Happy New Year!! |2016

Allereerst natuurlijk de beste wensen voor 2016! Vandaag heb ik iets om het nieuwe jaar goed mee te beginnen: free printables voor 2016! Kalenders per maand of met een dagindeling, wat je maar handig vindt om te gebruiken. Ik vind het zelf in het digitale tijdperk nog steeds handig om een agenda te hebben. Ik hou van schrijven, daardoor onthoud ik de dingen beter, en heb ik beter overzicht (althans, voor m’n gevoel dan. Ik zou zeggen: kies er 1 uit, en printen maar!

2016 printable calender 01

Als eerste deze leukerd. Een zwart-witte kalender die je bijvoorbeeld op gekleurd papier kunt drukken (of gewoon lekker simpel op wit papier). En dan lekker versieren met washi-tape of gekleurde post-its. Wat je maar leuk vindt!

2016 printable calender 08

Dan eentje waar de kleurtjes al in verwerkt zijn. Per maand dus een blaadje. Leuk om te weten dat degene die het heeft ontworpen er ook een exemplaar in landscape (liggend) bij heeft gedaan. Vind je portrait (staand) dus geen fijn formaat, dan kun je ook de andere variant downloaden.

2016 printable calender 04

Dan eigenlijk niet echt een agenda, maar meer een soort van to-do-ding per dag: deze daily to do list. Deze vind ik zelf ontzettend leuk. Ik hou heel erg van lijstjes. En als je dit voor een heel jaar zou vullen, heb je ook een soort van dagboekje, een naslagwerk van wat je het afgelopen jaar hebt gedaan. Mijn favoriet!

2016 printable calender 07

Op de site waar deze kalender staat, kun je verschillende layouts downloaden. Ik vind zelf deze variant in ‘krijtbord-stijl’ wel erg leuk.

2016 printable calender 02

Leuk idee, om zo’n kalender op een clipboard te zetten. Zo kun je ook makkelijk dingen opschrijven, en het bord neerzetten, zodat je het kunt lezen. Op de website van deze kalender kun je nog meer exemplaren vinden (krijg je ook al keuzestress??).

2016 printable calender 06

Nog meer keuzestress: ook hier kun je verschillende varianten downloaden. Ik wist eigenlijk niet dat er zoveel mensen kalenders online zetten, haha.

2016 printable calender 03

Een dagplanner. Ik weet zelf nog niet wat ik het leukste vind van de free printables, maar deze vind ik ook erg leuk.

2016 printable calender 05

Dit vind ik zelf een leuke: een soort 3D-kalender. Deze kun je printen op stevig karton om een ‘netjes’ te houden zeg maar. Ik zou deze heel handig vinden voor op kantoor. Neem niet teveel ruimte in en geeft toch genoeg informatie.

2016 printable calender 09

Als laatste deze jaarkalender op 1 pagina: ook makkelijk voor het overzicht. Om echt dingen op te schrijven is dit niet echt ideaal, maar je zou het bijvoorbeeld kunnen gebruiken om af te tellen naar iets leuks.

Wat is jouw favoriet?

xx
Loes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *