HandyGrip: meer grip op je mobiele telefoon | Gadget

[:nl]handygrip

Ik ben echt een sucker voor telefoongadgets. En toen ik deze gadget tegenkwam, wist ik het: die moest ik hebben! Voor al die awkard momenten dat je je telefoon laat kletteren. Dat kun je namelijk voorkomen met dit handige dingetje!
Wat is het?

handygrip-3

Ken je dat, dat je ’s avonds in bed nog even op je telefoon kijkt en dat die dan op je neus dondert? Dat heb ik nooit hoor, maar zie het bij manlief wel eens gebeuren (hahaha, sorry schat). Of dat je een foto wilt maken en maar 1 hand kunt gebruiken, en dat het dan mislukt omdat je telefoon uit je hand valt?

Daar heb ik dus nu een leuke gadget voor: de HandyGrip. De HandyGrip is een stukje hard plastic met een elastiekje dat je op de achterkant van je telefoon(hoesje) kunt bevestigen, zodat je meer grip op je telefoon hebt. En eigenlijk doe ik met die simpele omschrijving het ding te kort, maar ik heb er niet meer ‘mooie woorden’ voor.

Met de HandyGrip heb je dus meer grip op je telefoon. Je kunt je vingers achter het elastiek ‘haken’, waardoor je je telefoon niet (minder snel) laat vallen.

Hoe werkt het?

handygrip-2

Het werkt heel makkelijk: je maakt de achterkant van je hoesje goed schoon en droog, haalt het beschermlaagje van de plakstrip, en plakt de HandyGrip op de achterkant van je telefoonhoesje. Je moet het dan 30 seconden aandrukken, en dan zit hij vast. Ik zou hem zelf niet rechtstreeks op de achterkant van de telefoon plakken, omdat die dan beschadigt. Ook werkt het niet op een siliconen hoesje.

Je moet even nadenken over waar je ‘m precies gaat plakken, want het moet in 1 keer goed. Er zijn wel losse plakstrips te koop, dus als het echt mis gaat, kun je eventueel nieuwe bestellen.

Getest!

Er zijn natuurlijk meerdere soorten hoesjes voor je mobiele telefoon. Zelf heb ik er 2: een flipcase en een hardcase, die niet over de voorkant zit. Met beide telefoons (hoesjes) heb ik natuurlijk getest hoe en of het werkt, en ik kan je vertellen: dat werkt prima!

handygrip-4

Het hoesje met de flipcase kan ik goed vasthouden.

handygrip-5

En ook met een hardcase heb ik genoeg grip op mijn telefoon.

Je kunt je telefoon op verschillende manieren vasthouden: met de middelste 2 vingers achter het elastiek, met je wijs- en middelvinger, of als je iets minder grote handen hebt zelfs met 3 vingers. Wat je maar fijn vindt.

Ik moet zeggen dat ik in het begin wel een beetje bang was dat het plakstripje het niet zou houden, want ik kon me niet voorstellen dat dat goed zou gaan. Maar na een paar weken zitten beide dingen nog steeds op hun plek en  doen ze hun werk prima! Met foto’s maken vind ik het vooral fijn, want nu ben ik niet meer bang dat mijn telefoon uit mijn handen klettert.

 

Heb jij ook zoiets op je mobiele telefoon? Of laat jij ‘m nooit vallen?

xx
Loes
Save

Save

Save[:]

4 Reacties

 1. 4 november 2016 / 12:28

  LOL. Ik schreef juist een post over de vraag of je een slaaf bent van je smartphone. Dan is zo’n handygrip eigenlijk juist heel fout, en is het juist beter als je hem niet goed kunt vasthouden ; )

 2. 4 november 2016 / 19:54

  Ja handig zeg!! Wist helemaal niet dat zoiets bestaat! Heb mijn telefoon nog niet uit mijn handen laten vallen, maar ik doe wel mee want You never know

  • Loes
   Auteur
   4 november 2016 / 23:43

   Top! Ik vind het vooral fijn met foto’s maken op gekke plekken zeg maar. Je hebt veel minder het idee dat je telefoon uit je handen kukelt en dat gevoel alleen al is een soort psychologisch hulpmiddel ^-^.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *