De laatste dag van het jaar | Ideeën voor Oudejaarsavond

 

Vandaag een post helemaal in stijl van de laatste dag van het jaar: leuke dingen voor oudejaarsavond. Ik heb allerlei dingen verzameld waarmee je een gezellig oudejaarsavond kunt hebben: decoratie voor in huis, om te doen of gewoon leuk om naar te kijken, om alvast in de stemming te komen (dat heb ik zelf namelijk HEEL erg nodig, potverdikkie 11 graden met de jaarwisseling…)

Ideeën voor Oudejaarsavond

Oudejaarsavond (1)

DIY glitterballonnen. Heel makkelijk om te maken: je dipt de ballonnen in lijm, en vervolgens dip je ze in de glitters. Het leukste effect krijg je als je verschillende glitters met elkaar mengt in een bord, en daar je lijmballon in dipt. Het glittergedeelte kun je zo groot maken als je zelf wilt: door slechts een klein deel van de ballon te dippen, krijg je natuurlijk ook een klein glitterdeel.

Oudejaarsavond (1)

Deze banner is ook beschikbaar voor 2016. Kun je vast wennen aan het nieuwe jaartal. Ik schrijf het de eerste dagen (lees: weken) nog altijd fout :).

Oudejaarsavond (2)

Glasmarkeerders: zo weet je om 12 uur welke champagne van jou is!

Oudejaarsavond (4)

Glazen potten met glow in de dark: je kunt hier van die knak-staafjes voor gebruiken, die je leeg spettert tegen de binnenkant, of je kunt glow-in-the dark verf tegen de binnenkant spetteren. In het laatste geval moet je de lantaarns wel eerst ‘opladen’ in een licht voordat je ze kunt gebruiken.

Oudejaarsavond (3)

Voor de kids kun je deze leuke vuurpijl-spekjes maken. Een dropveter aan het einde doet dienst als ‘lont’. Mijn dochter zou dit geweldig vinden.

Oudejaarsavond (5)

Party props om leuke foto’s mee te maken: vooral die glitters doen het hem!

Oudejaarsavond (6)

Gouden flessen met het nieuwe jaartal. Ook vast om te wennen aan dat het straks 2016 is (zo voelt het gewoon nog steeds niet!! Waaahh!!).

Oudejaarsavond (7)

Mocht je nou geen zin hebben om de hele avond voor de TV te hangen, dan kun je een spelletje doen. Zo kun je het jaar op een leuke manier overzien.

Oudejaarsavond (8)

Vooral leuk om cadeau te geven als je oudejaarsavond bij iemand anders viert, deze Kiss Me kit. Je kunt hier een klein flesje champagne (of andere bubbels) in doen, met 2 rietjes, een lipgloss, sterretjes, kauwgum en toeters. Dan heb je alles bij de hand voor een spetterend uiteinde!

Ik hoop dat je een fijne oudejaarsavond hebt!

Tot volgend jaar!!

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *