De letterketting | Trend in 2020

Wanneer  je het hebt over sieraden dan zijn er de afgelopen jaren een heleboel trends voorbij gekomen. Denk aan de Carry-naamketting, chokers, statement necklaces en meer van die leuke dingen. Zelf waai ik niet zo met alle winden mee, inmiddels ben ik oud genoeg om te weten wat ik mooi vind en daar pas ik mijn sieraden dan ook bij aan. Met wat allergische reacties op zilver is het kopen van sieraden hoe dan ook een kostbare ‘hobby’, dus toen ik de vraag kreeg of ik een letterketting van Kaya sieraden wilde reviewen, was ik enthousiast. Ik laat je zien welke ketting met letter ik uitkoos.

Een ketting met betekenis

Er zijn van die perioden dat ik heel graag een ketting draag. In de zomer vaak wat minder, vooral nu de zomers zo heet zijn. Dan vind ik het gewoon niet fijn om iets om mijn nek te hebben. Toch draag ik regelmatig een ketting, en dan vooral als ik zonder Lize en Pepijn op pad ga, dan draag ik graag een ketting met hun naam of letter: zo draag ik ze altijd bij me. Dat levert soms ook leuke gespreksstof op, vooral met mensen met een oplettend oog ;-). Ook nu koos ik dus een ketting met 2 letterbedels uit: met een L en een P.

Letterketting met een vogeltje

Het pakketje kwam per post, ideaal! En superschattig verpakt in een zoet roze doosje. Lize’s aandacht was ook direct getrokken.

Standaard krijg je een zilverpoetsdoekje bij je bestelling. Die bevalt goed, want ook vieze vingers op rosé goud veeg je er mee weg.

Mijn oog viel in de webshop van Kaya sieraden op deze schattige ketting met een vogeltje en letterbedels. Wil je een andere bedel? Kies dan  voor een bijtje, eikel of egel, als je dat leuker vindt. De ketting is ook te bestellen in zilver- of goudkleur.

Kijk dan hoe schattig. Ik hou enorm van vogels en deze ketting past echt bij me. Daarnaast had ik nog geen rosé gouden ketting, dus dit is echt een goede aanvulling op mijn collectie.

En hoe staat het?

Bij Kaya sieraden kun je kiezen welke ketting je wilt ontvangen, eventueel tegen meerprijs. Ik ging voor een jasseron-ketting, 45-50 cm. Hier is de ketting vastgezet op 45 cm. Dat vind ik echt een perfecte lengte. Als ik een trui aan heb die hoger sluit, dan zet ik de ketting op het laagste haakje. Dan valt hij er mooi overheen.

letterketting kaya sieraden

Kijk hoe mooi de kleur is.

Ook van een afstandje is het vogeltje goed te zien.

De letters zijn duidelijk leesbaar.

ketting met letter kaya sieraden

Ik hoef geloof ik niet te zeggen dat ik er oprecht heel blij mee ben. Dat kun je wel aan mijn gezicht zien.

Over Kaya Sieraden

Tanja Rakhou, eigenaresse en ontwerpster van Kaya Sieraden ontwerpt persoonlijke sieraden die een verhaal vertellen. Zo maakt ze sieraden voor moeders en dochters om te twinnen, maar ook sieraden waar je een naam of letter in kunt (laten) verwerken. Ook als je geen kinderen hebt, kun je zeker slagen. Ga bijvoorbeeld voor een ketting voor dames! Van elk sieraad gaat een bedrag naar een goed doel in Gambia, waardoor inmiddels al 16 kinderen naar school kunnen. Bestel je dus een sieraad, dan steun je ook direct een goed doel.

Hou jij ook zo van sieraden met een verhaal? Welke ketting zou jij uitkiezen?

xx
Loes

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Kaya Sieraden. Zie mijn disclaimer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *