Handige accessoires voor als je op reis gaat!

Ga jij binnenkort op reis of ben je al druk bezig aan het inpakken? Ik heb het elk jaar wel weer dat ik iets vergeet of denk ‘had ik dat maar ingepakt…’. De afgelopen jaren heb ik geleerd om een paar dingen altijd mee te nemen wanneer ik op reis ga. Vooral als je kinderen hebt is dit artikel misschien wel nuttig! Ik zal mijn handige accessoires vandaag met jullie delen zodat je net als ik nooit meer denkt ‘had ik maar…’. Laat me weten wat jullie musthaves zijn voor vakantie!

Powerbank voor het hele gezin

Een lege batterij is niet handig als je net aangekomen bent op het vliegveld of als je in de auto zit en je hebt geen idee waar je heen moet. Ik heb altijd een powerbank mee zodat ik mijn Samsung Galaxy S10 Plus altijd en overal kan opladen. Wat ik erg fijn vind, is dat ik met mijn powerbank meerdere telefoons kan opladen, super handig voor als je kinderen ook willen laden!

handige accessoires voor als je op reis gaat

Tassenorganizer

Ik kan niet zonder een tassen- of kofferorganizer. Hiermee kan je je tas in meerderen delen opsplitsen zodat elk vak iets anders heeft en niet alles door elkaar ligt. Ik kan namelijk nooit mijn lippenbalsem vinden!

 

–> Misschien vind je dit ook leuk: De leukste spelletjes voor kinderen op de iPhone

 

Telefoonhoes

Soms vind ik het fijn om geen tas mee te nemen als we bijvoorbeeld in de ochtend even snel gaan ontbijten of aan het zwembad liggen. Het liefst neem ik dan alleen mijn telefoon en geld/pasjes mee. Ik ben erg blij met mijn Samsung Galaxy S10 Plus telefoonhoesje en screenprotector, het is een flipcase met ruimte voor pasjes en geld. Zo hoef ik geen tas mee en is mijn smartphone met hoesje genoeg!

 

Mini ventilator

Ga je op een zonvakantie? Dan is een mini ventilator in sommige gevallen een echte redding! In sommige landen kan het in de middag erg warm worden, misschien iets te warm voor je. Ik heb vorig jaar een mini ventilator gekocht en non stop gebruikt, kleine kinderen zullen er vast ook gek op zijn. Zo kan je altijd even afkoelen wanneer je dat nodig hebt.

 

Welke handige accessoires neem jij mee op reis?

 

xx
Loes
Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. Zie ook mijn disclaimer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *