Mijn week in foto’s 5 + 6 | Persoonlijk

Week 5 en 6.jpg

Dit keer een bijzondere ‘mijn week in foto’s’, want het is niet 1 week, maar het zijn er 2. Zien wat er allemaal gebeurde (en vooral ook niet)? Kijk mee!

2 weken geleden begon het een beetje raar, omdat ik zondag ziek werd (overgeven etc.). Maandag was ik dus nog steeds niet lekker en was ik nog thuis. Ik heb daar geen foto’s van gemaakt, haha.

Dinsdag 1 (1)

Dinsdag voelde ik me gelukkig weer wat beter, maar de kindjes hadden wat verhoging. De kleine meid zou vandaag beginnen op de peuterspeelzaal en we zouden eerst een intake doen. Ik besloot om de intake in ieder geval te doen en haar daarna weer mee naar huis te nemen, maar eenmaal daar, wilde ze niet meer mee naar huis. Ze is de hele ochtend gebleven!

Dinsdag 1 (2).jpg

Toen ze thuis kwam, gebeurde dit: het was een enerverende ochtend, haha.

Dinsdag 1 (3).jpg

Zelf moest ik nog even met de was aan de slag..

Dinsdag 1 (4).jpg

En we speelden nog even met de kraaltjes. Dochterlief vindt het mengen van de kleurtjes leuker dan figuurtjes maken, maar dat maakt niet uit.

Ik maakte een lieve Bobby voor Opa, die bijna jarig is en ik begon in dit boek: Het Rosie Project (een erg grappig boek, overigens).

Dinsdag 1 (7).jpg

Na het avondeten spelen we even lekker aan tafel…

Dinsdag 1 (8).jpg

…we brengen de dieren met de schoolbus naar de boerderij (enne, een leeuw in de boerderij???). Erg gezellig in elk geval.

Dinsdag 1 (9).jpg

’s Avonds mag ik zelf naar naailes en ga ik bezig met een project met leer. Ik mag dus achter deze prachtige leermachine. Wat een ding he?

Woensdag 1 (1).jpg

Woensdag word ik wakker als de zon zo op ons hoofdbord schijnt. Plaatje toch? Bijna niet vast te leggen op een foto eigenlijk.

Woensdag 1 (2).jpg

Gisteravond kwam manlief met koorts thuis van het werk, dus we hebben nu officieel 3 zieken. Niet leuk, maar wel gezellig zo met elkaar lekker op onze grote bank.

Woensdag 1 (3).jpg

’s Middags besluit ik om vast mijn goede voornemen uit te voeren: ik volg een lesje XCO. Het was zwaar! En had erg last van spierpijn na de tijd. Maar had wel een fijn gevoel dat ik het gedaan heb.

Woensdag 1 (4).jpg

’s Avonds eten we lekker risotto, dat is wel een van mijn lievelingsgerechten denk ik.

Donderdag ga ik gewoon weer werken en als we ’s avonds op de bak zitten begint zoonlief fijn te klimmen. Wat een kereltje, echt waar, zo ondernemend! Hij zat dus bijna in de vensterbank, hihi.

Vrijdag 1.jpg

Deze hyacinten had ik afgelopen week gekocht en op vrijdag beginnen ze om te vallen. Ze geven trouwens een heerlijke geur af, het hele huis ruikt er lekker naar!

Zaterdag 1.jpg

Zaterdag geef ik ’s ochtends naailes (geen foto’s gemaakt dit keer), maar ik voel me helemaal niet fit. De rest van de middag hangen we dus op de bank. Zoonlief is ook nog steeds niet beter, hij is gisteren met een antibioticakuur begonnen, omdat we de koorts niet onder controle kregen. Dochterlief zegt hier: ‘geef hem maar aan mij mama’. Lief he, dat snoetje zo.

Zondag is de verjaardag van mijn vader. Ik heb daar geen foto’s gemaakt, deels ook omdat ik me die dag zo slecht voel! Mijn vader is 60 geworden, en ik wil erg graag even naar zijn verjaardag, maar ’s avonds op de bank stort ik echt helemaal in. Ik heb koorts, ben rillerig en voel me echt heel erg slecht.

Maandag 2.jpg

Maandag lig ik dus de hele dag in bed. Als manlief even met de kleine meid boodschappen gaat doen, begint deze kleine boef een charme offensief: hij wil niet slapen. Dus maar even bij mij in bed, maar dat werd ook keten. Toen ik ‘m de 2e keer weg legde, ging hij gelukkig wel slapen. En toen kon ik ook even rusten.

Dinsdag en woensdag maak ik geen foto’s, omdat die er toch hetzelfde uit zien (bed!).

Donderdag 2 (1).jpg

Donderdag laat de kleine man even zien dat hij de vensterbank ontdekt heeft. Wat een wereldontdekker, echt leuk om te zien.

Donderdag 2 (2).jpg

En dochterlief speelt heerlijk met haar my little pony zeemeerminkasteel (van de lieve Sint gekregen). De my little pony’s krijgen pannenkoeken, taart en chocolademelk (jaja).

Vrijdag 2 (1).jpg

Vrijdag ben ik zelf jarig en nog steeds niet helemaal 100%. Ik krijg een heerlijk ontbijtje op bed (en mocht uitslapen tot kwart over 9!).

Vrijdag 2 (2).jpg

Lekker he?

De kindjes gaan overdag naar Opa en Oma in Enschede en zo kan ik even lekker rustig aan doen.

Vrijdag 2 (3).jpg

’s Avonds halen we lekker sushi bij Tao. Heerlijk!

Vrijdag 2 (4).jpg

Ik vind sushi dus echt zo verschrikkelijk lekker! Ik heb de hele week niet heel veel gegeten, en het valt dan ook als een blok in mijn maag. Maar het was het waard!

Zondag 2 (1).jpg

Zaterdag is dit blije ei helemaal in z’n sas: hij gaat overal tegen aan staan. Dat lukt niet met alles dus moet even mijn voetje tegen de achterkant aan zetten, om hem een klein beetje te beschermen.

Zondag 2 (2).jpg

Deze grote meid is vandaag voor het eerst met papa naar de bioscoop geweest (Woezel en Pip en de Sloddervos), en ze vond het prachtig. Aan het eind van de middag wil ze even lekker op de bank chillen met de iPad.

En zo waren de 2 weken al weer voorbij. De kindjes zijn gelukkig allebei weer volledig beter, waar ik erg blij om ben. Manlief gaat ook de goede kant op en zelf ga ik ook met stapjes voor uit. Ik heb gelukkig geen koorts meer, maar mijn holtes zitten helemaal vol. En vanmiddag lag ik nog lekker even op de bank te slapen. Mijn energielevel is nog niet waar het zijn moet.

Maar dat komt vast goed deze week!

Tot volgende week!

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *