Mijn week in foto’s | 42

[:nl]week in foto's 42

Yes, maandag weer vandaag, en dus is het weer tijd voor een editie van Mijn week in foto’s. Nummer 42 alweer, wat betekent dat het inmiddels amper 10 weken duurt voordat het 2017 is.. Als ik dat zo typ, lijkt het ineens heel dichtbij, waaah! Afgelopen was een week met een boel gezelligheid: ik vierde een ‘feestje’ bij de Hema omdat ze 90 werden (lees: ik zocht een reden om een tompouce te eten), we gingen naar de bieb, zaterdag naar B&R en vierden zondag de 65e verjaardag van opa. Kijk je mee?

Maandag

maandag

Goedemorgen! Als we maandag wakker worden en de gordijnen open doen, zien we deze prachtige lucht. Mooi he?

Dinsdag

dinsdag-1

Als de kleine meid naar ‘school’ is, gaan deze meneer en ik even naar de stad. Hij wordt zo verschrikkelijk groot dat hij niet meer met zijn stoel op de achterbank past. Hij trapt dan zo hard tegen mijn stoel, hij zit gewoon klem. Dus mag hij voorin, en hij kijkt zijn ogen uit.

dinsdag-2

Bij C&A spotten we een prachtige trui van Paw Patrol. Ik hoef niet te vertellen dat we ‘m gekocht hebben geloof ik.

dinsdag-3

En even naar de Hema. Kijk dan hoe leuk deze mat is (Margot!!!).

dinsdag-4

Omdat Hema 90 jaar is geworden, gaan we even lekker koffie drinken met een taartje, en echte tompouce natuurlijk. Heerlijk!

dinsdag-5

En kijk wat ze nog meer voor leuke dingen hebben: een unicorn kitty!!

dinsdag-6

Als we thuis komen heeft de postbode deze geweldige envelop in de brievenbus gebracht. Jeej! Ik had een tijdje terug een winactie op Dejlig.nl gewonnen en mocht dus allemaal leuke sieraden uitzoeken op Kayasieraden.nl. Ik ben zo blij me de sieraden dat ik elke dag wel iets om heb. Moet er nog mooie foto’s van maken, want het is echt veel te leuk!

dinsdag-7

Oh ja, mijn nieuwe agenda voor 2017, als een kind zo blij ben ik :-).

dinsdag-8

En deze trui voor de kleine man dus. Leuk he?

dinsdag-9

Als de kids in bed liggen strijk en vouw ik de was weg.. Best een boel he?

dinsdag-10

’s Avonds mag ik weer naar ‘naailes’ en draai ik deze tas in elkaar voor de winactie vanwege het 1 jarig bloggebeuren.

dinsdag-11

En voor dochterlief restyle ik haar mooie shirt van Frozen.

Woensdag

woensdag-1

Woensdag regent het enorm en is het echt weer om lekker binnen te blijven. We gaan dus naar de bibliotheek. Je kunt aan het snoetje van dochterlief wel zien wat ze zegt he? (Tjoeke tjoeke!).

woensdag-2

Ze hebben er zo’n leuke ’tribune’, waar je heerlijk kunt zitten lezen. Daar moest natuurlijk ook wel een beetje op geklommen worden. En we beoordeelden boekjes.

Donderdag

Ik werkte de hele dag op kantoor en maakte helemaal geen foto’s. Soms heb je van die dagen.

Vrijdag

vrijdag-boom-b

Ha! Kijk dan, dit is het resultaat van 4 weken foto’s maken. Leuk he? Ik hou er na deze week mee op, want de boom is nu wel een beetje over zijn mooiste punt heen zeg maar. Maar plaatje toch?

vrijdag-1

Deze meneer kan echt al zo verschrikkelijk goed met de iphone overweg. En dat snoetje dan erbij, zo schattig!

vrijdag-2

’s Avonds gaan we lekker shoarma halen bij Eser, en daar kennen ze ons inmiddels. De kids mogen altijd op de stoel staan om goed in de keuken te kunnen kijken en natuurlijk krijgen ze een lolly.

Zaterdag

zaterdag-1

Zaterdag rijden we naar mijn zusje en zwager in Berkel en Rodenrijs. Ik vind het dan heerlijk om een bakje koffie mee te nemen onderweg.

zaterdag-2

En deze foto stuur ik nog even naar Margot, want dochterlief is helemaal onder de indruk van al het gehaakte speelgoed wat er ligt!

zaterdag-3

Ze tekent ook nog even prachtige rozen voor mijn zwager (die dus een rozenkas heeft). Kijk dan hoe schattig. Ik vond het zo knap!

zaterdag-4

Ik ga samen met mijn zwager eens even de elektrische fiets proberen en we fietsen even naar de supermarkt. Wat is dat wennen zeg, elektrisch fietsen, maar heerlijk! En bij de supermarkt kwamen we deze pepernoten tegen die we natuurlijk ook even moesten proeven (goedgekeurd!!).

zaterdag-5

En deze dame zit even model 🙂

zaterdag-6

We gaan nog even naar tuincentrum De Driesprong in Zoetermeer, want daar hebben ze al een kerstshow (en dat is gewoon een heel leuk tuincentrum). Kijk die mooie pompoenen!

zaterdag-7

En allerlei ‘prut’ voor Halloween.

zaterdag-8

Dit vond ik echt een superleuk idee: een lijst zonder achterkant waar je mooie dingen in kunt stoppen!

zaterdag-9

En hoe gezellig ziet deze woonkamer er uit? Kom er maar in Kerstmis!

zaterdag-11

Dansende sneeuwpoppen…

zaterdag-12

En natuurlijk een mini-kerstdorp. Ik vind dat altijd zo geweldig!

zaterdag-13

En deze foto maakte ik nog even voor mijn ouders, die hebben een nieuw behangetje in huis en mogen dus ook op zoek naar nieuwe accessoires. Oud-groen is het geworden, en ook hier hebben ze mooie spulletjes in die kleur.

zaterdag-14

Als we weer ’thuis’ zijn, mogen we de kippetjes voeren.

zaterdag-15

En traditiegetrouw kijken we ook altijd even in de kas. Ik kan er niks aan doen, maar dit blijft toch altijd een magnifiek plaatje. Prachtig!

zaterdag-16

En ook traditie: even op de step in de kas. Met 2 kindjes lukt het ook. Zoonlief wilde er niet meer af.

zaterdag-17

En ook de schaapjes mochten nog een beetje voer. Leuke bijkomstigheid was later de poep onder de schoenen (en trust me: dat STINKT, met hoofdletters ja).

zaterdag-18

Nog even op de motor zitten, en moet je kijken hoe die kleine man er bij zit. Alsof hij nooit anders heeft gedaan, hihi.

zaterdag-19

En als klap op de vuurpijl mag hij ook nog mee op de heftruck, en zelf sturen! Hij vond het geweldig! Het zomerbijbaantje is dus alvast geregeld 😉 ;-).

Zondag

zondag-1

Als we zondag wakker worden, zien we gewoon vorst op het platte dak! Dat gaat wel ineens heel snel, met die kou.

zondag-2

Vandaag staat in het teken van de 65e verjaardag van opa, en we vieren dat in Hof van Eckberge in Eibergen. Wat een leuke gelegenheid is dat zeg, helemaal met kinderen. Ze hebben een grote binnenspeeltuin (voor groot en klein) en buiten hebben ze ook vanalles te doen, inclusief een mini dierentuintje (je zou ‘kinderboerderij’ kunnen zeggen, maar ik vind niet dat alle dieren op een boerderij thuis horen). Hier onze knappe man bij de waterpomp.

zondag-3

En Jip en Janneke kijken naar de prairiehondjes.

zondag-4

En rendieren.. oohh!!

zondag-6

Je kon een beetje voer kopen, echt zo leuk om ze een beetje te voeren! Kijk dan wat een lief snoetje. Ja, absoluut mijn lievelingsdier!

zondag-7

En deze beauty, wat een prachtige beesten zijn het toch he?

zondag-5

Oma duwt de kinderwagen met ons kleinste neefje er in, en zoonlief wil haar helpen. <3

zondag-8

Even een selfie. Wat kan die kleine man donker kijken he?

zondag-9

Samen met zijn neefje nog even in de schommel, lieffies.

zondag-10

Ze hebben ook een winkeltje bij Hof van Eckberge en dit is mijn souvenir. Uniek dat ze zo’n leuke knuffel van een eland verkopen, die tref je vaak alleen in Scandinavië. Jammer dat ik geen foto heb gemaakt van de kleine man, want die ging er vandoor met een knuffelaap die groter was dan hij zelf. Hilarisch.

zondag-11

Kijk dan, die blikken. Echt net Jip & Janneke deze 2. Als ze samen zijn, kunnen ze zo leuk spelen! Dochterlief moest in de auto een beetje huilen dat hij niet met ons mee ging naar huis, hihi.

zondag-12

En het toetje, dat moest echt even op de foto. Wat mij betreft het hoogtepunt van het buffet, haha. Lekker!!

En nu is het zondagavond en zit ik behoorlijk uitgeput op de bank. Wat was het leuk vanmiddag, maar heb zelf ook veel gerend en geklommen, en ja, deze mama wordt ook een dagje ouder (hahahahahaha). Maar wel moe maar voldaan zeg maar. Dus straks lekker slapen!

Hoe was jouw week? Heb je al meegedaan met mijn winactie?

xx
Loes
 

E

Save

Save

Save

Save

Save

Save[:]

8 Reacties

 1. Rita
  24 oktober 2016 / 08:05

  Ha Loes,
  Wat een drukke ,maar gezellige week. En wat was het leuk gisteren.
  Bert en ik hebben enorm genoten. Zo leuk iedereen zo bij elkaar.

  • Loes
   Auteur
   24 oktober 2016 / 14:09

   Dat vonden wij ook! En vanochtend toen ik naar kantoor ging lag iedereen nog in diepe slaap. Dus moe maar voldaan volgens mij!

 2. Anouk
  24 oktober 2016 / 08:22

  Leuk om te lezen! Ik vertel ook altijd foto’s te maken haha!

  Liefs!

 3. 24 oktober 2016 / 09:57

  Wat een prachtige lucht!
  Kerst is echt om de hoek hè?
  Wat ontzettend fijn dat je pakket binnen is en dat je er zo blij mee bent. Fijne week!

  • Loes
   Auteur
   24 oktober 2016 / 14:10

   Ja he, zo indrukwekkend, die lucht! In het echt trouwens nog mooier, want deze foto maakte ik vanuit huis. En ja, kerst is echt om de hoek. Gelukkig kom Sinterklaas nog eerst en dat vind ik ook weer erg leuk. Voor jou ook een fijne week!

 4. 24 oktober 2016 / 11:26

  Die mat van Hema is erg leuk en die sneeuw pepernoten lijken me heerlijk! Ik heb ook al aardig wat sinterklaas snoepgoed in huis maar alle zakken zitten nog dicht ( knap he)

  • Loes
   Auteur
   24 oktober 2016 / 14:11

   Heel knap! Ik heb zaterdag voor het eerst Sinterklaas-lekkers gehad. Mijn zusje had ook nog een banketstaaf van de bakker in huis gehaald, yummy! Ik wil het zelf ook nog niet in huis hebben, want dan ben ik voor de kerst alweer tonnetje rond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *