De leukste paspoorthoesjes voor je vakantie | Reizen

paspoorthoesjes

Nu het dan toch echt zomervakantie is in alle regio’s gaat ineens ook iedereen op vakantie (het is echt heerlijk rustig op weg naar kantoor, ha!). Maar goed, voor iedereen die vakantie heeft, en ook op vakantie gaat heb ik vandaag een leuke shoplog, want ik heb de leukste paspoorthoesjes bij elkaar gezocht. Kijk je mee?

paspoorthoesjes

1 / 2

Hoe toepasselijk om je paspoort in een ‘werelkaart’ te stoppen (1). Hoewel ik de roze (2) net iets leuker vind.paspoorthoesje 3 4

3 / 4

Een blauwe met sterren (3) vind ik ook wel erg mooi, en fijn dat hier een lipje zit om het hoesje helemaal te sluiten. En nummer 4 is natuurlijk een hoesje voor creatievelingen!

paspoorthoesje 5 -6

5 / 6

Een mooie kleurrijke van Oilily (5), dit is ook wel een favoriet hoor! En zo’n schattige roze (6) met een lief hertje.

paspoorthoesje 7-8

7 / 8

Dan nog een mooie leren (7), dat voelt altijd zo fijn. En met een trendmotiefje (8): marmer!

paspoorthoesje 9-10

9 / 10

Nog een leuke met allerlei verschillende biljetten (9), en die nummer 10 met camera staat ook in mijn favorieten!

Liever zelf 1 maken?

Leuk hoor, een gekocht paspoorthoesje, maar dan heb je natuurlijk niet echt een uniek exemplaar. Heb je nog wat tijd over op een (regenachtige) middag, dan kun je je wellicht wagen aan 1 van deze projecten:

Een leuk leren exemplaar met witte stippen en een tekst die je zelf kunt vullen. Volgens de maakster duurt het maar 15 minuten om deze te maken. Leuk toch?

Eentje van stof die je dus kunt naaien. Ook als je nog niet zo goed kunt naaien is dit best een haalbaar project: niet teveel naaien en ook zeker niet te moeilijk. Heb je nog ergens een leuk stofje liggen? Dan kun je zo aan de slag!

Liever een paspoorthoesje haken? Dat kan natuurlijk ook! Dit exemplaar kun je niet open doen, maar hier kun je je paspoort wel prima in opbergen. En zo is ‘ie ook makkelijk terug te vinden in je tas!

Ga je met de hele familie op vakantie? Dan is het misschien handig om dit exemplaar te maken. Zoals je ziet kun je er tot 6 paspoorten in kwijt! Als je niet al die ruimte nodig hebt, kun je misschien nog andere reisdocumenten kwijt, dan heb je alles mooi bij elkaar.

En tot slot nog eentje die je ‘stoffenvooraad’ wat doet slinken: al die kleine lapjes stof die eigenlijk jammer zijn om weg te gooien, kun je in dit project prima gebruiken! En als je dan nog een knoopje op de voorkant zet, kun je een leuk lintje of touwtje gebruiken om je paspoort dicht te bewaren. Ook erg leuk!

Heb jij een hoesje om je paspoort? En welke zou jij graag willen hebben/maken? Laat het weten in de comments!

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *