Gewoon de week door 7: sneeuw op mijn verjaardag en zon aan het strand

Tijd voor een fotoverslag van de afgelopen week, waarin we qua weer eigenlijk alles wel gezien hebben. Op mijn verjaardag vorige week maandag lag er gewoon laagje sneeuw! De rest van de week was het goed koud en toen we het weekend op bezoek gingen bij baby Benthe hadden we een heerlijk zonnetje aan het strand. Verder werd er uiteraard gewoon gewerkt en ging ik zondag op fotocursus. Klaar voor de foto’s van Gewoon de week door 7?Maandag

Goedemorgen! Vandaag ben ik dan echt jarig en als ik beneden kom, ligt er gewoon een laagje sneeuw in de tuin. Dat is toch best een mooi verjaardagscadeau. Kan me niet herinneren dat ik ooit sneeuw op mijn verjaardag heb gekregen :-).

Je zag ‘m misschien al voorbij komen op Instagram, deze foto van mijn nieuwe prachtige steen. Ik kreeg ‘m voor mijn verjaardag van Pepijn en die had ‘m echt zelf uitgezocht. De kleine ekster wilde het steentje eigenlijk helemaal niet afgeven. En ook nu vraagt hij bijna dagelijks of hij mijn ring om mag, zo mooi vindt hij ‘m!

Dinsdag

Goedemorgen! Het is echt heel erg koud vandaag, maar ik ben wel erg blij dat het steeds wat eerder licht aan het worden is!

Deze meneer wil geen handschoenen aan, want die koude handen kunnen best in zijn zakken <3.

Woensdag

Woensdag gaan Pepijn en ik samen naar de kapper en hij vindt het zowaar goed als hij alleen op de stoel gaat (meestal zit hij bij mij op schoot). Hij kreeg snoepjes en was heerlijk aan het kletsen. Op zulke momenten smelt ik echt: hij wordt zo groot! <3

Donderdag

Donderdag krijg ik echt vet leuke post: bij mijn camera ‘kreeg’ ik een camerastrap waar ik zelf een tekst op mocht laten borduren. Ik koos mijn naam en het duurde dus een paar weken voordat ie klaar was. Kijk dan hoe gaaf! (Sorry, *nerdmodus uit*).

En ’s avonds is het weer eens tijd voor mijn Never Ending Story: de was.. Gelukkig gaat het best rap en het geeft altijd zo fijn snel resultaat, dat strijken.

Vrijdag

Vrijdag eten we bij mijn ouders, die zijn ein-de-lijk weer terug van vakantie. Lize wil graag even mijn pumps aan, en kijk dat trotse snoetje. Wat een lange benen he zo!

Zaterdag

Zaterdag vertrekken we na het ontbijt naar Berkel en Rodenrijs, waar de kids heerlijk ‘artistiek’ bezig kunnen.

gewoon iets met loes

Ik heb vandaag mijn camera meegenomen en kom zelf ook nog eens op de foto. Pepijn zeg hier tegen mij: ‘Mama, wij zijn dieren’. Ik vond het wel weer schattig.

Omdat het super lekker weer is rijden we naar Scheveningen, naar het strand. En echt, wat heeft de zon een kracht zeg.

Blijft toch een mooi plaatje he (jammer van de schaduw haha).

En het lukt zowaar ook nog om met zijn vieren op de foto te gaan. Dat is ook best uniek.

Misschien wel mijn favoriete foto van vandaag: Lize in actie. Vet veel hartjes.

Pepijn heeft niet geslapen vandaag (en afgelopen nacht ook weinig), dus die is moe. Gelukkig is papa Ton heeeel sterk.

Zo’n grote zandbak is toch ook wel leuk.

En toen stond ik er zelf ook nog weer even op.

Lize had ook haar fototoestel mee, maar ze vond het toch leuker als ik foto’s maakte :-).

Mijn mooie mannen.

Het was best druk aan het strand, waarschijnlijk hadden meer mensen het briljante idee om bij het strand te kijken ha.

Als we terug rijden halen we qua gemiddelde snelheid amper een snelheid voor de fiets, maar dat maakt niet uit, het was echt super lekker, we zijn helemaal uitgewaaid en vol vitamine D.

Zondag

Zondag ga ik al heel vroeg uit de veren om op pad te gaan met Clifton, voor een fotografiecursus. We rijden naar het Aamsveen (bij Enschede) en de natuur is zo mooi op deze vroege morgen! Het is heel erg koud, maar dat maakt niet uit. Voor de vorm: deze foto maakte ik met mijn telefoon, ha.

En dit mysterieuze plaatje maakte ik met mijn camera. Hij is niet bewerkt (sorry Clifton), alleen bijgesneden.

En ook deze niet bewerkt, wat een prachtige winterse foto he?

Het was echt een super leerzame dag en ik zit er nog zo vol van dat ik, als ik naar huis rij, nog even stop bij het kanaal vlak bij ons huis. Ik maakte nog even een plaatje van de brug.

En van de zon door de bomen. Ik ben helemaal blij met alles wat ik weer geleerd heb vandaag, en zit vol inspiratie om foto’s te maken. Nu zoek ik nog een koffer met wat tijd :-).

En zo zit de week er dan alweer op. Omdat het vanmorgen zo vroeg was, duik zo lekker het bed in. Ton voelt zich al een paar dagen niet zo fit, dus die kan ook wel wat extra slaap gebruiken. Ik hoop niet dat de griep weer op de stoep staat, maar we zullen het zien.

Hoe was jouw week? Heb je het weekend ook zo van het mooie weer genoten?

xx
Loes
4 Reacties

 1. 20 februari 2018 / 06:43

  Nog van harte met je verjaardag! De ring die je van Pepijn had is prachtig. De camerastrap met naam is geweldig. Ik ben lekker een nerd met je mee. Like!

  • Loes
   Auteur
   28 februari 2018 / 16:51

   Thanks! Haha, ja, mooi spul, wat je allemaal bij je camera kunt krijgen.

 2. 22 februari 2018 / 19:06

  Ik heb je verjaardag helemaal gemist! Dus bij deze nog van harte gefeliciteerd. Je hebt in elk geval een prachtige ring gekregen! Wat heb je trouwens mooie foto’s gemaakt zeg bij Aamsveen, wauw!

  • Loes
   Auteur
   28 februari 2018 / 16:51

   Dank je wel! En ook bedankt voor je compliment. Het kon ook bijna niet mislukken bij het Aamsveen, het was zo’n prachtige morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *