AliExpress Shoplog #2 | Make-up en kleding!

Nog niet zo heel lang geleden deed ik mijn eerste bestelling bij AliExpress. Dat beviel eigenlijk zo goed dat een tweede bestelling natuurlijk niet uit kon blijven. Vandaag laat ik zien wat ik besteld heb. Leg je portemonnee maar vast aan de ketting! 😉

AliExpress Shoplog

Na mijn eerste (positieve) ervaring met AliExpress stond ik echt te popelen om een tweede bestelling te doen. Ik bestel meestal een aantal producten tegelijk, weet eigenlijk niet waarom, maar dat leek me het handigst. Meestal zijn het toch wel dingen bij verschillende verkopers en komen er dus verschillende pakketjes op verschillende tijden, maar dat maakt niet uit.

Klok / Wekker

Klok (2)-

Overal zie je van die leuke wekkers voorbij komen, die lijken op blok met houtstructuur, en waarbij je dan moet ‘klappen’ of moet tikken om de tijd te kunnen zien. Dat leek ons wel leuk voor op het nachtkastje. De vorige wekker die manlief had gaf zoveel licht dat we er ’s nachts van wakker werden (hihi), dus dit leek ons een goed idee. Dat je de tijd dus alleen ziet als je er op tikt. Deze wekker kost € 13,87

Kwastenreiniger

kwastenreiniger (4)-

Een kwastenreiniger in een blikje. Op verschillende beautyblogs zal ik al zoiets voorbij komen en omdat je er geen water voor nodig hebt en je het dus ook makkelijk mee kunt nemen. Hoe dit werkt? Je wrijft je kwast die je ‘schoon’ wilt maken over het grove sponsje en dan kun je ‘m weer voor een andere kleur gebruiken. Je kwast wordt er natuurlijk niet echt schoon van (wassen moet ook nog regelmatig), maar als je van kleur wilt wisselen is het wel echt super handig. Werkt dit? Jep! En als je sponsje vies is, kun je het met kwastenreiniger of babyshampoo schoonmaken. Deze kwastenreiniger kost € € 1,93.

bb Cream cushion

make up (6)-

Ook weer iets wat ik tegenkwam op verschillende beautyblogs: BB cream of foundation in een doosje met een zogenaamde ‘cushion’. De verschillende high-end merken hebben dit in hun assortiment en om het ‘zomaar’ even te proberen, vond ik het dus te duur.

make up (7)-

Toen ik dit tegen kwam op AliExpress dacht ik: dat is het proberen waard. Voor de prijs hoef je het niet te laten en als de kleur niet goed is, heb je altijd nog een mooi spiegeltje wat je kunt gebruiken.

make up (15)-

Qua kleur vond ik het op internet lastig inschatten wat ik moest hebben, maar ik ben voor ‘neutral’ gegaan (aangezien ik ‘ivory’ wel erg bleekjes vond, meer voor Aziatische huidjes). Dat was een goede gok, want de kleur is eigenlijk perfect. (Op de foto lijkt hij donkerder dan hij in het echt is). En het spul werkt echt super, ik ben er helemaal blij mee. BB Cream Cushion kost € 3,14 (ja echt!). En je kunt nog refills kopen ook!

Pillendoosje

pillendoosje (6)-

Hoe leuk is dit pillendoosje? Toen ik dit zag, wist ik meteen: die wil ik hebben!

pillendoosje (8)-

Er zijn pillendoosjes met 4 en 6 vakjes, maar ik vond de variant met 6 vakjes dus leuker.

pillendoosje (13)-

En je kunt het compartiment met 6 vakjes er ook nog uithalen als je er wat anders in wilt bewaren. Ik gebruik ‘m voor mijn vitaminepillen en ben er dus heel blij mee. Mijn kids vinden het doosje overigens ook erg leuk en willen er altijd graag mee spelen, haha. Pillendoosje € 1,84

rok voor de kleine meid

rok-

En het beste heb ik voor het laatst bewaard: kijk hoe prachtig dit geweldige rokje is! Vorig jaar op vakantie in Engeland kwamen we deze rokjes voor het eerst tegen. Toen heb ik ze laten hangen en daar had ik achteraf wel een beetje spijt van. Toen ik het dus tegenkwam op AliExpress dacht ik: proberen! Ik bestelde een maat groter voor onze grote kleine meid en dat was prima!

De rok is absoluut favoriet, ze draagt hem het liefst de hele dag (overigens trekt ze dit lieve snoetje als ik vraag of ze wil lachen voor de camera, lief he?). En dan speelt ze dat ze een ballerina is, zo schattig! Het is echt een mooi ding, hij valt prachtig en ik ben verbaasd over de kwaliteit. Rokje € 10,41

En dat waren weer de items die ik geshopt heb! Het was best een spannende bestelling, met kleding en make-up, maar eigenlijk viel alles alleen maar positief uit. Ik ben stiekem nog aan het wachten op een aantal sieraden, en ik heb ook wat foto-hulpmiddelen besteld, dus daar zal ik binnenkort meer over laten zien.

Wat zou jij nooit bij AliExpress bestellen?

xx
Loes3 Reacties

  • Loes
   Auteur
   10 mei 2017 / 13:35

   Thanks! Ja, leuk he? Ik wil ‘m nu ook in alle kleuren van de regenboog 🙂 #gatinmijnhand…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *