New in: wax melts van Kruidvat

[:nl]Kruidvat is stiekem mijn favoriete drogist. Ik kan niet goed uitleggen waarom, maar ik vind het heerlijk om er rond te neuzen. Overigens heb ik dat wel met alle drogisterijen, het is gewoon zo leuk om te kijken wat er allemaal te koop is! En zo kwam het dat mijn oog bij Kruidvat op de wax melts viel. En ik heb ze dus getest!

Een lekkere geur in huis

In ons huis staan verschillende waxbranders. Vooral bij de tuincentra kun je van die leuke doosjes kopen met wax melts in allerlei geuren. Ik vind het altijd erg lekker om na het eten zo’n dingetje aan te steken, dan verdwijnt de lucht van het eten toch iets sneller uit huis.

Ondertussen ken ik mijn favorieten, en weet ik welke kleuren ik het liefst ‘in de fik’ steek. Overigens vind ik de kaarsen van Yankee Candles ook erg lekker, en die gebruik ik ook wel eens. Ook de tarts die zij hebben vind ik lekker, snow in love is bijvoorbeeld 1 van mijn favorieten.

wax melts van kruidvat

Toen ik dus bij Kruidvat was, viel mijn oog op de kleine doosjes van ‘Rainbow Scents & Corlors’. Een merk wat ik nog niet kende. De geur ‘Ocean’ sprak mij het meeste aan en die nam ik mee naar huis.

wax melts van kruidvat (1)-

Er zitten 6 wax melts in een doosje dus daar kun je een tijdje mee vooruit. Ze zijn verpakt in plastic en toen ik dat er af haalde, kwam de geur me al helemaal tegemoet. Je hoeft ze dus niet eens warm te maken voor een lekkere geur, haha.

wax melts van kruidvat (3)-

Als je ze in de brander doet, komt er al heel snel een heerlijke geur af. Het vult het hele huis met de geur en daar ben ik stiekem best verbaasd over. Na een korte tijd blaas ik het waxinelichtje zelfs uit, want dan is er genoeg geur af gekomen.

Ik ben dus echt dik tevreden over deze wax melts. Zelfs manlief riep ‘wat ruikt het hier lekker’ toen hij aan het einde van de dag thuis kwam. En toen brandde het waxinelichtje niet eens meer. Je kunt dus best lang met 1 wax melt doen.

De wax melts van kruidvat kosten € 0,94 per 6 wat ik een prima prijs vind. Er zijn nog meer geuren verkrijgbaar dan alleen deze, maar ik denk dat deze wel echt mijn favoriet is.

Kende jij deze wax melts al? En wat is jouw favoriete geur (of merk)?

xx
Loes[:]

3 Reacties

 1. 30 april 2017 / 15:49

  Ah ik heb dat geurbrandertje ook, net hetzelfde.

  Maar ik gebruik het zelden. Wij hebben nu zo’n olie verbrander met wiek.
  Morroccan spice is onze favoriet

  • Loes
   Auteur
   30 april 2017 / 22:03

   Oeh, dat klinkt ook goed, Morroccan spice. Grappig dat je hetzelfde brandertje hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *