Gewoon de week door 5: Lize ziek en weinig foto’s

Gewoon de week door 5: Misschien wel mijn weekoverzicht met de minste foto’s ooit. Waarom weet ik niet, maar ik heb echt bar weinig foto’s gemaakt. Denkt dat het komt doordat Lize ziek was: ze had ontstoken ogen en moest echt huilen als ze zichzelf in de spiegel zag. Ze vond dat ze er ‘eng’ uit zag. En dan maak je ook geen foto’s, natuurlijk. Verder werd er gewoon gewerkt deze week en keken we weer eens bij de volleybal.

Maandag

Lize is vandaag nog steeds ziek, maar gelukkig is Ton thuis en kan ik dus gewoon gaan werken. Ik maak helemaal geen foto’s vandaag.

Dinsdag

Dinsdagochtend breng ik alleen Pepijn naar school en de lucht is vol met mooie strepen. Zo mooi! Ik werk de ochtend thuis.

Woensdag

Woensdag worden de ogen van Lize gelukkig een stukje beter en zo vlak na het slapen lukt het zelfs om even een potje Uno te spelen. Zelfs Pepijn doet mee (en die wint ook een keer, ha).

Donderdag

Goedemorgen! Omdat mijn ouders vakantie hebben, ben ik vandaag een dagje vrij. En omdat Lize nog ziek is, betekent dat UITSLAPEN! Pepijn ging zijn eigen ‘huis’ maken in ons bed, en ik mocht bij hem komen wonen. Ik smolt. <3

Lize voelt zich gelukkig steeds beter en we gaan even plantjes water geven bij mijn ouders in huis. Voor de kids betekent het altijd dat ze even willen spelen.

En eenmaal thuis moet er uiteraard even op de tablet gespeeld worden: het liefst met zijn 2-en in 1 stoel.

Vrijdag

Vrijdag werk ik de hele dag op kantoor en ’s avonds eten we bij Opa en Oma in Enschede. Lize heeft heerlijk geknutseld vandaag en laat me even zien hoe de opdrachtjes werken. Het lijkt er op dat Lize wel weer beter is (of in elk geval een stuk beter dan begin van de week).

Zaterdag

Zaterdag is het feest in huis, ha. De postbode komt de nieuwe kopjes en mokken (eindelijk) brengen. Ik had ze woensdag al besteld, maar er was toch iets niet op voorraad en het lastige was dat ik op de factuur niet heel duidelijk kon zien wat er nou precies wel of niet kwam. Het was dus redelijk een verrassing wat er in het pakket zat. Gelukkig waren er 2 kleine kopjes niet op voorraad, en hebben we zo toch een mooie collectie bij elkaar.

’s Avonds gaan we bij de volleybal kijken. Eerst kijken we bij Ton z’n wedstrijd en we blijven even plakken voor het begin van Heren 1. Dat is altijd een heel spektakel en leuk om te zien. De kids houden het aardig vol en dus gaan we niet al te vroeg naar huis.

Als Lize en Pepijn dan in bed liggen, ga ik beginnen aan het haken van de puffin. Ik heb een patroon gekocht, wat ‘makkelijk’ moet zijn, maar het begin gaat al fijn mis.. Ik moet de kop wel 4 keer opnieuw beginnen. Maar dan lijkt het ook ergens op. Nu hoef ik alleen de snavel, het lijf, de poten en de staart nog maar te maken. Waar ben ik aan begonnen.. Pff!

Zondag

En zondag hebben we fijn een rustdagje. Ton geniet even van het gezelschap van 2 ‘rustige’ kids, haha. ’s Middags gaan we nog gezellig naar vrienden in Enschede waar we blijven eten, maar ook daar maak ik geen foto’s.

Wat een kort overzicht zo he? Gelukkig is Lize in elk geval weer beter, maandag gaat ze weer naar school. Ik moest er gewoon aan wennen vandaag om haar brood weer te smeren, ha.

Hoe was jouw week? Ben je februari goed begonnen?

xx
LoesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *