Mijn favoriete handcrème: Soap & Glory

SoapAndGlory (4)

Handcrème is iets wat ik altijd binnen handbereik heb: in mijn handtas, op het aanrecht, op m’n nachtkastje en ook in de badkamer. Ik heb dan ook verschillende handcrèmes geprobeerd die best fijn waren, maar vandaag wil ik jullie dit fantastische trio laten zien: Hand Food van Soap & Glory. Dat is helaas een merk wat in Nederland niet (of bijna niet) te krijgen is. Gelukkig kun je het in Duitsland wel kopen (bij bijvoorbeeld Douglas).

Een tijdje geleden waren we op mini-vakantie in Londen. Op de terugweg op het vliegveld hadden we nog wat Engelse Ponden over en toen ik door de Boots liep, viel mijn oog op een merk wat ik niet kende: Soap & Glory. Ik hou van de vormgeving van het merk: alles ROZE!!

minirighteousbutter

Ik heb toen ‘The righteous butter‘ meegenomen, in reisverpakking. En man, wat een fijne geur! Zoals de verpakking al doet vermoeden: superzoet! Je moet er van houden, maar ik vind het dus helemaal geweldig. De 3 potjes die ik toen heb meegenomen zijn al lang en breed op, helaas.

Afgelopen zomer waren we op vakantie in Duitsland en toen zag ik bij Douglas dat ze het merk ook verkochten. Omdat ik dus op zoek was naar handcrème, heb ik dit mooie trio meegenomen:

SoapAndGlory (2)

Het zijn 3 tubes van 50 ml, dus perfect om ook in je tas mee te nemen. Ik heb er dus 1 in mijn tas, 1 op mijn nachtkastje (die echt bijna leeg is) en 1 op de badkamer. Als ik dan mijn handen heb gewassen met Oilily-zeep dan smeer ik dit na de tijd. Wel een beetje een sweetness-overkill, maar ik hou er van.

SoapAndGlory (6)

De eerste tube is deze in de variant ‘original pink’. De ‘standaard’ geur van Soap & Glory. Ik kan het eigenlijk niet anders omschrijven dan ‘zoet’, haha. De substantie is bij alle 3 hetzelfde, alleen de geur is dus verschillend. Er zit een witte crème in de tubes, die ontzettend snel intrekt. Het is niet vet, en je hebt echt het gevoel dat je handen er zachter van worden (vooral als je het ’s avonds smeert voordat je gaat slapen. Dan word je ’s ochtends wakker met zachte handjes).

SoapAndGlory (5)

Dan deze: zoals je ziet een iets andere kleur letters op de verpakking: dit is Fruitigo. Deze heeft de geur van citrusvrucht en groene vijg. Ik heb hier ook maar 1 omschrijving voor en dat is dezelfde als voorheen: ‘zoet’. Maar wel op een goede manier. Hij ruikt anders dan ‘original pink’, maar is wel onmiskenbaar Soap & Glory.

SoapAndGlory (7)

Als laatste deze: ‘Sugar Crush’, met de geur van ‘zoete limoen’. Ook hier geldt: zoet, zoeter, zoetst. Maar wat lekker.

Ik baal echt dat 1 van de tubes bijna leeg is. Afgelopen week in Oberhausen ben ik wel bij Douglas geweest, maar daar hadden ze helaas geen afdeling met Soap & Glory (en het was er zo stervensdruk zo vlak voor kerst…).

SoapAndGlory (3)

Binnenkort dus maar eens een andere stad bezoeken, op zoek naar vervanging, want dit is echt iets wat ik graag op voorraad heb.

Nog even een foto voor het afleren, omdat de tubes zo mooi zijn:

SoapAndGlory (1)

Wat is jouw favoriete handcrème?

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *