Brushpennen van Action | GETEST

[:nl]Een tijdje terug ging ik met de kleine man naar de Action in Enschede, omdat dat de grootste Action-winkel in Nederland zou zijn. Dat ‘grootste’ vond ik nogal tegenvallen, maar wel kwam ik er allerlei leuke dingen tegen die bij onze buurt-Action niet te krijgen waren. Waaronder brushpennen! En laat dat nou net iets zijn waar ik nog graag mee aan de slag wilde. Ik probeerde ze uit. Ben je ook benieuwd of dit wat is?

Brushlettering

Een tijdje terug mocht ik voor Karenz een boek over handlettering reviewen. Dat vond ik echt super om te doen (hoewel ik er dus niet heel goed in ben). Ik kocht prachtige sharpies en ging aan de slag. De brushletters kreeg ik niet voor elkaar, omdat je daar toch echt wel een speciale pen voor nodig hebt: de brushpen. Toen ik ze bij Action tegen kwam, dacht ik: die moet ik proberen!

Brushpen van Action (1)-

Action verkoopt deze pennen in setjes van 4: en ik kocht dus 2 setjes, met 8 pennen in totaal. Prachtige kleuren, zoals je kunt zien. Daar hou ik wel van.

Brushpen van Action (2)-

Als je naar de punt van de pen kijkt, dan zie je dat het eigenlijk meer een penseel is (vandaar ook de naam ‘brush pen). Het zijn echt allemaal kleine haartjes.

Brushpen van Action (3)-

En bij sommige pennen zijn de haartjes niet allemaal even lang, wat er een beetje gek uit ziet.

Brushpen van Action (4)-

Deze pen heeft hetzelfde: er steken wat losse haartjes uit.

Brushpen van Action (5)-

Ik ging aan het oefenen. Op Youtube en Pinterest kun je verschillende tutorials vinden over hoe je brush letters moet maken.Het was best lastig om goede ‘strepen’ te zetten en doordat de haartjes uit elkaar gaan als je te hard drukt, mis je soms helemaal een stuk.

Brushpen van Action (6)-

Ik vond het dus heel lastig om goede letters te maken. Ik kreeg de druk niet helemaal goed en het werd heel vlekkerig.

Brushpen van Action (7)-

Hier zie je dat ook echt in het groene: ik vind het niet heel erg mooi.

Brushpen van Action (8)-

Na heel vee oefenen krijg ik sommige letters best aardig, maar ik vind het geheel niet echt heel mooi worden. Ik ben dus niet heel enthousiast over deze brushpennen. Wel ben ik nog benieuwd naar brush pennen met een vilten punt. Ik denk dat de inkt daar wat beter uit komt en dat je zo gelijkmatiger kunt schrijven.

Ook voor kleine meisjes

woensdag (2)-

De kleine meid is er wel laaiend enthousiast over: ‘Mama, het is net een kwastje!’ En ze maakte er dus de meest prachtige creaties mee 🙂 Super schattig en ik ben blij dat zij er wel blij mee is. Ik ga ze denk ik niet nog een keer gebruiken.

De brushpennen van Action kosten € 0,99 per vier, wat natuurlijk niet heel erg duur is. Voor die prijs kun je er natuurlijk ook niet al te veel van verwachten, maar ze zijn wel leuk voor er bij. De kleuren zijn tof en de kleine meid is er dus blij mee.

Heb jij de brushpennen van Action al geprobeerd? En wat is jouw oordeel?

xx
Loes

[pzzwidget id=97121 height=300 width=300][:]

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *