New in: herfstige nagellak van Essence | Beautymama

Een tijdje terug heb ik mijn nagellak stash eens uitgedund. Want: sommige potjes al jaren oud, kleuren die ik niet meer mooi vond, nagellak die kwalitatief te wensen over liet en in de praktijk gebruik ik toch bijna altijd dezelfde kleur (liefst rood voor de teennagels, voor de handen wissel ik nog wel eens af). Afgelopen vrijdag trouwde mijn zusje en ik wilde een mooie kleur nagellak bij mijn outfit. Ik was in de veronderstelling dat ik nog wel vanalles had, maar DE kleur zat er eigenlijk net niet bij. Toen we gistermorgen een boodschapje bij Kruidvat moesten doen, en er nagellak in de aanbieding was (1+1, hoera!), dacht ik: toch eens even neuzen!

essence-nagelak


Nagellak van essence

De Kruidvat-winkel die bij ons op het winkelcentrum zit, is niet zo heel groot, en heeft dus niet zo’n uitgebreid nagellak assortiment. Ik wil bijvoorbeeld nog graag een mooie greige (beige-grijzige) kleur, maar die kon ik helaas vanmorgen niet vinden (dit weekend maar eens even naar de ‘grote’ winkel in de stad, die verkoopt ook Essie!!). Wel viel mij oog op deze prachtige kleurtjes:

nagellak-essence-fall-2016-10

Een soort mintgroen (maar dan meer voor de herfst zeg maar) en een mooie legergroene. Ik was verkocht!

Voordat ik je ga vertellen wat ik er van vind moet je even weten dat nagellak en Loes geen goede combinatie zijn. Meestal ben ik binnen een dag al een deel van de lak kwijt. Ongeacht welk merk (ja, zelfs met Essie heb ik dat), ongeacht top- of basecoat. Trust me, ik heb alles al geprobeerd, maar langer dan 2 dagen zit nagellak bij mij gewoon niet mooi. Zelfs gellak (die met een lamp!) blijft bij mij amper een dag of 5 mooi. Meestal ben ik na 3 dagen de eerste nagel al weer ‘kwijt’. Ik weet niet goed hoe het komt, maar het is zo. En met die wetenschap twijfel ik dus heel erg welk merk nagellak ik ‘wil’.

Goed, we dwalen af. Die mooie kleuren van Essence dus:

nagellak-essence-fall-2016-4

83 – Pretty cool life

nagellak-essence-fall-2016-5

84 – Olive you

nagellak-essence-fall-2016-2

nagellak-essence-fall-2016-3

Ik vind de kleuren echt helemaal geweldig. Voor nu ben ik wel even een beetje klaar met koraalroze en fuchsia voor op mijn handen, ik wil wel kleur, maar even een beetje wat rustiger.

Gelakte nagels!

nagellak-essence-fall-2016-6

Aangezien ik geen echte beautyblogger ben, en ik 2 kleine kids heb die ook nog graag wat aandacht wilden hebben, maar ik TOCH heel benieuwd was naar de kleur heb ik snel 2 vingers (ja echt waar) gelakt.

nagellak-essence-fall-2016-7

Op mijn pink dus de 83 – Pretty cool life. Kijk dan. Die kleur! Hij dekt prima in 2 laagjes en ik ben echt helemaal fan van die kleur. Het is een beetje een herfstige mintgroen. Ik weet niet goed hoe ik het anders moet omschrijven. Maar een unieke kleur (vind ik dan he), echt mooi!

nagellak-essence-fall-2016-8

En dit is 84 – Olive you. Dekt ook in 2 laagjes. Ik vind dit ook echt een hele mooie kleur voor de herfst. Wat donkerder en dus wat meer opvallend, maar ook erg mooi.

nagellak-essence-fall-2016-9

En zo in de mix ook niet eens heel gek, nee grapje natuurlijk, maar ik vind de kleuren dus echt helemaal geweldig!

Helaas hadden we gisteren een hete dag, en ik had zonder base- en topcoat gelakt, dus toen ik een half uurtje later met de kids in het badje zat te spetteren, was ik de lak van de pink al weer een beetje kwijt.. Moet er dus nog maar even voor gaan zitten om het met base- en topcoat mooi te maken, en hopelijk blijft het dan even zitten. Ik MOET die kleur gewoon op mijn nagels!

Hou jij ook zo van gelakte nagels? En wat is dan jouw favoriete nagellak? Vind je deze kleuren ook mooi voor de herfst? Laat het weten in de comments!

xx
Loes
Save

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *