Een naamketting voor mama | Shoppen

Ik weet het, nog niet zo heel lang geleden was het Moederdag. Maar heb jij een speciale dag nodig om iets leuks voor je moeder (of voor jezelf) te kopen? Ik niet, in elk geval (getuige het gat in mijn hand, haha). En voor persoonlijke sieraden heb ik altijd al een beetje een zwak gehad…

Een naamketting voor mama

Een sieraad blijft iets moois om cadeau te geven (of te krijgen). De gever doet zijn best om iets moois uit te zoeken, en als ontvanger van het cadeau krijg je iets wat je ontzettend dicht bij je draagt: een ring om je vinger, armband om je pols of een ketting om je nek.

naamketting voor mama 1

In de Knipsels van week 20 zag je ‘m wellicht al voorbij, de mooie ketting die ik inmiddels een tijdje in mijn bezit heb. Deze ketting mocht ik uitzoeken van Names4ever, een webshop met allerlei gepersonaliseerde sieraden (in goud en zilver!). Op deze foto kun je niet heel goed zien wat er op staat, maar als je verder leest, kom je daar achter.

Ketting met naam

Voordat ik ging ging bestellen, heb ik eerst goed nagedacht over een ketting met naam. Want wat wil je dan om je nek  dragen? De naam van mijn man staat al in mijn trouwring. Ik wist al gauw dat ik een bar-ketting wilde, en dan vind ik mijn eigen naam niet zo leuk om er op te zetten. Dat vind ik meer passen bij zo’n echte ‘Carrie-ketting’ ( van Sex and the City, weet je wel).

Omdat er plek was voor 14 tekens op de bar die ik mooi vond, besloot ik om de beide namen van mijn kids er op te zetten, met een &-teken er tussen. Dat paste precies:

naamketting voor mama 2

De ketting werd supersnel geleverd in een prachtig doosje, en ik vind het ontwerp helemaal mooi.

naamketting voor mama 14

Je kunt bij de bestelling aangeven welk lettertype je wilt zien op de bar. Naast dit lettertype kun je ook nog kiezen voor ‘script’, een lettertype dat meer geschreven lijkt. Ik hou meer van het strakke, dus ik koos hier voor.

naamketting voor mama 3

De ketting die ik gekozen heb, is zilveren bar naamketting large. De grootte vind ik helemaal goed, het moet voor mij niet te iel worden. Zoals je op de foto boven in ziet, past dit formaat bij mij. De ketting is precies lang genoeg (en dankzij een verlengstukje nog wat langer of korter te maken), en hij valt goed in beeld.

Door de naam van mijn kinderen op de ketting te zetten, draag ik ze altijd dicht bij mijn hart.

Kende jij de webshop van Names4ever al? Welke naam zou jij om je hals willen dragen? Ik ben benieuwd!

xx
Loes

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

 

4 Reacties

 1. Neelke
  7 juni 2017 / 15:50

  Wat een prachtig kado! Ik vind de meeste naamkettingen niet mooi, vind het al snel ordinair, maar dit vind ik juist heel subtiel en stijlvol. Dus ja, Joep natuurlijk 🙂

  • Loes
   Auteur
   7 juni 2017 / 21:48

   Het klopt, soms zit het enorm tegen het ordinaire aan. Het leuke van deze ketting is dat hij er ook nog 2 maten smaller is, dan is hij minder groot. Ik zag bij iemand ook een keer de geboortedatum van haar kind voorbij komen op zo’n ketting. Dat vond ik ook een leuk idee: een datum met puntjes ertussen.

 2. 7 juni 2017 / 22:11

  Jij hebt ook zo´n mooie ketting! Ik heb zelf ook een barketting gekozen met een quote, maar de namen van je kinderen is ook superleuk. Ik wilde niet zo´n ketting met alleen letters, zo ordinair vind ik dat. Inderdaad echt een Carry ketting, haha! Malou x

  • Loes
   Auteur
   8 juni 2017 / 08:51

   Haha, ja, als je in New York woonde 10 jaar geleden was dat vast leuk geweest, zo’n Carrie-ketting, maar ik vind zo’n bar veel mooier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *