De stip is hip! | SHOPPEN

Mijn all-time favourite print is echt wel de stip. Hij is tijdloos, kan overal bij en blijft bovenal leuk om te zien. Ik word er altijd zo vrolijk van. Vandaag heb ik dan ook de leukste items met stippen voor je op een rij gezet.

De stip is hip!

Ik kan niet goed uitleggen waarom, maar al jaren word ik enthousiast van spulletjes met stippen. Een jurkje, een t-shirt of een broek, dat maakt me eigenlijk niet uit. Het is tijdloos, klassiek en staat altijd super vrolijk. Maar naast kleding heb je nog veel meer items waar stippen op staan. Daarom hieronder allemaal leuke spullen met stippen, want de stip is nog steeds hip!

de Stip is hip2

1. Dit super schattige bordje met verschillende compartimenten met stip (natuurlijk) van Done by Deer. (€ 9,95) Mag ik hier zelf ook van eten?
2. Mooie zwarte jurk met een grote stip. Een klassiek exemplaar dat het goed doet op feestjes, maar wat zeker niet misstaat op kantoor! (€ 59,95)
3. Een kussen met stippen, leuk voor op de bank (mag ook buiten!) (€ 29,95)
4. Marc Jacobs Dots. Deze parfum heeft Marc Jacobs ontworpen, omdat hij zelf ook zo van stippen houdt. (€64,94 )
5. Met zo’n vrolijke strijkplank met stippen wordt strijken toch direct een stuk minder vervelend? (€ 79,-)
6. Heerlijke broek met stippen. Combineren met een effen shirtje er op en je bent klaar om t gaan! (€ 35,99)
7. Voor koude avonden in de tuin of op de bank kun je dit vrolijke plaid met stippen gebruiken. (€ 49,95)
8. Wel een gewaagd item, deze panty met stippen, maar als je ‘m combineert met een effen rok, lijkt het me helemaal leuk! (€ 10,-)
9. Deze schattige tuitbeker van Done by Deer vind ik ook al zo leuk. Jammer dat mijn kids geen tuitbeker meer nodig hebben (hoewel, soms?) (€ 6,95)
10. Een stippenjurk in een variant: wat je kunt de stippen natuurlijk zo groot of zo klein kiezen als je zelf wilt. En dit is een donkerblauwe (en niet zwart) (€ 59,95)

Ik krijg hier spontaan keuzestress van, doe mij ze allemaal maar! En dan beloof ik dat ik ze niet allemaal tegelijk aan zal doen / zal gebruiken ;-).

Welk item is jouw favoriet? En hou jij ook zo van stippen?

xx
LoesDit artikel bevat affiliate links. Wil je weten wat dat betekent? Lees dan mijn disclaimer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *