Bye August | Hello September 2017

Hello september 2017, ik moet eerlijk zeggen dat ik nog niet echt klaar voor je ben hoor. Het klinkt zo dicht bij de herfst, september. Laten we eerst nog maar even terugkijken op de maand augustus: een zomermaand die niet echt zo voelde. De maand waarin ik een echt eigen logo kreeg en waarin mijn nieuwe site online ging. Een heuse mijlpaal in mijn blog-bestaan. Ik neem je mee naar de afgelopen weken.
Bye August

Dag augustus! Je was een wispelturige maand. Ik heb niet echt het gevoel gehad dat het zomer was, terwijl we toch ook best wel wat dagen lekker buiten zijn geweest. Er was regen, maar er was ook zeker zonneschijn! Ik was eigenlijk alle vrijdagen in augustus lekker vrij, en dat beviel best wel. Mijn schoonouders waren in augustus op vakantie en daardoor hadden we geen oppas op vrijdag. Mijn moeder kon het gelukkig op een andere dag oplossen, waardoor ik met vrije dagen aan het schuiven ging. Niet verkeerd!

Augustus was ook de maand van schoolvakantie. De hele maand geen school! Ik vond het stiekem ontzettend lekker op mijn vrije dagen om heerlijk uit te slapen en zal de komende maand echt weer moeten wennen aan dat er weer school is, haha. We deden een boel leuke dingen: bezochten het maisdoolhof, ontdekten het kabouterpad in Ruurlo, reden met de trein van Boekelo naar Haaksbergen, en weer terug (waarover binnenkort meer) en we stonden op de rommelmarkt.

Blog

Deze maand was een topmaand qua bezoekers. Ik ben weer flink gegroeid en ben daar stiekem wel een beetje trots op. Het was niet helemaal zomaar, want ik probeerde een facebook-advertentie uit, en die leverde dus best wel wat meer bezoekers op! Daarnaast werd mijn artikel over het maken van een vlaggenslinger door Freubelweb opgepakt, wat ook weer voor veel exposure zorgde.

Daarnaast nam ik deze maand dus een besluit over een nieuw logo en een nieuwe lay-out. En ik ben er echt helemaal blij mee! Het ziet er super fris uit en hier kan ik wel weer een tijdje mee vooruit. Inmiddels heb ik zelfs een dopper fles met mijn eigen logo besteld, haha, gewoon omdat het kan! Wat vind jij trouwens van het nieuwe logo en de nieuwe lay-out?

De top 3 artikelen van de maand augustus:
1. Mijn wensen voor een nieuwe badkamer
2. Creatief met oude kleding
3. Creatief met oude kleding

Weer een hele andere top 3 dan vorige maand, en grappig om te weten dat het eerste artikel dus mijn facebook-add was. Verklaart direct waarom hij bovenaan staat. :-).

One Second Every Day


Dat filmen blijft nog steeds een dingetje. Op sommige dagen vergeet ik het gewoon echt. Of dan ben ik zo ‘druk’ met Instastories dat ik denk dat ik gefilmd heb: en dan blijken het de stories te zijn. Anyway, het blijft een punt van aandacht :-).

Doelen van de maand

 • opnieuw 1 boek lezen –> Op het nippertje gelukt! Ik las Hemel boven Londen van Hakan Nesser en vond het een beetje een gek boek.
 • een nieuw logo klaar hebben –> Jaaaa, gelukt! En wat voor 1 🙂
 • de nieuwe layout gekozen en het liefst ook al online –> dik vet geslaagd, en wat viel het mee om over te gaan
 • de video die er al is moet echt online –> yes, ook gelukt!
 • blijven plannen –> blijft een aandachtspuntje

Hello September 2017!

September dus. De maand waarin mijn man Ton 40 jaar wordt. 40! Gelukkig heeft hij een jonge vrouw ;-). En ook de maand waarin de scholen hier dus weer beginnen. Lize is er echt aan toe, ik ben benieuwd hoe het dit schooljaar allemaal gaat op school. Ook Pepijn start deze maand met de Peuteropvang, wat gaat dat snel! Ik denk dat hij dat ook ontzettend leuk gaat vinden, hij voelt zich soms al zo groot!

Zelf gaat mijn werk-rooster dus ook veranderen, ik ga iets meer uren werken en ben eens per 2 weken een vrijdagmiddag vrij. Ook best lekker. En dat betekent dat ik 4 dagen per week op kantoor ben. Dat is qua sommige dingen ook wat makkelijker. Een boel veranderingen dus.

Verder gaan we met mijn ouders nog een weekend naar Zeeland, omdat ze (bijna) 40 jaar getrouwd zijn. Met zijn allen in 1 groot huis, vet gezellig.

Qua doelen hou ik het voor september een beetje rustig. We moeten allemaal weer even in een ander ritme komen en ik wil de lat dus niet al te hoog leggen.

 •  1 boek lezen
 • mijn planner goed gebruiken

Dus 2 doelen voor deze maand. Dat lezen van het boek moet goedkomen, want ik slaap zo heerlijk als ik voor het slapen even heb gelezen (ken je dat?).

Hoe was de maand augustus voor jou? En heb je nog leuke plannen voor september? Ik ben benieuwd!

xx
Loes[:]

3 Reacties

 1. 3 september 2017 / 22:44

  Wat een topmaand! En leuk dat je blog zo groeit! Leuk om te zien dat sommige acties echt effect hebben he! Mij heb je er ook als lezer bij gekregen 🙂 Succes met school en de peuterspeelzaal morgen!

  • Loes
   Auteur
   7 september 2017 / 13:23

   Leuk dat je terug komt als lezer, en nog leuker om te zien dat je ook reacties achterlaat. Dat vind ik gezellig 🙂 En dat allemaal dankzij Tutje, ha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *