Mijn week in foto’s | 32

Week 32

Zo, was ik gisteren een beetje snel met het klaarzetten van deze post.. Helemaal vergeten een titelblad te maken. Maar goed, nu gefixed gelukkig (en nog redelijk op tijd ook, haha). Maar goed. Het is weer maandag! Tijd voor een overzichtje van wat ik de afgelopen week gedaan heb! Kijk je mee?

Maandag

maandag (1)-

Maandag werk ik de hele dag op kantoor en ’s avonds ga ik nog even een eindje wandelen. Ik kom langs dit speeltuintje, wat eigenlijk heel dicht bij ons huis is. Leuk voor de afwisseling om ook nog een keer naartoe te gaan.

maandag (2)-

Als ik richting huis loop, zie ik deze prachtige lucht, met wat regen in de verte. Ik red het net niet om voor de bui binnen te zijn.

DInsdag

dinsdag (1)-

Dinsdag mamadag! Ik bak weer lekkere skinny pannenkoekjes bij het ontbijt, ik vind ze zo lekker!

dinsdag (2)-

En als ik me dan even omdraai, is de kamer in een groot duplo-feest veranderd… *zucht*.

dinsdag (3)-

Ik ga weer naar de fysio, samen met de kleine meid en hier is een Pokestop, waar we natuurlijk even moeten draaien.

dinsdag (4)-

Mama krijgt een kino-tapeje in het roze, dus deze kleine prinses moest dat ook.

dinsdag (5)-

Om vervolgens direct te roepen: ‘het moet er af!’. We hebben het thuis nog even aan papa laten zien en toen kon het er af.

dinsdag (6)-

Gisteren bij het opruimen van het speelgoed zei de kleine meid: ‘als ik goed help opruimen, krijg ik dan ook een legpuzzel? Net als Janneke?’ Er is dus een verhaaltje van Jip en Janneke waarbij Janneke een puzzel verdient als ze de hele week netjes opruimt. Dat vinden we eigenlijk best een goed idee en ter stimulatie maken we een mooie raamtekening met een schema waar in we hartjes kunnen vullen voor elke dag dat er netjes opgeruimd wordt. Werkt briljant overigens. En de kleine meid wilde toen ook even op het raam tekenen (…). Dat werd een prachtig zelfportret. Schattig he?

dinsdag (7)-

Ik wandel nog lekker even een stuk met deze knappe man, heel gezellig zo samen. Ik zet nog altijd de kinderwagen met het gezicht deze kant op (zeg maar). Het kan ook andersom, maar daar vind ik echt niks aan!

dinsdag (8)-

’s Avonds kijken we nog even naar het turnen. Of nou ja, ik kijk op de TV naar turnen, en manlief kijkt wat anders op de tablet. Ik vind het echt weer leuk om turnen te zien!

Woensdag

woensdag (1)-

Woensdag beginnen we bij de kapper. We moeten alle drie echt nodig geknipt en gelukkig is er plek.

woensdag (2)-

Als we gaan lunchen gaan de kids gekke bekken trekken.

woensdag (3)-

Helemaal geen broer en zus he?

woensdag (4)-

Ik wandel nog een weer een stuk, en wat een mooie blauwe lucht. Als ik binnen een half uur terug ben, hou ik het droog (volgens de buienradar).

woensdag (5)-

Ik zeg het veel vaker, maar wat is de wereld mooi als de zon schijn. En wat wonen we toch in een mooie buurt!

woensdag (6)-

Deze kleine man laat zien dat hij eigenlijk ook wel los kan zitten op de triptrap-stoel. Het afstappen gaat wat bijzonder: hij gaat namelijk op de zitting staan en stort zich in mijn armen. Misschien toch nog gewoon even in het zitje, kleine man!

woensdag (7)-

En ’s avonds na het badderen nog lekker even een flesje melk op de bank. Je kunt het niet zo goed zien, maar de kleine man ligt heerlijk bij mij te chillen. Hier kan ik altijd zo van genieten!

Donderdag

donderdag (1)-

Donderdag ontbijt ik met deze pot: gekocht bij de Action. Er hoeft alleen maar kokend water bij en klaar is kees. Erg lekker! Hoewel het wel veeeel te warm was om snel op te eten. Ik heb nog zo’n pot, en die moet ik maar iets eerder klaarmaken, zodat ik het kan eten als ik wil :-).

donderdag (2)-

Als ik ’s avonds thuis kom, is er een pakketje. Ik had namelijk 2 items uit de closet sale van Shifra van A Cup of Life. Hoera!

donderdag (3)-

De jurk valt direct in de smaak bij de kleine meid. Ik heb wel een beetje pech: de jurk is aan de bovenkant wat te smal (of mijn boezem te groot, story of my life…) en het broekje is wat aan de grote kant, maar daar red ik me wel mee (denk ik).

donderdag (5)-

’s Avonds ga ik weer naar de fysio en ik word weer lekker afgemat. Benieuwd of ik morgen nog kan lopen (haha)!

donderdag (6)-

En ’s avonds nog lekker even een kopje thee op de bank…

donderdag (7)-

…terwijl we naar de Olympische Spelen kijken. Blijft leuk, dat turnen, vooral omdat er Nederlandse dames meedoen.

Vrijdag

vrijdag-

Als ik vrijdag beneden kom, zie ik ook waar mijn bonenzaadjes gebleven zijn.. De vogels hebben ze gevonden!

zaterdag

zaterdag (1)-

Zaterdag bak ik nog weer lekker pannenkoeken als ontbijt, maar ik heb niet genoeg eieren. Ik vond ze lekker zo, maar de kleine meid liet de pannenkoek staan.

zaterdag (2)-

Dan word ik opgehaald door mijn zusje Margot, voor het vrijgezellenfeest van mijn andere zusje, Astrid.

zaterdag (3)-

We hebben een leuk programma vandaag, en voor Astrid was alles een grote verrassing.

zaterdag (4)-

We gingen onder andere racen op wc-potten in de kas. Echt hilarisch, ik heb zo verschrikkelijk gelachen!

zaterdag (5)-

Ook deden we in Den Haag een escape-room, en we zijn er gewoon uit gekomen! Ik vond het weer zo gaaf! Het was mijn 2e escape-room, en ik denk niet mijn laatste!

zaterdag (6)-

We eten bij een Indiaas restaurant, en ik neem lekker een biertje.

zaterdag (7)-

We zitten echt heerlijk te smikkelen allemaal, top!

zaterdag (8)-

En na de tijd gaan we nog even ergens wat drinken. De mannen hadden ook vrijgezellendag vandaag, en daar kregen we een groepsfoto van, dus dat moesten wij natuurlijk ook even doen.

zondag

zondag (2)-

De mannen hadden een overnachting in Antwerpen gehad na het vrijgezellenfeest en deze meneer had het er wel een beetje zwaar mee, hihi.

zondag (3)-

Ik ga nog lekker even met de kindjes wandelen en we komen een ‘brandweerauto’ tegen. Zonder ladder of brandslang. ‘Hoe moeten ze dan de brand blussen, mama?’. Goede vraag… 🙂

zondag (4)-

Onderweg komen we mooie bramen tegen en die moeten we natuurlijk even plukken.

zondag (5)-

Het werd nog best een bakje vol. Ze waren overigens niet allemaal even lekker, haha. Er waren nog veel rode, dus moet later in de week nog maar eens even kijken of die ook al de goede kleur hebben gekregen. Zo leuk!

En toen was de week al weer voorbij!

Heb jij ook een leuke week gehad?

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *