Gewoon de week door 37: Korte dagen werken en een dagje Dolfinarium

Week 37 zit er al weer op, dat klinkt voor mijn gevoel zo ver al in het jaar. Het schiet natuurlijk ook al op met de herfst die voor de deur staat. Hoewel er voor deze week nog 28 graden voorspeld is. We gaan het zien. Maar over afgelopen week. Lize was zowaar elke dag op ruim tijd op school, een goed begin van het schooljaar op deze manier. Omdat mijn ouders vakantie hadden werkte ik anders dan ‘normaal’ en reed ik wat vaker naar Enschede. We sloten de week goed af met een dagje Dolfinarium. Ben je klaar voor de foto’s van Gewoon de week door 37?

Maandag

Maandag ben ik vrij, omdat ik dinsdag een congres in Utrecht heb. Ik ruilde mijn vrije dag dus met Ton. Afgelopen zaterdag waren we naar Ikea geweest en ik kocht nieuwe kussenhoesjes voor op de bank (die groene en gele). In Schotland zagen we hoe leuk die kleuren bij elkaar passen: geel, groen en paars, dus ik dacht: dat kan in huis ook wel!

Dinsdag

Dinsdag werkte ik in de ochtend eerst thuis en daarna vertrokken we naar Utrecht, voor het NIRPA-congres. Dat is een congres speciaal voor salarisprofessionals en dat is altijd erg goed geregeld. Nu was Joep van Deudekom bijvoorbeeld 1 van de sprekers, en dat was erg geslaagd.

Woensdag

Woensdag is dan weer mijn vrije dag en het is tijd voor Pepijn om naar de kapper te gaan. Hij was helemaal schattig weer vandaag en er ging echt super veel van zijn haar af.

Kijk wat een kort koppie! <3

Daarna gaan we nog even naar mijn ouders om de planten water te geven. Uiteraard plukken we nog wat frambozen, maar die halen ons huis niet eens, haha.

Oh ja, kijk, hoe leuk. Begin dit jaar kochten we een nieuw servies, maar zonder kopjes en gebaksbordjes. Die kopjes vond ik online, maar het was nog een hele opgave om er leuke gebaksbordjes bij te vinden. Tot nu. Ik liep toevallig even door de Kwantum en daar stonden deze geweldige bordjes. Je begrijpt: ik heb het hele vak leeg gekocht!

Donderdag

Donderdag breng ik Pepijn naar Enschede en kijk dan wat een prachtige lucht. Daar kan ik zo van genieten!

Als ik hem ’s middags weer ophaal, valt hij gewoon in slaap in de auto: hij heeft het dus heel erg leuk gehad <3.

Vrijdag

Vrijdag werk ik een halve dag en Pepijn is wederom in Enschede. Ik maak eigenlijk helemaal geen foto’s vandaag.

Zaterdag

Mijn ouders kwamen gisteren terug van vakantie en namen dit leuke kleurboekje mee voor de kinderen. Als Lize en Pepijn wakker worden, is het het eerste waar ze mee willen spelen. Lief toch.

Zondag

Zondag hebben we met vrienden afgesproken in het Dolfinarium. We beginnen bij de dolfijnenshow waar we niet op kunnen wachten!

Wat een prachtige show en wat een super mooie dieren zijn het toch.

Daarna gaan we door naar de zeeleeuwen, die al flink lawaai maken.

Dit is de baby zeeleeuw, ergens dit voorjaar geboren. Ik vond ‘m zo schattig!

Deze zeeleeuw was wel de grootste grappenmaker. Hij ging steeds met zijn lichaam op de fontein liggen en spetterde zo het hele publiek nat!

Prachtig uitzicht aan het ‘strand’.

De kinderen vonden alle speeltuinen fantastisch.

We pikten ook de walrus-show nog even mee: deze walrus woog gewoon 1500 kilo!!!

En hier gingen ze buikspieroefeningen doen, komisch gewoon!

Na de tijd besluiten we nog met zijn allen uit eten te gaan en we strijken neer bij een leuk restaurantje in het bos. Er is een speeltuintje bij waar de kippen vrij rondlopen en de huispoes krijgt geen genoeg van de aandacht. Ik vond deze foto wel hilarisch: de kids wilden graag dat de poes bij op de foto ging, maar die dacht daar duidelijk anders over!

Het was trouwens een super lieve, prachtige poes. Hij lag het liefst bovenop de glijbaan.

Mooie modellen he?

Een iets lager hekje, zodat Pepijn er ook bij op past, haha. Wat een leuke dag was het zo, echt een goede afsluiting van de week!

Hoe was jouw week? Heb je ook nog lekker van het weer genoten?

xx
Loes
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *