Hotel Credible | Logeren in Nijmegen

hotel credible

Een tijdje geleden kon je al stiekem zien dat we een weekendje in Nijmegen verbleven. We logeerden een nacht in Hotel Credible, en dat was zo leuk, dat ik graag wil laten zien hoe het er van binnen uit zag en hoe ons weekend was. Kijk je mee?

Hotel Credible

We hadden vrij kort van tevoren bedacht dat we naar Nijmegen wilden en het was nog even lastig om een hotel te vinden. Gelukkig was er nog een 3-persoons kamer vrij in Hotel Credible. Bij het bekijken van de website werden we al helemaal enthousiast, het zag er online in elk geval veelbelovend uit.

Hotel Credible (1)

Als we uit de parkeergarage komen, lopen we eigenlijk zo tegen het hotel aan, ziet er gezellig uit toch zo? Ik vind die lichten zo leuk boven de deur.

Hotel Credible (2)

Onze kamer: gelukkig mochten we de bedden aan elkaar schuiven, maar dat hadden ze nog niet gedaan, omdat we dus een 3-persoons kamer geboekt hadden.

Hotel Credible (8)

In de andere hoek stond dit bed nog, wat we prima konden gebruiken voor de ‘opslag’.

hotel credible 1

De kamer is zo leuk ingericht, met allemaal van die leuke details: zie bijvoorbeeld de lampenknop, ha, grappig toch? En dan al die kaartjes in zo’n rose-gouden rekje. Echt overal was wel iets anders leuks te zien. Zoals ook de lampen, die hingen met van dat mooie strijkijzersnoer dwars door de kamer over het plafond tot naast het bed. Ik hou er van.

Hotel Credible (3)

Of dat dit: in de badkamer staat een Heinz ketchupfles met douchegel. Geweldig toch? En overal hangen dus van die leuke teksten, op de muur, in de badkamer, goed consequent doorgevoerd.

hotel credible 2

Na het ‘ontdekken’ van onze kamer besluiten we nog even in het restaurant beneden wat te drinken. Ze hebben er een geweldige zitplek bij de open haard waar je lekker spelletjes kunt spelen, of gewoon lekker kunt zitten. En het allerfijnste: ze hebben aperol spritz!! We besluiten ook nog even een ‘voorafje’ te nemen: nachos met kaas, en stiekem hebben we een beetje de balen dat we al ergens anders gereserveerd hebben om te gaan eten. De kaart ziet er hier ook echt super uit!

Het was gezellig druk, er liep voldoende personeel (leuke meiden!) en we vonden het echt jammer dat we weg gingen.

Hotel Credible (11)

Hotel Credible (13)

Maar na het eten zijn we nog even beneden gaan zitten, omdat er ook nog een DJ draaide, en dat was ook erg gezellig. De DJ draaide enorm relaxed en het was gezellig druk. Ook nu weer voldoende personeel aanwezig, en er werd goed met elkaar gecommuniceerd. Dat zie je erg weinig in de horeca tegenwoordig (vind ik).

Hoe beviel het?

We waren ontzettend enthousiast over alles, totdat we midden in de nacht (tegen een uur of 3) wakker werden van een of ander voetbalelftal dat ’thuis’ kwam… En dat duurde tot een uur of 5. De kamer was ontzettend gehorig, en daar baalden we stiekem wel een beetje van, want we gingen weg zonder kids, om eens lekker een nachtje door te slapen. Gelukkig zijn we ’s nachts wakker zijn wel gewend, en uiteindelijk hebben we geslapen tot kwart voor 10, dus we hebben het ook nog wel weer ingehaald. We moesten stiekem nog een beetje opschieten, want uitchecken moest voor 11 uur.

Hotel Credible (14)

Om 11 uur zaten we dus lekker beneden en besloten we nog even hier te ontbijten. Kijk dan hoe leuk de kaart van Nijmegen op de muur is geschilderd. Ze hebben er alle leuke plekjes van Nijmegen op weergegeven.

Hotel Credible (15)

Manlief nam een clubsandwich, wat een plaatje he? Ik krijg spontaan honger!

Hotel Credible (16)

En ik had een lekker bord vol met yoghurt, banaan, appel, muesli en honing, ook super lekker!

En het allerliefste was nog wel dat we de koffie van het huis kregen, omdat de nacht zo onrustig was geweest. We hadden de nachtportier kunnen bellen, maar dat wisten we niet. En ach, na het uitslapen was het ook wel goed zo.

De plus- en minpunten op een rij:

+

ontzettend leuk thema in het hotel, doorgevoerd tot in de details, echt super!
leuk ingerichte kamer, met lekkere beddenprima badkamer, met een lekker bad
ondanks dat er een DJ draaide, hebben we daar geen last van gehad (relaxte muziek)
super aardig en attent personeel: genoeg aanwezig, en oog voor detail en de klant
goede ligging in het centrum van Nijmegen, je loopt zo de winkelstraat in
goed te bereiken met de auto
lekkere kaart: zowel voor ontbijt als diner (en drank) stonden er veel lekkere dingen op de kaart

gehorige kamer
geen lift aanwezig (maar zet ik er puur bij omdat ik geen andere minpunten kon bedenken)

We hebben dus een fijn weekend gehad!

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *