Odorex Anti-transpirant Ultra Protect Cleargel Stick | Getest

Odorex Cleargel (2)

Een tijdje terug kwam Odorex met een nieuw product op de markt: de Anti-transpirant Ultra Protect Cleargel Stick, die belooft om 48 uur bescherming te bieden. Ik ben altijd erg benieuwd naar dit soort deo’s, omdat ik nog nooit (echt niet) een deo heb gevonden die mijn oksels volledig droog houdt. Toen ik hier over las, dacht ik dus: dat moet ik proberen! En dat heb ik inmiddels een paar weken gedaan. Benieuwd wat mijn ervaring is? Lees mee!

Odorex Cleargel (1)

Zoals gezegd heb ik wel zo’n beetje alles in deodorant-land geprobeerd: spuitbussen, sticks, rollers van verschillende merken, Lady Speedstick, deodorant van de tuinen, dep-spul (geloof ook van Odorex), zo’n deokristal, en zelfs oxxel-pads (zo heten ze geloof ik), maar er is niks wat echt goed helpt. Sommige dingen, zoals dat spul wat je moet deppen, hebben 2 dagen goed gewerkt, en daarna was het weer mis. Inmiddels gebruik ik, net als manlief, het liefst een spuitbus van L’Oreal Men Expert, want dat is de enige deodorant die nog een beetje zijn werk doet (en in ieder geval lekker blijft ruiken).

Maar goed, iets nieuws wil ik altijd wel proberen, dus vol goede moed ging ik aan de slag. Dit is wat Odorex zelf over het product schrijft:

Odorex Ultra Protect Cleargel

Wij geloven dat ons nieuwste product je de ultieme bescherming biedt, gedurende alledaagse situaties en minstens 48 uur lang. Ultra Protect Cleargel onderdrukt op een verantwoorde wijze overmatig transpiratievocht en voorkomt transpiratiegeur, gedurende de gehele dag tot wel 48h! Odorex Ultra Protect Cleargel blijft langer werkzaam dan een reguliere deodorant door de extra effectieve anti-transpirant.

  • Ultra bescherming tegen overmatige transpiratie
  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Tegen witte strepen door de heldere, transparante gel
  • Dermatologisch getest

Klinkt goed toch?

Odorex Cleargel (3)

De verpakking doet me wat denken aan eerdere gels van andere merken (Rexona en Dove hebben een vergelijkbaar product). Wel lekker clean.

Odorex Cleargel (4)

En als je de dop er af haalt, en je draait (heel voorzichtig) aan de onderkant, dan komt er dus een beetje gel uit de gaatjes. Dit verdeel je dan onder je oksels. Je moet heel erg oppassen dat je niet te hard draait, want er komt heel snel heel veel spul uit. Het smeert wel lekker weg en droogt ook makkelijk onder je oksels.

En, werkt het?

Jammergenoeg moet ik zeggen dat ook dit niet voor mij werkt. Mijn oksels blijven niet droog, en al helemaal geen 48 uur. Wel vind ik het spul fijn in gebruik, ik vind de geur prettig (niet te aanwezig) en het doet bijna net zoveel als de L’Oreal Men Expert deospray. Of ik het dan weer ga kopen? Ik denk het niet. Om de simpele reden dat dit soort producten een soort laagje op je oksel leggen, wat met scheren weer heel vervelend is. Ik heb 2 sticks gekocht (want aanbieding, ha) en die maak ik op, maar voor mij voeg het niks extra’s toe. Leuk om geprobeerd te hebben, maar helaas niet wat ik stiekem toch wel een beetje had gehoopt.

En jij? Kende jij deze Cleargel stick al? En wat is jouw favoriete deodorant?

xx
Loes

 

1 Reactie

  1. Neelke
    3 mei 2016 / 11:31

    Dat lijkt me echt vervelend, als je bijna geen deo kan vinden die echt werkt. Jammer dat deze ook tegenviel. Ik ben gezegend met weinig zweten, behalve als ik ga sporten of een zweterig truitje ofzo draag. Ik heb gewoon een Dove deo, en dat werkt prima. Ik moet zeggen dat ik hem ook nog wel eens vergeet, en dan ruik ik mezelf ook niet echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *