My Fairy Garden Flowerpot | Zo ging het na de review

my-fairy-garden-flowerpot

Een hele tijd geleden mochten wij de My Fairy Garden Flowerpot uitproberen. De flowerpot was destijds al een groot succes bij dochterlief, maar mijn groene vingers lieten me aardig in de steek. Het leek me leuk om het proces te fotograferen, zodat je ook kon zien wat er in de pot groeide. Het feit dat er sinds 28 juli niets meer over verschenen is op mijn blog, verklapt de uitkomst misschien wel een beetje. Maar we gaven de moed niet op!

De flowerpot

Dat ik enthousiast was over het concept van de Flowerpot, kon je dus in mijn review al lezen. Mijn dochter vond het elfje fantastisch en hielp heel netjes mee met het planten van de zaadjes en water geven. Maar toen begon de ellende. Want een week nadat we gezaaid hadden, kwam er niks op. Nog maar eens een week wachten, want hé, geduld is een schone zaak! Maar toen er vervolgens nog niets kwam, was de lol er natuurlijk wel heel erg af (niet eens een beetje).

Ik besloot om nieuwe zaadjes te kopen (bonen) en die werden opnieuw geplant. Uiteraard weer onder streng toeziend ook van dochterlief. En het was net of het niet mocht lukken gewoon, want jawel, het kiemen begon, maar 2 dagen later had een dikke ekster onze flowerpot ook in zijn vizier en die pikte er alle zaadjes uit!!!

Een nieuw begin

my-fairy-garden-flowerpot-1

Maar we gaven niet op, en besloten opnieuw te beginnen (*start tune ‘Een nieuw begin’ van Aladdin*). Dit keer waren we iets slimmer, en zetten we het potje met de zaadjes lekker binnen, voor het raam.

my-fairy-garden-flowerpot-2

En jawel: er gebeurt wat!!

my-fairy-garden-flowerpot-3

Kijk dan, plantjes!!

my-fairy-garden-flowerpot-4

Woehoe! Eindelijk lijkt het dan toch een beetje te lukken.

my-fairy-garden-flowerpot-5 my-fairy-garden-flowerpot-6

Het elfje vindt het ook reuze interessant om buiten te spelen.

my-fairy-garden-flowerpot-8 my-fairy-garden-flowerpot-9 my-fairy-garden-flowerpot-10

Maar na het spelen toch nog maar weer even naar binnen.

my-fairy-garden-flowerpot-11

Wel een goede plek zo voor het raam, het gaat al bijna te hard!

my-fairy-garden-flowerpot-12

Dochterlief controleert elke dag wel even op het elfje thuis is, en kijkt dan direct of het plantje nog wat water nodig heeft.

my-fairy-garden-flowerpot-13

En ze verstopt het elfje stiekem ook nog wel een beetje voor haar broertje.

my-fairy-garden-flowerpot-14

Toen de plantjes groter werden, zijn ze weer naar buiten gegaan. En daar doen ze het nog steeds erg goed.

my-fairy-garden-flowerpot-15

Het elfje heeft de hele zomer goed gespeeld: in huis, maar ook buiten en dan het liefst in het zwembadje met dochterlief :-).

my-fairy-garden-flowerpot-16

En ze vond het ook leuk tussen de plantjes.

my-fairy-garden-flowerpot-17

Het leek er stiekem toch nog op of er nog wat anders uit de grond kwam, maar dat werd niet hoger dan een centimeter of zo.

my-fairy-garden-flowerpot-18

We hebben er helaas nog steeds geen boontjes van, maar ik hou hoop. Nu het weer kouder wordt ’s nachts, denk ik er over om het potje weer binnen te zetten, en dat is stiekem ook direct het leuke van deze flowerpot: hij is ook mooi genoeg om binnen te staan!

Conclusie

Dus, antwoord op de vraag: hoe is het nu met de flowerpot? is lastig te beantwoorden: Met de flowerpot is het ontzettend goed. Wat een leuk ding en wat ben ik blij dat we die mochten testen. Er blijkt alleen iets heel erg mis met mijn groene vingers…

Dus als de bonen ooit nog opkomen en er volgend jaar wat anders in het potje mag denk ik dat we ‘gewoon’ voor een paar viooltjes gaan ofzo. Van die eenjarigen waar je niks aan kunt verprutsen.

xx
Loes

Save

Save

Save

Save

Save

Save

3 Reacties

 1. 29 september 2016 / 11:09

  Leuk zo’n update na een tijdje. Ik blijf dat elfje bijzonder leuk vinden!

  • Loes
   Auteur
   29 september 2016 / 11:20

   Ik ook, en de kleine meid ook. Echt zo schattig hoe ze er mee speelt en hoe ze steeds wil kijken of het elfje ’thuis’ is 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *