New in: Tender Care Gift Box van Oriflame

PicMonkey Collage

Ik ben een echte sucker voor mooie potjes en doosjes. Zoals je in mijn What’s in my bag-post kon lezen, heb ik een wonderpotje van Oriflame in gebruik. Weliswaar gevuld met wat anders, maar dat potje.. Ik ben er gewoon verliefd op. Toen ik er vorige week achter kwam dat er een Tender Care Gift Box van Oriflame bestond, kon ik maar 1 ding doen: BESTELLEN!!

En gisteren kwam het pakketje binnen. Wat een feest. Het begint al met het prachtige doosje.

dscn3657

Hier wordt een mens toch gelukkig van? Of nou ja.. Ik in ieder geval wel!
dscn3661

Als je het doosje opent, zitten er 4 potjes in, en een briefje met de smaken:

 • Caramel
 • Vanille
 • Kokos
 • Kersen

dscn3665

De inhoud van het doosje ziet er zo uit. Prachtig toch? Ik vind het vooral leuk dat de doosjes allemaal een eigen kleurtje hebben. Zo kan je van de buitenkant al makkelijk zien welke smaak het is. Daarnaast vind ik het leuk, omdat ik al een roze potje heb, dat deze een andere kleur hebben. Een goede uitbreiding van ‘de collectie’ zeg maar.

dscn3666

Nog even een plaatje van de potjes zelf, gewoon omdat ik ze zo mooi vind. Ik stop ze overigens steeds terug in de mooie doos. Het schuimrubber wat daar in zit, kan er ook uit, en ik denk dat ik de doos dus ga hergebruiken voor wat anders.
Nog geen idee waarvoor, maar dat komt vanzelf wel.

Over het gebruik kan ik nog niet zo heel veel vertellen, want ik heb het nog niet zo heel veel gebruikt. Wel kan ik steeds niet kiezen tussen de smaken haha. Vooralsnog smeer ik het voornamelijk op m’n lippen, maar je kunt het wonderpotje eigenlijk overal voor gebruiken. Overal waar je huid wat extra aandacht nodig heeft. Bij droge plekken of kleine schaafwondjes, of bijvoorbeeld om je nagelriemen zacht te maken.

Het enige nadeel wat ik al wel ervaren heb, is dat je de crème heel lastig uit het potje krijgt. Nu het potje vol zit, lukt het nog wel met lange nagels. Als het potje wat leger raakt, komt er veel product onder je nagel, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dat kan je oplossen met een spateltje of met een klein kwastje.

De Tender Care producten van Oriflame zijn hier te bestellen. Er zijn nog meer smaken, die ook individueel te bestellen zijn.
Welke is jouw favoriet?

xx
Loes

3 Reacties

 1. Danielleeee
  11 november 2015 / 14:19

  Wat leuk in zo’n doosje ! Ze lijken me erg fijn.

 2. Maria Stigell
  22 december 2021 / 02:49

  Hi! I´m collecting Tender Care protecting balm and are looking fore the old ones, out of date or empty. I would be happy to buy vanilla, caramel, coconut, chocolate if you have some. Best regards Maria

  • Loes
   Auteur
   26 december 2021 / 21:44

   Hi Maria, I don’t think I have all the containers and the one that I have, is still in use.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *