NerdMama: Agenda 2016

DSCN3569

Tegen het einde van het jaar word ik altijd erg enthousiast over de agenda’s die beschikbaar zijn voor het volgende jaar. Vandaag laat ik zien welke agenda ik gekozen heb!

Dit jaar ben ik mijn zoektocht begonnen op Google. Verschillende websites heb ik bekeken en zo kwam ik op de website van Moleskine. Ik vind de boekjes van Moleskine altijd prachtig, en had me eigenlijk nog nooit zo in de agenda’s verdiept. Totdat ik zag dat ze voor 2016 een collectie van Starwars Agenda’s hebben. Hoe cool is dat?

Zo zag ik deze:

en deze:

Die vond ik wel leuk, maar ik ben zelf meer van de ‘lieve robots’ uit de film. Dus mijn zoektocht ging verder. En toen zag ik deze:

DSCN3563

Een agenda met R2D2!! Als ik 1 character uit de films zou moeten bestempelen als favoriet, dan is het wel R2D2. Ik vind ‘m gewoon zo schattig! Ik heb eigenlijk niet eens verder gekeken naar andere agenda’s: deze MOEST ik gewoon hebben.

Via de website van Moleskine heb ik ‘m besteld, en een dag later was hij al binnen.

Wat een feest om te ontvangen.

DSCN3564

Er zit een omslag om de buitenkant, met een tekst over de X-Wing Starfighter.

DSCN3565

Die staat op de binnenkant dan ook afgebeeld.

DSCN3566

Hier hebben we dan ook direct het enige nadeel van deze agenda te pakken: het is de dag-agenda. Dus per dag een bladzijde. Normaal gesproken heb ik liever een agenda waar de week is verdeeld over 2 dagen (en dan ben ik nog kritisch ook, want ik wil er dan 1 met ma-di-woe op de linkerpagina en do-vrij-za-zon op de rechterpagina. Ik heb namelijk een keer een agenda gehad met ma-di-wo-do op de linkerpagina, en toen schreef ik steeds alles van woensdag bij donderdag op), maar in dit geval wilde ik best een concessie doen. Ik voel me wel net een beetje alsof ik op de middelbare school zit en een schoolagenda heb uitgekozen haha. Erg he?

De agenda is dus best wel ‘dik’, maar het is verder een klein formaat, dus dat vind ik helemaal prima. Ook mis ik extra bladzijden voor notities, maar ik denk dat ik genoeg schrijfruimte heb op de dagen zelf, dus ik moet nog even goed bedenken hoe ik de agenda precies ga indelen qua afspraken en notities en dergelijke.

DSCN3567

Achterin de agenda is nog een afbeelding van de Millennium Falcon geplaatst en ook zit er een soort vakje met stickers. Daar ben ik ook dol op. Meestal ben ik veel te zuinig op de stickers, en na een paar jaar kan ik ze dan weg doen, maar ik zal proberen ze dit jaar te gebruiken. Het vakje is handig om losse papiertjes in op te bergen.

Er zit een elastiek om de agenda, en dat vind ik ook altijd prettig. Dan valt je agenda niet open in je tas en blijft hij ook mooi. Ik ben dus helemaal in mijn nopjes. Het enige ‘vervelende’ is nu nog dat het jaar nog lang niet voorbij is! Tot die tijd staat hij hier op de kast te wachten tot hij in gebruik genomen mag worden. Ik zal niet zeggen dat ik niet kan wachten, want de tijd vliegt al zo snel voorbij :).

Word jij ook zo blij van agenda’s?

xx
Loes

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *