus niet alles staat er op, haha. Ik kocht het volgende:

 • nagellak van de Hema
 • een leuk boekje met elastiek (die ik nog een beetje pimpte)
 • pennen in 5 kleuren (persoonlijke favoriet)
 • (niet op de foto:) een pak red velvet cake om te bakken
 • handcreme
 • kleurboek voor volwassenen met kaarten om te versturen
 • facial sheet mask
 • oh ja, niet te vergeten: chocola natuurlijk! (ook niet op de foto dus)

echte post is cool (2)-

Het inpakken vond ik misschien wel het leukst! Ik heb heel veel Flow Magazines leeg gehaald, dus ik heb heel veel leuke vellen papier in huis. Waarvan ik niet altijd weet wat ik er mee moet. Tot nu dus! Ik ging flink aan het knippen en plakken en schreef overal een klein kaartje bij.

echte post is cool (3)-

Een vrolijk geheel toch? Ik vond het bijna jammer om op te sturen, haha. Ik kreeg van Kelly via Instagram te horen dat ze blij was met het pakketje, dus dat deed me deugd.

En wat kreeg ik zelf?

Mijn pakketje kwam al heel op tijd, ergens begin afgelopen week geloof ik. En man, wat duurde het lang voor ik het open mocht maken!

echte post is cool (4)-

Maar zaterdag was het eindelijk zover. Wat me opviel waren de stiekeme paaseitjes van witte chocola. Je zult begrijpen dat die de foto’s niet gehaald hebben (#sorrynotsorry). De cadeautjes bleven nog even een verrassing zo onder alle strikken en wol. Leuk ingepakt!

echte post is cool 5

Kijk hoe leuk, dat kaartje met tompoucen. Jammer dat ik die niet in het echt kon opeten, haha. Op het kaartje een lieve tekst van Natascha van Beautyopinie.

echte post is cool (7)-

En uitgepakt ziet het er zo uit, wat een gezellig pakketje he? Die lettertjes zijn favoriet bij mijn kleine meid. Ik moet steeds haar naam maken, of mijn naam, zo schattig!

echte post is cool (8)-

In close-up: een klein notitie-boekje: iets wat elke blogger eigenlijk nooit genoeg heeft! En dit exemplaar heeft iets handigs: een blauw en groen blad, waardoor je makkelijk op een bepaalde pagina kunt komen. Handig!

echte post is cool (9)-

Een stempel van Takkie: jeej! Die vind ik echt helemaal geweldig! Dochterlief aast er ook op, maar ik heb ‘m hoog weg gezet, want deze stempel is voor mij! Ha.

echte post is cool (10)-

Een leuke ananas-hanger met een leuke tekst. Die hangt inmiddels aan de muur!

echte post is cool (11)-

En tot slot een wax tart van Yankee Candle in de geur ‘baby powder’, 1 van mijn favoriete geuren. Hier ben ik echt blij mee, want Yankee Candle is in Almelo niet ‘zomaar’ te krijgen.

Een extra pakketje

Al heel vroeg kreeg ik een envelop in huis waar ook #epic op stond, en ‘niet openen voor 18 maart’. Op de achterkant kon ik al zien dat het een verrassing was van Nicole’s Choice, 1 van de sponsors van Echte Post is Cool. Super leuk dat ik een extra cadeautje mocht ontvangen, dat was wel helemaal een verrassing!

echte post is cool (6)-

Ik kreeg een hele persoonlijke brief, met 4 heerlijke zakjes thee. Zo leuk om te zien dat ze dat voor mij had uitgekozen! En zoals je op de foto ziet, is 1 zakje al leeg. Dat was ‘lemon like’, een thee van/met citroengras. Goed gekozen Nicole, die viel ook bij manlief in de smaak!

Ik vond het zo leuk om mee te doen met Echte Post is Cool. Het was echt een feestje in mijn brievenbus. En nog veel leuker was de hele spanning er om heen. Shoppen voor iemand die je niet kent, op Twitter en Instagram allemaal foto’s voorbij zien komen van enthousiaste mensen die ook aan het winkelen en inpakken waren geslagen. Het leek wel Sinterklaas, maar dan in maart. Als er een volgende editie komt, doe ik dus zeker weer mee!

Kende jij #epic / Echte Post is Cool? En heb je wel eens meegedaan?

xx
Loes10 Reacties

  • Loes
   Auteur
   26 maart 2017 / 14:07

   Thanks! Ik ben er ookmhelemaal blij mee!

 1. 19 maart 2017 / 11:32

  Leuke dingen heb je gekocht en gekregen. Mijn post staat ook vandaag online 🙂

  • Loes
   Auteur
   26 maart 2017 / 14:06

   Dank je wel! Leuk hè, om ook te zien wat anderen krijgen.

 2. Haha inderdaad, ik vond het ook net een beetje Sinterklaas. Ik was ook helemaal blij met mijn pakketje, al voor ik überhaupt wist wat erin zat. Mijn vriend zat me echt uit te lachen, haha.

  • Loes
   Auteur
   26 maart 2017 / 14:06

   Nou, ik snap dat helemaal! Het was ook gewoon zo leuk!

 3. 20 maart 2017 / 16:42

  Ik vond het super leuk ik heb dit keer voor het eerst meegedaan. Ik vond het wel lastig om iets uit te zoeken voor 7,50 maar mijn lootje was er gelukkig blij mee.

  • Loes
   Auteur
   26 maart 2017 / 14:00

   Dat klopt, dat vond ik ook wel. Ik ben dus ook wel over mijn budget gegaan, maar vond het zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *