De leukste keukenspullen voor je verlanglijstje | Inspiratie

[:nl]141 - keukenaccessoires

Ik vind het dus echt geweldig om bij die grote warenhuizen (lees: Bijenkorf) over de keukenafdeling te lopen en lekker weg te dromen bij al het moois wat er te koop is. Later als ik groot ben wil ik dus alle dingen uit dit artikel graag in mijn keuken hebben staan. Kijk mee wat ik op dit verlanglijstje heb gezet!

[pzzwidget id=97121 height=300 width=300]

De leukste keukenspullen voor je verlanglijstje

Ik kan daar dus echt wel verdwalen he, op de ‘keukenafdeling’ van de Bijenkorf. Zo veel leuke spullen zijn er te koop, mijn hele maandsalaris zou ik er aan kwijt kunnen (en nog wel meer). In de loop van de jaren hebben we een hele keuken vol ’troep’ opgebouwd, en het lijkt me zo leuk om gewoon 1 keer alles ‘nieuw’ aan te schaffen, zodat het allemaal mooi bij elkaar staat. In onze paarse huis lijkt het me bijvoorbeeld prachtig om een zwarte keukenkraan te plaatsen, een keer wat anders dan saai chroom, en een echte eye catcher.

De volgende artikelen op mijn lijst vragen iets minder loodgieter-talent:

Als eerste deze prachtige Kitchenaid. Prachtig om zo op je aanrecht te laten staan. Dan is het net of je een echte keukenprinses bent, ha! Hij mag trouwens ook een andere snoeperige kleur hebben hoor, als ie maar lekker opvalt. En dan lekker elke zondag vers brood bakken. En heel veel taartjes! Niet goed voor de lijn, denk ik..

Leuke opmerking voor bij het bestellen: Let op: houdt u er rekening mee dat dit artikel geleverd wordt in een extra grote verpakking. De hele buurt weet het dus als je zo’n ding bestelt. Fijn dat dat even een waarschuwing is.

Lekue broodbak. Ik weet niet waarom,  maar dit vind ik echt zo’n fascinerend ding! Je kunt hier je ingrediënten al direct in afmeten, in kneden en vervolgens het brood in bakken. Daardoor heb je maar 1 ding nodig voor het bakken van brood. Scheelt weer in de afwas!

 

Le creuset mini paars. Wij hebben een ‘paars’ huis (onze accentkleur is paars zeg maar). Voor in de keuken vond ik het altijd nog wel lastig om leuke paarse spulletjes te vinden, maar de laatste tijd lijkt dat steeds beter te lukken. Dit schattige pannetje past perfect! Het handige van dit pannetje is dat je hem ook in de oven kunt gebruiken. Ik denk dat hij net te klein is voor dit heerlijke recept, die past beter in een maatje groter.

 

Ik kon niet anders dan hier om lachen: een Piepei Elvis! Alleen die naam vind ik al briljant. Maar let op, dan komt nu de gebruiksaanwijzing:

Leg het PiepEi samen met de te koken eieren in het water, elke garing heeft een eigen melodie: Viva Las Vegas = zacht gekookt eitje, Hound Dog = medium gekookt eitje, Jailhouse Rock = hard gekookt eitje.

Waaah!!! Dat is toch cool?? Ik ben wel benieuwd hoe die deuntjes klinken in  gekookt water, haha, ik zet ‘m op mijn verlanglijst in elk geval.

Een ding wat ik inmiddels heb: de Gefu Spirellisnijder. Hier kun je echt super makkelijk ‘spaghetti’ snijden van wat je maar wilt: wortels, courgettes, noem maar op. Ik heb ‘m gekocht toen ik de Courgettenoedels van Rens Kroes wilde maken. Super lekker en zo makkelijk! De mesjes zijn wel super scherp, dus oppassen voor je vingers. Je kunt courgettenoedels trouwens als vervanging van gewone spaghetti door van alles gebruiken, goed voor het groenteaandeel in je maaltijd! (En het ziet er toch uit als spaghetti, dat vind ik wel het leukst!).

 

xx
Loes

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. Wil je weten wat dat betekent? Lees dan mijn disclaimer.

[:en]141 - keukenaccessoires

Ik vind het dus echt geweldig om bij die grote warenhuizen (lees: Bijenkorf) over de keukenafdeling te lopen en lekker weg te dromen bij al het moois wat er te koop is. Later als ik groot ben wil ik dus alle dingen uit dit artikel graag in mijn keuken hebben staan. Kijk mee wat ik op dit verlanglijstje heb gezet!

Als eerste deze prachtige Kitchenaid. Prachtig om zo op je aanrecht te laten staan. Dan is het net of je een echte keukenprinses bent, ha! Hij mag trouwens ook een andere snoeperige kleur hebben hoor, als ie maar lekker opvalt. En dan lekker elke zondag vers brood bakken. En heel veel taartjes! Niet goed voor de lijn, denk ik..

Leuke opmerking voor bij het bestellen: Let op: houdt u er rekening mee dat dit artikel geleverd wordt in een extra grote verpakking. De hele buurt weet het dus als je zo’n ding bestelt. Fijn dat dat even een waarschuwing is.

Lekue broodbak. Ik weet niet waarom,  maar dit vind ik echt zo’n fascinerend ding! Je kunt hier je ingrediënten al direct in afmeten, in kneden en vervolgens het brood in bakken. Daardoor heb je maar 1 ding nodig voor het bakken van brood. Scheelt weer in de afwas!

 

Le creuset mini paars. Wij hebben een ‘paars’ huis (onze accentkleur is paars zeg maar). Voor in de keuken vond ik het altijd nog wel lastig om leuke paarse spulletjes te vinden, maar de laatste tijd lijkt dat steeds beter te lukken. Dit schattige pannetje past perfect! Het handige van dit pannetje is dat je hem ook in de oven kunt gebruiken. Ik denk dat hij net te klein is voor dit heerlijke recept, die past beter in een maatje groter.

 

Ik kon niet anders dan hier om lachen: een Piepei Elvis! Alleen die naam vind ik al briljant. Maar let op, dan komt nu de gebruiksaanwijzing:

Leg het PiepEi samen met de te koken eieren in het water, elke garing heeft een eigen melodie: Viva Las Vegas = zacht gekookt eitje, Hound Dog = medium gekookt eitje, Jailhouse Rock = hard gekookt eitje.

Waaah!!! Dat is toch cool?? Ik ben wel benieuwd hoe die deuntjes klinken in  gekookt water, haha, ik zet ‘m op mijn verlanglijst in elk geval.

Een ding wat ik inmiddels heb: de Gefu Spirellisnijder. Hier kun je echt super makkelijk ‘spaghetti’ snijden van wat je maar wilt: wortels, courgettes, noem maar op. Ik heb ‘m gekocht toen ik de Courgettenoedels van Rens Kroes wilde maken. Super lekker en zo makkelijk! De mesjes zijn wel super scherp, dus oppassen voor je vingers. Je kunt courgettenoedels trouwens als vervanging van gewone spaghetti door van alles gebruiken, goed voor het groenteaandeel in je maaltijd! (En het ziet er toch uit als spaghetti, dat vind ik wel het leukst!).

 

xx
Loes[:]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *