Knuffels van Happy Horse | Kids

Met 2 kindjes in huis heb ik al heel veel knuffels in mijn handen gehad. Er zijn er wat kwijtgeraakt (wat soms wel, soms niet het drama opleverde wat je zou verwachten..), we hebben nieuwe gekocht, nagedacht voor kind 2 wat we voor knuffels zouden aanbieden, en vooral ook knuffels cadeau gekocht. Mijn dochter heeft veel knuffels. Echt veel. En bij elke winkel waar ze knuffels verkopen, zoekt ze toch het liefst weer een nieuwe uit. Of bij de dierentuin. En zo ontstaat een hele verzameling. Toen ik zwanger van haar was, heb ik in Rome een knuffeltje van Hello Kitty gekocht, een Hello Kitty in een konijnenpakje (echt te schattig). Ondertussen heb ik er daar 4 van in een andere kleur uit alle hoeken van de wereld laten komen om te zorgen dat we er wat op reserve hebben, want je raadt het al: die werd favoriet (en is het nog steeds). Om dat soort drama’s bij zoonlief te voorkomen hebben we geprobeerd om andere knuffels aan te bieden. Kijk mee naar mijn Happy Horse favorieten.

Van een van mijn naailes-meiden kreeg ik via de post dit schattige aapje Mickey van Happy Horse.

aapje mickey bruin

Zo lief en zo lekker zacht! Toen ik die bij zoonlief in bed legde, begon hij spontaan naar de armpjes van de aap te grijpen (toen hij dat kon), en sindsdien is de aap dus favoriet. Die is gelukkig nog steeds te koop, dus ondertussen heb ik er wel 1 op voorraad.

frogfrazier

Afgelopen week voltrok zich ’s nachts een klein drama: zoonlief was wakker om 4 uur en toen ik hem getroost had en weer in wilde stoppen, kreeg ik zijn muziekdoosje niet aan… Dat was een giraffe van Happy Horse. Manlief had onlangs per ongeluk het einde van de staart eraf getrokken en daarmee was blijkbaar de ellende geboren: hij deed helemaal niks meer. In een poging de boel te redden stond ik dus ‘s  nachts om 4 uur die giraffe open te knippen om te kijken of ik ‘m nog aan de praat kreeg, maar helaas: het muziekdoosje had het touwtje opgegeten.. Geen muziek meer uit te krijgen. Gelukkig hadden we nog een ander muziekdoosje liggen, maar ik wilde toch graag weer een van Happy Horse, met hetzelfde muziekje als de giraffe (somewhere over the rainbow). Een shopsessie bij Babypark in Enter leverde deze lieve kikker Frazier op: zoonlief heeft al een kikker uit de dierentuin die favoriet is, en deze vindt hij ook geweldig: ook hier kan hij de beentjes en armpjes zo lekker vasthouden met de kleine knuistjes.

rendier russ
Dit is mijn persoonlijke favoriet, en ik had stiekem gehoopt dat dit de lievelingsknuffel van onze zoon zou worden: Rendier Rus. Het heeft me heel veel moeite gekost om die te vinden, want buiten het seizoen (lees: kerst) is deze bijna niet te krijgen. Via internet heb ik toch 2 kleine en 2 grote exemplaren kunnen scoren, dus daar was ik blij mee. Deze staan wel bij zoonlief in bed, maar het is dus niet zijn favoriet.

konijn richie

Dan nog deze schattige konijnenpantoffeltjes. Niet echt knuffels, maar wel om te knuffelen. Ze zijn zo lekker zacht! Vorig jaar heb ik ze van Sinterklaas gekregen. Omdat we toen nog niet wisten dat we een zoon zouden krijgen, was dit een superleuk cadeautje om te krijgen. Inmiddels zijn ze helaas te klein, maar ze staan nog wel in de kast.

dikkie dik

Dan 1 die bij mijn dochter in bed ligt: Dikkie Dik! Op dit moment vervult Dikkie Dik een hele belangrijke taak: hij jaagt alle boze dromen van dochterlief weg. Hij staat dan ook bovenop haar bed om dat te doen. Toen Dikkie Dik er net was, sleepte ze ‘m overal mee naartoe. Hij heeft van die heerlijke pootjes waar je je lekker aan vast kunt houden, en bij onze Dikkie Dik is 1 pootje dus ook helemaal dun geworden. Ondertussen is het assortiment uitgebreid met een nachtlampje van Dikkie Dik, naast een aantal boeken die we al hadden (leuke kraamcadeautjes overigens!!).

happy-horse-hond-max-25-cm

Deze lieve Max kreeg dochterlief van vrienden van ons, die op visite kwamen. Dagenlang zijn ze onafscheidelijk geweest, Max en mijn dochter. Naast Hello Kitty moest Max overal mee naartoe. Hij kijkt ook echt zo schattig uit, met van die ’trouwe’ puppy oogjes. Inmiddels slaapt hij elke nacht bij mijn dochter in bed (samen met nog 25 knuffels, 5 My Little Pony’s, 2 medailles, een make-up kwast en een Hello Kitty wekkertje…).

Vos Frodo

Deze lieve Vos Frodo is wel een van mijn persoonlijke favorieten. Deze is zo lekker zacht en ik vind z’n oren zo schattig. Mocht wel in mijn bed komen wonen!

Koe Como

Koe Como vind ik ook helemaal leuk. Ik hou op zich niet zo van knuffeldoekjes, maar die van Happy Horse vind ik dus wel leuk. Zo lekker zacht en toch wel echt een knuffeltje zeg maar. Dat zwarte oogje hier: ik vind het helemaal lief.

konijn twine

En tot slot: Konijn Twine! Hoe kan je deze nou niet leuk vinden? Met de wetenschap die ik nu heb (grijpen van kleine baby’s enzo), verwacht ik dat dit ook echt een geschikte babyknuffel is: oren, armen en benen om aan vast te houden!

Zoals je ziet ben ik FAN (met hoofdletters ja) van Happy Horse. De knuffeltjes zijn zoooo zacht, en zo schattig! En er is voor ieder wat wils: stoer of lief, je kunt het allemaal krijgen. Ook na een paar keer wassen blijven de knuffels prima. Het fijne vind ik de verkrijgbaarheid: ook na een tijdje kun je op internet nog vaak wel wat reserve-exemplaren vinden, en geloof me als ik zeg dat dat van levensbelang is (of dat lijkt in ieder geval zo ;).

Wat is jouw favoriet?

xx
Loes

5 Reacties

 1. Neelke | The Dutch Chronicles
  29 december 2015 / 11:00

  Hoe heerlijk schattig allemaal! Die konijntjes pantoffeltjes zijn echt te cute!

  • Neelke | The Dutch Chronicles
   29 december 2015 / 11:02

   Oh en dat verhaal van om vier uur ’s nachts de muziekdoos proberen te fixen. Daar moest ik toch wel heel erg hard om lachen. Maar goed, dank voor de knuffel tips 🙂 ik zal ruim verkrijgbare knuffels uitzoeken.

 2. 29 december 2015 / 13:33

  Haha, ik vond het toen wat minder leuk, maar ja, je moet toch iets hè.. En een favoriete knuffel kun je wel een beetje sturen, maar niet altijd. Maar meerdere knuffels op voorraad hebben, is echt wel handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *