De leukste sport-outfits (ook voor thuis!) | Shoppen

leukste-sport-outfits

Zoals je misschien wel weet, vind ik sporten heel leuk, maar hou ik niet zo van de sportschool. Ik neem er de tijd niet voor om er naartoe te gaan, en er zijn genoeg alternatieven die je thuis kunt doen. Zo schreef ik al eens een artikel over de leukste workout apps voor thuis, en inmiddels ben ik begonnen met het Mutu System. Allemaal dingen die je dus thuis voor de tv (of de ipad) kunt doen. Ik vind het dan nog steeds erg leuk om een mooie sport-outfit aan te hebben. Dat is niet alleen fijn met sporten, maar ziet er ook nog eens leuk uit. Daarom heb ik vandaag de leukste sport-outfits voor je op een rij gezet. Kijk je mee?

Lange broek

Ik vind het het fijnst om te sporten in een korte broek, maar als het weer wat kouder wordt vind ik een 3/4 broek of een lange broek ook prima (zolang er maar genoeg stretch in zit.

lange sportbroek

Ik kies heel vaak voor effen zwart (saai!) en dan is deze van Esprit wel een leuke afwisseling. Toch zwart, maar met een printje.

 

Deze kleurrijke van de Hema (!) vind ik ook erg leuk!

Of deze gekleurde van Mango, die ook nog eens figuurcorrigerend is (yay!).

Als je toch voor ‘veilig’ zwart wilt gaan, is deze lange sportbroek van Zara misschien wel wat: door het gele accent in de boord en in de beenlengte is deze absoluut niet saai!

Korte broek

Zelf vind ik van die korte fietsbroekjes het lekkerste om in te sporten, maar ik vind die er niet het meest mooi uitzien. Van die nylon broekjes vind ik dan wel weer mooi om te zien, maar die zijn vaak niet zo elastisch. Deze van Esprit heeft dan het beste van allebei: een buitenbroekje van nylon en een binnenbroekje van soepele stretchstof.

Deze korte broek is van Mango, en heeft zo’n fijn dik elastiek in de boord. En grijs is ook nog eens goed te combineren. Een leuke felle top er op en je bent klaar om te gaan!

3/4 sportbroek esprit

Dit is stiekem wel een van mijn favorieten uit deze serie: een mooie blauwen 3/4 sportbroek van Esprit. Het zou een leuke aanvulling zijn op mijn vooral zwarte sportcollectie :-).

Of deze mooie capri van Mango: In de basis gemeleerd zwart (met grijs), maar door de roze accenten weer een variant op een ‘saaie’ sportbroek. Ik ben hier ook fan van!

Tops

 

Een fijn effen shirt van de Hema. Ik sport zelf eigenlijk nooit binnen in een shirt met lange mouwen, het liefst in een t-shirt met wijde mouwen (zoals deze) of een hemdje/tanktop. Qua kleur ben ik niet zo veeleisend: als je een felle broek hebt, is een rustig shirt prima.

sporttop Esprit

De kleur van deze koraalroze sporttop van Esprit vind ik helemaal geweldig (eigenlijk heb ik zo’n kleur al in de kast liggen). Kan prima op een zwarte broek (of op die leuke donkerblauwe capri hierboven :)).

sporttop esprit

Of deze kleur, ook al zo lekker fel. Dit keer een tanktop, van Esprit.

En dit vind ik voor de variatie ook een hele leuke top. Als je er zo’n mooie zwarte sportbeha onder doet lijkt me dit heerlijk luchtig om in te sporten. Van Mango.

Mijn favoriete combi is de donkerblauwe sportcapri van Esprit met het koraalroze T-shirt. Kom maar door hoor! Zo durf ik wel door de kamer te springen :-). Welke combinatie zou jij willen dragen tijdens het sporten? Ik ben benieuwd!

xx
Loes

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

 

2 Reacties

  • Loes
   Auteur
   7 oktober 2016 / 11:44

   Thanks! Dat vind ik zelf ook het leukst. Zwart is ook maar zo zwart 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *