Een naamketting (of ander sieraad met naam)

Na het kijken van mijn (destijds) favoriete serie Sex and the City op televisie, heb ik heel lang zo’n Carrie-ketting op mijn verlanglijstje gehad. Naamketting.nl verkoopt ze nog steeds! Inmiddels zijn er verschillende sieraden op de markt waar je een naam in of op kunt laten zetten, maar een naamketting blijft toch wel mijn favoriet. Vandaag mag ik door middel van een winactie iemand blij maken met € 50 shoptegoed.

Een naamketting

naamketting Carry

Smaken verschillen (en dat is maar goed ook), maar iedereen die Sex and the City gekeken heeft, herkent de naamketting van Carrie wel. Best wel prominent aanwezig, een echt icoon onder de sieraden. Zelf vind ik dit een exemplaar om naar te kijken, ik hou van iets subtielere kettingen.

–> Misschien vind je dit ook leuk: een letterketting

Een ketting met een naam

naamketting

Vind je een sieraad met een naam wel leuk, maar hoef je de letters niet per se zo duidelijk te zien? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een infinity-symbool met een (of meerdere) namen er op.

 

Een moedersieraad vind ik ook erg leuk. Bijvoorbeeld een stamboom met verschillende kleuren geboortestenen. Zo kun je je gezin heel subtiel bij je dragen.

Over Naamketting.nl

Bij Naamketting.nl staat kwaliteit voorop, zodat zij alleen de beste kwaliteit gepersonaliseerde sieraden leveren. Zo weet je zeker dat je een sieraad hebt waar je trots op kunt zijn. Naamketting is in 2009 ontstaan, na vele jaren ervaring in het vak als juwelier. Daardoor weten ze als geen ander hoe het is om mensen van mooie sieraden te voorzien, die ook nog eens duurzaam zijn. Met het personaliseren van sieraden gaan ze eigenlijk nog een stapje verder: ieder sieraad is (bijna) uniek! De sieraden worden zelf gemaakt en voorzien van een gravure naar wens. Voor jezelf of als cadeau voor iemand anders: hier ben je op de juiste plek.

Winactie

Namens Naamketting.nl mag ik iemand blij maken met shoptegoed van € 50,- om te besteden in de webshop. Kies bijvoorbeeld een mooie zilveren ketting óf zet het tegoed in als korting op een gouden sieraad. Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 30 juni. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Wat moet je doen?

 • Volg mij op Instagram
 • Laat onder dit artikel een reactie achter dat je meedoet. Misschien is het leuk om aan te geven wat je zou kiezen, mocht je het shoptegoed winnen.

Heb jij al een naamketting? En is dat dan met je eigen naam of met de naam van iemand anders?

xx
Loes

11 Reacties

  • Loes
   Auteur
   3 juli 2019 / 12:18

   Hoi Natasja, jij bent de winnares van het shoptegoed. Als het goed is, ontvang je binnenkort een mailtje met de gegevens om een naamketting te bestellen!

 1. Mirjam
  10 juni 2019 / 15:05

  Wat een mooie actie. Met het shoptegoed zou ik voor mijn tweelingdochters Sterre en Nikki een mooie ketting met naam uitzoeken. Ik volg je als mirremeid op instagram.

 2. Jacqueline Van de Manakker
  10 juni 2019 / 18:26

  Wow heel mooi, waag dolgraag een kansje

 3. Anja
  10 juni 2019 / 20:59

  Ik heb even een kijkje genomen op de website. Ik twijfel tussen een enkelbandje en een naamketting in het zilver. Op Insta volg ik je met tipsvoorjou1

 4. Anna wienen
  10 juni 2019 / 21:27

  Ik doe mee voor een mooie ketting met de naam van mijn dochter

 5. Petra Salentijn
  11 juni 2019 / 08:26

  Ik doe graag mee! Wat een leuke shop met mooie sieraden. De mooiste voor mij zijn de drie hartjes onder elkaar of de familieboom. Ik volg je op Instagram als dubje1963.

 6. Anna wienen
  11 juni 2019 / 09:27

  Oooh ja dit vind ik echt super gaaf… met de naam van mijn dochter..

  Instagram: newyorkje88

 7. anita kempenaers
  11 juni 2019 / 13:34

  leuk, zou hier een mooie ketting voor kiezen met de naam van mijn kleindochter zal ze blij mee zijn

 8. harry brants
  15 juni 2019 / 19:40

  doe graag mee voor een mooie naamketting voor mijn kleindochter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *