Mijn week in foto’s | 41

 

Hallo! Maandag weer vandaag, dus tijd voor een editie van ‘Mijn week in foto’s’. Afgelopen week was mijn werkschema iets anders dan normaal en dat was ook wel een keertje lekker. We gingen onverwacht op bezoek en besloten we met de trein te gaan, wat weer een hele belevenis was, gingen ‘even’ shoppen in Duitsland en genoten uiteraard van het heerlijke weer. Kijk je mee?

week in foto's 41Maandag

maandag

Goedemorgen! Oké, ik zal proberen niet iedere maandag een foto van de oprit van de snelweg te plaatsen, maar dit was wel weer een bijzonder beeld: MIST. Met hoofdletters ja. En het fijne was, een klein stukje verderop (wat je dus net niet kan zien) stond het weer lekker STIL (ook met hoofdletters ja). Jakkes.

Dinsdag

dinsdag

Dinsdagavond mocht ik weer naar naailes, en ik besloot aan de gang te gaan met 2 projecten die ik nog had liggen, en die nog niet af waren. Het lukte ook nog om ze af te krijgen, jeej! Dat met die vogeltjes is echt een ontzettend mooie sjaal geworden, ik moet nog eens even kijken of ik er een mooiere foto van heb, want ik woon er momenteel in (leve de herfst!).

woensdag

woensdag-1

Hoera! Als we woensdag wakker worden, zien we een boon aan onze plant!

woensdag-2

We moeten natuurlijk nog even weer aan het bakken met het pakket van Fred & Ed en vandaag zijn de cupcakes aan de beurt. De kleine meid mag zelf mixen.

woensdag-3

En ook hier weer prachtige kleurtjes.

woensdag-4

En we proberen daar mooie kunstwerkjes van te maken. Dat is best lastig, dus ik ben benieuwd hoe het er straks uit komt te zien.

woensdag-5

De kleine meid houdt goed in de gaten wat er in de oven gebeurt.

woensdag-proeven-2

En als ze klaar zijn, moeten we natuurlijk direct even proeven!

woensdag-proeven

En wat dan rood aan de bovenkant leek, heeft ook ineens geel binnen in. Echt heel erg leuk! En ze smaken lekker ook.

woensdag-15

’s Avonds is het tijd voor stamppot wortelen!

Donderdag

donderdag-1

Goedemorgen! Donderdagochtend is het even feest bij mama en bed. Ik werkte dinsdag en ben dus vandaag vrij, heerlijk! We bellen even met Jolijn (mijn schoonzusje) en onze klein meid vraagt of ze mogen komen spelen met hun neefje.

donderdag-2

En dus zitten we 3 kwartier later in de trein met zakjes chips (hihi).

donderdag-4

Spannend in de trein hoor. En dat stilzitten is ook niet echt wat voor hem.

donderdag-5

Hoera! Het is altijd feest om met het speelgoed van iemand anders te spelen :-).

donderdag-6

Op de terugweg valt deze meneer in de bus bijna in slaap.

donderdag-7

’s Avonds ga ik lekker uit eten met de dames van de zwangerschapsgym. Het is een beetje een traditie aan het worden: als de AH van die dinerbonnen heeft, gaan we met zijn zessen uit eten. Ook dit jaar was het weer erg gezellig en hebben we lekker gegeten. Dit was het toetje, de cheesecake, yummy!

Vrijdag

vrijdag-1

Nog even weer een mooie foto van de boom bij mijn schoonouders in de tuin. Ik denk dat het volgende week wel tijd is voor een mooie kleurverloop-foto.

Zaterdag

zaterdag-1

We beginnen zaterdag goed met 2 sneetjes bananenbrood en een bakje koffie.

zaterdag-2

We rijden even naar Gronau voor een bezoekje aan de DM. We hebben onze badkamer weer bijna leeg en dus is het tijd om de voorraden aan te vullen. Overigens niet met deze zakjes van Ricola hoor, maar die wand vind ik altijd zo mooi.

zaterdag-3

En ook zo leuk: ze hebben gewoon 2 soorten Adventskalenders in de schappen liggen. Vooral die onderste, van Balea was erg leuk. Maar ik heb de verleiding kunnen weerstaan, en heb ‘m laten liggen. Echt waar!

zaterdag-5

We hadden namelijk al genoeg spullen, haha. Echt een hele grote shopper vol.

zaterdag-4

En we lunchen ook nog even in Gronau, aangezien het er toch tijd voor is.

zaterdag-6

’s Avonds moet manlief volleyballen en ga ik eten bij mijn ouders. Mijn vader had griesmeelpudding gemaakt, zo lekker!

zaterdag-8

En deze kleine meneer is helemaal uitgeteld. Kijk dan hoe hij in de stoel hangt, hihi…

zaterdag-9

En eenmaal thuis neem ik lekker een Texels biertje, heerlijk!

zondag

zondag-1

Zondag gaat manlief met zijn broer mee naar de wedstrijd van Twente. Leontien komt met de jongens bij ons en we besluiten nog lekker even naar het Nijreesbos te gaan.

zondag-2

Wat een heerlijk weer is het!

zondag-3

En deze meneer heeft eindelijk zijn laarsjes een keer aan, zo schattig weer.

zondag-4

Toch is het wel lastig lopen op die laarsjes zo over de oneffen bosgrond.

zondag-5

‘Mama, maak je even een foto van ons?’

zondag-6

En deze 2 zijn net Jip en Janneke. Zo schattig samen en soms zo kattig tegen elkaar. Ze schelen 10 maanden en kunnen het echt goed vinden met elkaar.

zondag-7

Zoekplaatje!

’s Avonds maak ik geen foto’s meer, maar zet ik deze blogpost vast klaar voor morgen. Het weekend zit er al weer op! En daarmee komt ook een einde aan deze ‘Mijn week in foto’s’. Komende week een leuke week, want ik blog 1 heel jaar (echt waar). Dat betekent een klein blogfeestje met een bijbehorende winactie. Hou mijn blog de komende week dus goed in de gaten!

Hoe was jouw week? Heb je ook nog zo lekker van het weer genoten?

xx
Loes

Save

Save

Save

Save

10 Reacties

 1. 17 oktober 2016 / 07:23

  Wij hebben die boom ook, prachtig die kleuren! Wij hebben ook echt van het weer genoten, nu kan het nog. En ik had ook zin in stamppot, maar nog niet gemaakt… ik denk dat ik eerst zuurkool maak, maar dat zullen de kinderen wel niet lusten…

  • Loes
   Auteur
   17 oktober 2016 / 11:43

   Volgens mij is die boom een soort esdoorn. Ik vind ‘m erg mooi in elk geval. Die blaadjes zijn zo lief (zo schattig klein zeg maar). Oh ja, zuurkoolstamppot, ook heel erg lekker! Misschien met veel appelmoes voor de kids?

 2. 17 oktober 2016 / 08:50

  De bomen beginnen hier nu ook te kleuren. Benieuwd naar je winactie.
  Heerlijke foto’s weer Loes. En wat zien die gebakjes er fijn uit. En de kids ook natuurlijk. Ik begrijp zoon wel hoor. Ik val ook altijd in slaap in de bus 😉 Fijne week!

  • Loes
   Auteur
   17 oktober 2016 / 11:42

   Haha, ja, dat slapen in de bus doe ik tegenwoordig niet meer, want nu moet ik op 2 van die stuiterballetjes letten. En de bus scheurt nog wel eens door de bocht, dus dat is bijna krachttraining om dan iedereen bijeen te houden, haha. Het was weer een lekker weekje! Voor jou ook een fijne week ^-^.

 3. Rita
  17 oktober 2016 / 09:36

  Weer helemaal op de hoogte. Leuk hoor.
  En dan twee schoonzusjes die elkaar opzoeken. Ben ik erg blij mee..

  • Loes
   Auteur
   17 oktober 2016 / 11:40

   Goed he, het was wel het weekje van de schoonzussen haha.

 4. Iris
  17 oktober 2016 / 10:43

  Wat een leuke en vrolijke foto’s 🙂

  En ik vermoed dat jullie wonen in de buurt van waar ik vroeger ben opgegroeid. Niet dat dat iets uitmaakt, maar ik vind het stiekem altijd wel leuk om dingen te lezen vanuit Twente.

  • Loes
   Auteur
   17 oktober 2016 / 11:40

   Dank je wel! Ik woon op Huttenveld in Almelo, eigenlijk onderaan de snelweg ongeveer.

 5. Neelke
  17 oktober 2016 / 16:42

  Wat een leuke foto’s! Die bosfoto’s zijn echt mooi en <3 voor de kleine man met zijn laarsjes. Een winactie, spannend! Ik hou je blog in de gaten.

  • Loes
   Auteur
   17 oktober 2016 / 22:20

   Mooi he, die foto’s in het bos. En ja, die laarsjes, dat vind ik ook zo schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *