Review Sticky Roads (en mijn allereerste video!)

Yes, het kon natuurlijk niet uitblijven: mijn allereerste video staat voor je klaar! Waaah! Stiekem toch wel een beetje spannend hoor, want het is weer heel anders dan schrijven. En ik kwam er achter dat mijn iMac ook echt bejaard begint te worden: voor dit filmpje van amper 3 minuten had hij 2 uur nodig qua verwerking.. Anyway, als je niet van filmpjes houdt (wat ik goed snap) kun je ook de foto’s bekijken, want die staan er gewoon onder!

filmpje Review Sticky roads

Nou, daar komt hij dan hoor, het allereerste filmpje op Gewoon iets met Loes! Laat je even weten wat je er van vindt?

Sticky roads in woord en beeld

Soms kom je van die dingen tegen dat je denkt: waarom heb ik dit nog niet in huis?? Dat overkwam mij dus afgelopen zondag op de Local Sunday Market in Enschede. Ik stond daar bij de kraam van Little Lobi en mijn oog viel op de rolletjes washi-tape met wegenprintjes en een print van het spoor. Dit MOEST ik gewoon meenemen. Het was nog lastig kiezen qua design en dus nam ik ze alle vier mee en kreeg er een schattig houten autootje bij.

review sticky road (9)-

Dit tape dus. Zie hier alleen de slingerweg, er zijn nog meer varianten. Het leuke van washi-tape is dat je het overal op kunt plakken: op de vloer, op de tafel of op de muur, mocht je dat willen.

review sticky road (3)-

Wij hebben zo’n mooie lage vakkenkast van Ikea (die al oud en beschadigd is). Daar begon ik dus met het aanleggen van mijn wegen. Eerst waren het er maar 2 (het spoor en de weg).

review sticky road (1)-

Zoonlief ging direct met zijn auto’s aan de slag om het uit te proberen.

review sticky road (2)-

Hij maakte ook meteen even een statement: hij liet zijn trein over de weg rijden. Domme mama.

review sticky road (4)-

En dus plakte ik de rails naast de weg.

review sticky road (5)-

Maar die trein bleef toch stiekem over de weg rijden, hij wisselde gewoon van spoor :’).

review sticky road (6)-

En kijk dat blije snoetje eens <3.

review sticky road (7)-

Meneer vond het wat gek dat de weg ineens op hield, maar toen ik hem uitlegde dat hij prima om kon draaien, bleef hij heen en weer lopen.

review sticky road (8)-

De houten ambulance is wel favoriet hoor.

Blijven plakken!

Uiteindelijk heb ik aan alle randen van de kast het tape geplakt, zodat er ook echt ‘rond’ gereden kan worden. Met afslaan, want bochten kun je niet maken van recht tape. Dat maakt voor nu niet zo uit, dit is al helemaal een groot succes.

Zoonlief sprint er letterlijk naartoe ’s ochtends als we beneden komen en hij loopt echt uren heen en weer met zijn trein en ambulance. Ik denk dat ik binnenkort een voorraadje tape moet inslaan, want als het op is, kon het wel een drama worden!

Waar te koop?

Zoals ik al aangaf, kocht ik mijn setje (4 rolletjes tape en een autootje) bij de kraam van Little Lobi op de Local Sunday Market. Gelukkig hebben zij ook een webshop waar je de sticky roads kan kopen voor € 14,95. Overigens wil ik je even waarschuwen, want er zijn nog veeeeel meer leuke dingen te koop in hun webshop!

Kende jij de sticky roads al? En wat vond je van mijn video?

xx
Loes

8 Reacties

 1. 10 mei 2017 / 15:49

  Erg leuk filmpje! Ik durf het niet zo goed haha. Ik vind mijn stem ook erg raar klinken. Jij hebt helemaal geen Twents accent. Mooie stem ook!

  • Loes
   Auteur
   10 mei 2017 / 16:10

   Thanks! Ik moet het voor mijn werk soms ook al doen (webinars opnemen zeg maar), dus ik heb een beetje ervaring met ‘naar mezelf luisteren’. Maar dat blijft gek inderdaad. Bedankt voor je complimenten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *