Mijn week in foto’s | 47

week in foto's 47

Het is weer maandag! En dus tijd voor een aflevering van Mijn week in foto’s. Nummer 47 deze week, want zo hard gaat het met dit jaar! Het was een week met veel leuke dingen, en ik maakte dus ook automatisch veel foto’s. Zo was er een feestje bij de bieb in Almelo, hing ik de keukenprinses uit omdat manlief ziek was,  bezocht ik een nieuwe winkel in Enschede en zondag deden we de Sint-boodschappen in Utrecht. Kijk je mee?
Maandag

maandag-1

maandag-2

Maandag ga ik weer naar de fysio en de kleine meid wil graag mee. Ik word altijd eerst afgemat in de oefenzaal en daarna plakt Daniek altijd nog een tapeje op mijn knie. De kleine meid moest natuurlijk even de behandeltafel uitproberen, haha.

Dinsdag

dinsdag-2

Dinsdag beginnen we weer bij de huisarts: ik had een bultje op mijn been wat weggesneden is. Ik krijg 3 (!!!) hechtingen.. Lekker dan. Volgende week terug komen om de hechtingen er uit te halen. Joepie.

dinsdag-3

Daarna gaat we even boodschappen doen en kijk dan hoe mooi deze pompoenen er uit zien! Echt leuk dat ze bij de Deka een aantal verschillende hebben!

dinsdag-4

dinsdag-5

’s Middags bak ik maar weer eens een bananenbroodje, anders moeten we de oude bananen weggooien. Dit keer met gemengd rood fruit, echt super lekker!

dinsdag-6

En ’s avonds maak ik studentenpasta. Dat noemen we zo, omdat mijn vriendin Heleen dit altijd maakte tijdens onze studententijd. Super makkelijk: spinazie a la crème, boursin, spekjes en champignons, en natuurlijk pasta. Succes gegarandeerd!

dinsdag-7

Deze meneer eet liever zo spaghetti. Hoewel, het is nog leuker om het op de grond te gooien!

dinsdag-9

’s Avonds heb ik weer naailes, en ik maak die leuke leren knijpportemonneetjes. Ik had er al 1 van kurk gemaakt, maar die van leer zijn ook erg leuk geworden.

Woensdag

woensdag-1

Yes, tijd om pepernoten te bakken! We hadden er nog veel meer kunnen maken als dochterlief het beslag niet zo lekker had gevonden, haha!

woensdag-2

Ik ga even gauw naar de Plus omdat de uien op zijn, en die wil ik gebruiken voor bij het vlees. Ik kom deze leuke bloemstukken tegen, zo mooi!

woensdag-3

En ja, ik ging echt ‘kokkerellen’. Ik heb laatst zo’n mooie braadpan gekocht, en vond dat het toen ook tijd was om sukadelappen te maken. Dat had ik nog nooit gedaan, dus ik vond het wel een beetje eng.

woensdag-4

Manlief heeft griep deze week, en ligt dus heerlijk te chillen op de bank. De kleine man wil graag even met hem knuffelen. Lief he?

woensdag-5

En ’s middags is er een feestje in de bibliotheek van Almelo, want die bestaat 100 jaar! Hakim van Sesamstraat komt en deze snoetjes laten geloof ik genoeg zien hoe het was, haha.

woensdag-6

Een aardige dame zet dochterlief even op een stoel (met die mooie witte jurk over haar spijkerbroek, haha), en zo kan ze het beter zien. Het was erg leuk!

woensdag-7

En als we ’s avonds thuis komen, kunnen we eten. Het vlees valt zowat uit elkaar in de pan, en is dus goed gaar. En wat was het heerlijk!! Ik grapte al dat we nu elke 2 weken sukadelappen eten, ha!

donderdag

donderdag-1

Eigenlijk moet ik dit hier helemaal niet vertellen, want dan is het ‘voordeel’ voor mij verdwenen, maar sinds een week of 2 is de nieuwe rondweg bij Borne geopend. Dat betekent dat ik zo binnendoor naar kantoor kan rijden. Het is qua tijd een klein beetje om (zo’n 5 minuten), maar de reistijd is vrij zeker. Tegenwoordig lukt het met bijna niet om over de snelweg op kantoor te komen binnen normale tijd, dus dit is echt een goed alternatief!

donderdag-2

donderdag-3

Omdat manlief ziek is vandaag, bracht ik de kids naar mijn ouders in plaats van dat ze bij ons thuis kwamen. De 2 foto’s hierboven zijn van hun huis, ze hebben nieuw behang op de muur: oud-groen. Ik vind het zo mooi geworden!

donderdag-4

We spelen het kaartspelletje Zwarte Piet en hebben enorm veel lol, omdat de kleine meid steeds roept wie de Zwarte Piet heeft, haha.

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag rij ik toch over de snelweg, omdat ik eerst naar Enschede moet om de kids weg te brengen. Kijk dan naar die prachtige lucht! <3

vrijdag-1

Ik maak op kantoor nog even gauw een foto van mijn nagels. Want DAG 4 vandaag met DEZELFDE lak!!! Dat heb ik nog nooit meegemaakt. En zoals je al kon lezen, is deze nagellak gewoon van de Hema! <3 <3

vrijdag-2

’s Avonds eten we bij mijn schoonouders, en manlief wordt gebruikt als hobbelpaard.

vrijdag-3

Er wordt gewoon voor ons gekookt door Miranda van Bij Panda, en we beginnen vooraf met een zalmtartaar gemarineerd in sojasaus op een avocadomousse met een toef mierikswortelroomcrème.

vrijdag-4

Tussendoor lezen we even wat ‘vakliteratuur’.

vrijdag-5

Ons heerlijke hoofdgerecht: een combinatie van hertenbiefstuk en Wagyu biefstuk op venkelpuree, met paddenstoeltjes en rode biet.

vrijdag-6

De kleine meid mocht helpen met het dessert, heel belangrijk werk: de koekjes in stukjes breken!

vrijdag-7

Een soort tiramisucreme met bastogenkoeken en aardbeiensaus. Heerlijk!!

Zaterdag

zaterdag-1

zaterdag-2

Sinterklaas was weer op bezoek geweest en dit was het resultaat! Er wordt direct mee gespeeld, dus dat had Sinterklaas goed gedaan :-).

zaterdag-3

Manlief voelt zich gelukkig weer een stukje beter, dus we gaan even kort een boodschapje doen in Enschede.

zaterdag-4

zaterdag-5

Even winkelen bij Dille & Kamille, en kijk dan: ze verkopen gewoon luchtplantjes en pannenkoekplantjes! Zo leuk!

zaterdag-6

En dit vind ik ook zo’n heerlijke tafel: met allemaal poetsspullen.

zaterdag-7

zaterdag-8

En we gaan even naar de Søstrene Grene: een nieuwe winkel in Enschede (in het oude pand van Men @work, ingang naast de ingang van de Primark). Ik heb heeel veel foto’s gemaakt van binnen, en ik ga niet overal commentaar bij zetten, want de beelden zeggen genoeg!

zaterdag-9

zaterdag-10

zaterdag-11

zaterdag-12

zaterdag-13

zaterdag-14

zaterdag-15

zaterdag-16

zaterdag-17

zaterdag-18

zaterdag-19

zaterdag-20

zaterdag-21

zaterdag-22

zaterdag-23

Ik weet niet zo goed hoe ik de winkel moet omschrijven. ‘Heel erg leuk’ komt in elk geval wel in de buurt, haha. Het is een winkel met allerlei leuke snuisterijen: dingen voor in huis, spulletjes om mee te knutselen, maar ook wat te eten en drinken, erg leuk! Het komt uit Denemarken en in Nederland zijn al een paar winkels meer te vinden. Het was een beetje druk, maar ik wil er zeker nog een keer rustig snuffelen.

zaterdag-24

zaterdag-25

En dan is het ook nog even tijd voor de draaimolen, gewoon omdat het zo leuk is. <3

zaterdag-26

Als we thuis op de bank hangen, komt de postbode dit leuke pakketje brengen. Ik had zo’n lampje in augustus in Deventer gekocht, maar het knopje was kapot gegaan. Toen ik mailde met A Little Lovely Company kreeg ik met het betaalbewijs zo een nieuw exemplaar opgestuurd. Top geregeld! Ik vond dit merk al fantastisch qua design, maar hun klantenservice is dus ook top!

zaterdag-27

En ik krijg nog dit leuke pakketje binnen, eindelijk mijn eigen ‘stiften’. Echte sharpies! Binnenkort zul je zien waar dit precies voor is. Ik ben heel benieuwd naar mijn ’tekentalent’ (of het gebrek er aan, haha).

zaterdag-28

zaterdag-29

Zaterdagavond gaan de kids uit logeren en gaan we eindelijk weer eens met zijn 2-en uit eten en naar de bioscoop. We gaan tapas eten bij Solera, want met onze bruiloft hebben daar ’s avonds gegeten met de daggasten (en we vonden het er altijd erg leuk). Inmiddels hebben ze ook het all-you-can-eat-principe ingevoerd, en ik moet zeggen dat ik dat dus echt helemaal niks vind. We hebben lekker gegeten hoor, maar we gaan (voorlopig) niet terug. Jammer.

zaterdag-30

De stad is zo mooi verlicht rondom de feestdagen. Ik hou er van!

zondag

zondag-1

Aangezien de kids bij opa en oma bleven slapen konden wij eens rustig op pad om de Sinterklaasinkopen te doen. Lekker last-minute allemaal, maar het is echt onmogelijk om iets geheim te houden voor een 3,5-jarige…

zondag-2

We zijn mooi op tijd in Utrecht en gaan eerst even wat eten bij Anna’s. Wat een leuk tentje was dat zeg! Ze hebben er hele bijzondere gluten- en lactosevrije taartjes die er prachtig uit zien.

zondag-3

Aangezien het bijna lunchtijd is, nemen wij lekker een broodje: kipkerrie voor mij en tonijnsalade voor manlief. En oh man, wat was dit lekker! Mijn kip was warm, en echt super mals, zo verschrikkelijk lekker! We hebben halverwege gewisseld, en de tonijnsalade was ook hemels. Daarnaast hadden ze ook nog vet lekkere frisdrank, en allemaal een beetje ‘gezond’: met minder suiker, met minder vet, zo leuk!

zondag-4

We gaan lekker winkelen, en ik blijf deze Nijn zo uberschattig vinden! <3

zondag-5

Even een selfie maken! <3

zondag-6

Kijk dan hoe mooi Utrecht is. Daar raak ik echt niet op uitgekeken!

zondag-7

Bij Superdry kom ik allerlei beautyproducten tegen. Ik wist helemaal niet dat ze dat hadden. Heerlijk, die roze verpakkingen! <3

zondag-8

En dit is bij Lola Liza. Ik kende deze winkel helemaal niet, maar ze hadden er vet leuke ‘foute kersttruien’. Die eigenlijk helemaal niet zo fout waren.

zondag-9

En bij de Bijenkorf spot ik deze paarse Le Creuset Braadpan. Als iemand nog geen cadeau voor mij weet: this one please!!! <3 <3

zondag-10

En kijk dan, het stoplicht heeft gewoon Nijntje!! <3

zondag-11

Als we thuis komen ’s avonds eten we bij mijn vader, en na het eten drinken we nog even koffie. Deze kleine man vond de speculaasbrokken erg lekker… :’)

zondag-12

En dan het leukste van vandaag: het uitpakken van de vele tassen. Ik had lekker wat voor mezelf in laten pakken, want ik vond het pakpapier zo ontzettend prachtig.

zondag-13

Ik kocht een letterbanner en deze beauty. <3 Deze miniwolk komt mooi aan mijn sleutelhanger. Ik ben er zo blij mee (net een klein kind af en toe).

En zo was de week weer voorbij. Komende week moeten we flink aan de bak: ik moet 2 surprises in elkaar draaien met bijbehorende gedichten, want volgende week is het Sinterklaas! Gelukkig zijn alle cadeaus binnen (of besteld), dus we moeten niet meer op pad. Verder moet ik naar de orthopeed voor controle voor mijn knie, mag ik met de kleine man naar het cb, moet ik zelf weer naar de huisarts woensdag om mijn hechtingen uit mijn been te laten halen en donderdag mag ik weer voor het werk naar Utrecht. Een drukke week dus!

Hoe was jouw week?

xx
Loes

Save

Save

Save

Save

Save

 

6 Reacties

 1. 28 november 2016 / 08:22

  Wat leuk dat stoplicht zeg daar moeten er meer van staan! Ik vind die luchtplantjes ook zo leuk!

  • Loes
   Auteur
   30 november 2016 / 16:01

   We hebben verder in Utrecht niet zoveel stoplichten gezien, maar deze stoplichten mogen van mij door heel Nederland. Dat is toch leuk! En ja, die luchtplantjes… <3 <3

 2. Rita
  28 november 2016 / 09:07

  Goede morgen Loes. Weer een goed begin van de week. Dank je wel’

 3. Neelke
  28 november 2016 / 13:21

  Wat een leuke week! Fijn dat er nu een Sostrene Grene in Enschede zit. Het is zo’n heerlijke winkel. En ik zie dat jullie ook lekker even naar Utrecht zijn geweest, superleuk! Fijne maandag en rest van de week!
  Liefs, Neelke

  • Loes
   Auteur
   30 november 2016 / 16:04

   Dank je wel, voor jou natuurlijk hetzelfde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *