Bye April | Hello May 2017

[:nl]Ietsje later dan op de eerste van maand, omdat dat een maandag was. Maar vandaag is het dan toch tijd om terug te kijken op de maand april. Een maand met heel wat zonnige dagen, maar we zagen ook sneeuw in de laatste dagen van april. Benieuwd wat de best gelezen artikelen van april zijn?

Bye april

Vier maanden van 2017 zijn alweer voorbij. En soms ben ik nog steeds niet gewend aan dat jaartal, haha, ik wilde bijna 2016 typen! Er waren flink wat vrije dagen deze maand, en we brachten onze trouwdag door met vrienden in Chamonix. Waar we nog een dik pak sneeuw kregen, en waar we dus ook maar gewoon van genoten. Eerder in de maand bezocht ik de studio van Emmy, waar ik een lash lift kreeg. Ik kan niet wachten om nog een keer terug te gaan, want dat was super gezellig :-).

Dochterlief is helemaal gewend op school, en ik ben standaard op woensdag overblijfmoeder. En dat is zo verschrikkelijk leuk om te doen, kan ik je vertellen! Omdat het een nieuwe klas is, komen er steeds nieuwe kindjes bij en ik groei dus stiekem een beetje mee. Ik hoop dat ik dit kan blijven doen tot de grote vakantie, want ik vind het echt heel erg leuk. De kleine meid vindt het geweldig op school, ze moest bijna huilen toen het meivakantie was, haha, omdat ze graag naar school wilde, ha!

Blog-wise ging het ook best goed, ik kon vooruit werken, waardoor ik op vakantie niet al te veel werk hoefde te verzetten en daar was ik wel heel erg blij om. Dat akelige gevoel van maart heb ik deze maand helemaal niet gehad, gelukkig. Wel zou het fijn zijn als de kraan met warm weer vanaf nu gewoon open bleef staan.

De top 3 artikelen van april:

  1. Paasbloghop
  2. Het leed dat diastasis recti heet
  3. Mijn eerste AliExpress shoplog

Grappig om te zien dat het artikel over diastasis recti nog steeds veel succes heeft. Het was natuurlijk te verwachten dat de paasbloghop op nummer 1 staat, winacties doen het altijd goed :-). En ook zag ik mijn AliExpress shoplog veel bezoekers opleveren. Ik moet zeggen dat ik het zelf ook erg leuk vind om bij anderen een shoplog van AliExpress te zien. Altijd benieuwd wat anderen scoren 🙂

1 second every day

Het lukte niet helemaal om elke dag een filmpje te maken, maar voor de ontbrekende dagen heb ik wel een foto gemaakt. Doordat ik best veel Instagram stories maak, vergeet ik in landscape te filmen. En die filmpjes van Instagram zijn niet echt geschikt voor 1 second every day. Maakt niet uit, het is wel weer een mooie compilatie geworden.

Doelen van de afgelopen maand

  • 1 boek lezen –> Yes! Ik heb weer een boek gelezen, ik las er weer één van Jill Mansel en ga dus helemaal goed met mijn  challenge!
  • Iets met oefeningen voor MuTu-system.. ik durf het bijna niet neer te zetten… –> Nope, niet gelukt, helaas..
  • Een leuke DIY voor Koningdag maken –>  Ik maakte niet zelf een DIY, maar had wel een artikel met allerlei leuke projecten. Deels gehaald dus.
  • Vooruit werken –> een dikke vette YES! Ein-de-lijk kreeg ik het voor elkaar om wat artikelen in het vooruit te zetten, waardoor ik in de vakantie maar beperkt aan de slag moest en ook na de vakantie kon ik het rustig weer oppakken. Driewerf hoera voor mezelf 🙂

Hello may 2017!

Yes, kom maar door hoor, mei! Als ik direct even een wensenlijstje mag neerleggen dan zou ik het wel waarderen als het kwik wat omhoog gaat en het aantal millimeters regen wat omlaag (het liefst alleen regen in de nacht, want voor de tuin is het natuurlijk wel gewoon goed!).

Ik heb geloof ik niet zo heel veel dingen op de planning staan voor deze maand, en dat is ook een keer prima. Geen vakanties om naar uit te kijken, haha, we hebben ook al genoeg vakantie gehad!

Voor de maand mei heb ik natuurlijk nog wel weer een paar doelen:

  • 2 boeken lezen: ik ben stiekem al in 1 begonnen, en dat blijkt eigenlijk een ‘jeugd-boek’ te zijn. Ik denk dat ik die dus heel snel uit heb, en dan moet er ruimte zijn om nog een boek te lezen.
  • een leuke DIY voor moederdag maken –> moederdag komt er al weer super snel aan en ik moet dus rap aan de gang om iets leuks te bedenken.
  • nu ik zo goed bezig was met vooruit werken, wil ik dat graag vasthouden in mei, want dat bevalt eigenlijk wel.

En dat zijn mijn doelen voor de komende maand. Niet zo veel, maar wel haalbare doelen, en daar gaat het natuurlijk om!

Hoe was april voor jou? Heb je ook leuke dingen gedaan? En kijk je ook zo uit naar beter weer?

xx
Loes[:]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *