[:nl]New in: herfstige nagellak van Essence | Beautymama[:en]New nail polish by Essence – Autumn colours | Beautymama[:]

[:nl]essence-nagelak

Een tijdje terug heb ik mijn nagellak stash eens uitgedund. Want: sommige potjes al jaren oud, kleuren die ik niet meer mooi vond, nagellak die kwalitatief te wensen over liet en in de praktijk gebruik ik toch bijna altijd dezelfde kleur (liefst rood voor de teennagels, voor de handen wissel ik nog wel eens af). Afgelopen vrijdag trouwde mijn zusje en ik wilde een mooie kleur nagellak bij mijn outfit. Ik was in de veronderstelling dat ik nog wel vanalles had, maar DE kleur zat er eigenlijk net niet bij. Toen we gistermorgen een boodschapje bij Kruidvat moesten doen, en er nagellak in de aanbieding was (1+1, hoera!), dacht ik: toch eens even neuzen!

Nagellak van essence

De Kruidvat-winkel die bij ons op het winkelcentrum zit, is niet zo heel groot, en heeft dus niet zo’n uitgebreid nagellak assortiment. Ik wil bijvoorbeeld nog graag een mooie greige (beige-grijzige) kleur, maar die kon ik helaas vanmorgen niet vinden (dit weekend maar eens even naar de ‘grote’ winkel in de stad, die verkoopt ook Essie!!). Wel viel mij oog op deze prachtige kleurtjes:

nagellak-essence-fall-2016-10

Een soort mintgroen (maar dan meer voor de herfst zeg maar) en een mooie legergroene. Ik was verkocht!

Voordat ik je ga vertellen wat ik er van vind moet je even weten dat nagellak en Loes geen goede combinatie zijn. Meestal ben ik binnen een dag al een deel van de lak kwijt. Ongeacht welk merk (ja, zelfs met Essie heb ik dat), ongeacht top- of basecoat. Trust me, ik heb alles al geprobeerd, maar langer dan 2 dagen zit nagellak bij mij gewoon niet mooi. Zelfs gellak (die met een lamp!) blijft bij mij amper een dag of 5 mooi. Meestal ben ik na 3 dagen de eerste nagel al weer ‘kwijt’. Ik weet niet goed hoe het komt, maar het is zo. En met die wetenschap twijfel ik dus heel erg welk merk nagellak ik ‘wil’.

Goed, we dwalen af. Die mooie kleuren van Essence dus:

nagellak-essence-fall-2016-4

83 – Pretty cool life

nagellak-essence-fall-2016-5

84 – Olive you

nagellak-essence-fall-2016-2

nagellak-essence-fall-2016-3

Ik vind de kleuren echt helemaal geweldig. Voor nu ben ik wel even een beetje klaar met koraalroze en fuchsia voor op mijn handen, ik wil wel kleur, maar even een beetje wat rustiger.

Gelakte nagels!

nagellak-essence-fall-2016-6

Aangezien ik geen echte beautyblogger ben, en ik 2 kleine kids heb die ook nog graag wat aandacht wilden hebben, maar ik TOCH heel benieuwd was naar de kleur heb ik snel 2 vingers (ja echt waar) gelakt.

nagellak-essence-fall-2016-7

Op mijn pink dus de 83 – Pretty cool life. Kijk dan. Die kleur! Hij dekt prima in 2 laagjes en ik ben echt helemaal fan van die kleur. Het is een beetje een herfstige mintgroen. Ik weet niet goed hoe ik het anders moet omschrijven. Maar een unieke kleur (vind ik dan he), echt mooi!

nagellak-essence-fall-2016-8

En dit is 84 – Olive you. Dekt ook in 2 laagjes. Ik vind dit ook echt een hele mooie kleur voor de herfst. Wat donkerder en dus wat meer opvallend, maar ook erg mooi.

nagellak-essence-fall-2016-9

En zo in de mix ook niet eens heel gek, nee grapje natuurlijk, maar ik vind de kleuren dus echt helemaal geweldig!

Helaas hadden we gisteren een hete dag, en ik had zonder base- en topcoat gelakt, dus toen ik een half uurtje later met de kids in het badje zat te spetteren, was ik de lak van de pink al weer een beetje kwijt.. Moet er dus nog maar even voor gaan zitten om het met base- en topcoat mooi te maken, en hopelijk blijft het dan even zitten. Ik MOET die kleur gewoon op mijn nagels!

Hou jij ook zo van gelakte nagels? En wat is dan jouw favoriete nagellak? Vind je deze kleuren ook mooi voor de herfst? Laat het weten in de comments!

xx
Loes
Save[:en]essence-nailpolish

A while ago I cleaned up my nail polish stash. Some of the nail polish I owned was quite old, there were colours that I didn’t like, and I decided to get rid of the ‘cheap’ nailpolish with low quality. It turns out I often use the same colours (red for my toes for example), so I don’t need to keep all the colours of the rainbow. When my sister married last Friday, I wanted a nail polish that matched my outfit so I start searching. It turned out I didn’t have the colour I was looking for, and I was quite disappointed about that. Yesterday, we went for some shopping to Kruidvat, and I spotted the advert for nailpolish: 1+1. So I figured: let’s have a look!


 

Nail polish by essence

The Kruidvat Shop at our shopping mall isn’t a real big store, so they don’t have very much choice in nailpolish. For this fall, I’m looking for a greige colour (something between beige and grey), but I didn’t find it yet. (I might go to the large store in town this weekend, they sell Essie nail polish too!). What I did see, was this:

nagellak-essence-fall-2016-10

These two lovely colours. A mint green kind of colour that is perfectly suitable for fall, and a dark green army kind of colour. I took them both!

Before I’m going to tell you what I think off this nail polish there’s this thing you should know: Loes and nailpolish do not make a good combination. I can’t explain to you why, but in most cases, my nail polish turns into rubbish within a day. Yes, even the nail polish from Essie, and yes, that is with a GOOD base- and top coat. I’ve tried everyting, different brands, different top and base coats, but it just doesn’t get better for me. Even real gel polish (that you need to dry with a lamp) doesn’t stick 14 days: 5 to the max. But most of the time, after 2 or 3 days there’s already one nail completely gone. So knowing that, I find it very difficult to decide what nail polish I should buy (the cheap or the expensive ones, since it doesn’t seem to matter much).

Okay, back to the nailpolish here. These beautifull colours by Essence.

nagellak-essence-fall-2016-4

83 – Pretty cool life

nagellak-essence-fall-2016-5

84 – Olive you

nagellak-essence-fall-2016-2

nagellak-essence-fall-2016-3

I really really love these colours. I’m at a stage now where I’ve had it a bit with the girly pink colours and so on. I do like some colours, but I’d like to tame it a bit.

Polished Nails!

nagellak-essence-fall-2016-6

Since I’m not a beautyblogger AND i have 2 small kids that need attention I only polished 2 nails (yes, really) to show you the result (and I wanted to see it for myself too of course!).

nagellak-essence-fall-2016-7

On my pinky colour 83 – Pretty cool life. Look. at. this. The colour!! I absolutely LOVE it! I polished to layers here and the coverage is perfect. It is a mint colour perfect for autumn. Don’t know how to name it exactly. Quite a unique colour, gorgeous!

nagellak-essence-fall-2016-8

And this is 84 – Olive you. Also two layers of polish. It is a nice dark colour, I really like this one too.

nagellak-essence-fall-2016-9

Look at it together! No, just kidding. Looking at this picture I realise how riddicously this looks: two colours on one hand like this LOL.

Unfortonatelly, yesterday we had a ‘pool-day’ with the kids, which means that 30 minutes after polishing my nails, I enjoyed our little pool, and soon after that, most of the colour on the pinky was already gone. I need to sit down quietly to get this good with a base and top coat, and hopefully it will stay a bit longer. I WANT this colour on my nails!

Do you like nail polish? And what is your favourite brand? Do you like these colours for fall? Let me know in the comments below!

xoxo
Loes


Save

Save[:]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *