Mijn week in foto’s | 4

week in fotos

Mijn planning is een beetje in de war geschopt doordat ik het weekend zo ziek was, dat ik de laptop niet aan heb gehad. Daarom nu op dinsdag maar even een terugblik op afgelopen week.

Vorige week had zoonlief het weekend hele hoge koorts. Toen hij maandag ook nog eens rode vlekjes kreeg, is papa met hem naar de huisarts geweest, en jawel: de 6e ziekte.. Uitzieken dus, maar het is wel een heel zielig gezicht.

Dinsdag hadden een gevlekt kind, zo vervelend om te zien. Hij had er overigens niet echt last van, het zag er alleen niet uit.

Dinsdag (3)

’s Ochtends speelden we met de duplo tot zoonlief moe werd. Hij ging naar bed en met de kleine meid speelde ik vervolgens met de klei.

Dinsdag (4)

EN we maakten een Frozen armbandje.. Dat was nog wel moeilijk voor haar.

Dinsdag (5)

En 2 setjes oorbellen: 1 setje voor oma (die het vrijdag dankbaar in gebruik nam, zo leuk) en een setje voor mama.

’s Middags val ik op de bank in slaap, na een paar nachten veel uit bed ben ik zelf ook kapot.

Zoonlief is dus nu zover dat hij zichzelf optrekt aan de tafel, en dan lekker op tafel gaat hangen. De kleine meid vindt dat prachtig: ‘Mama, mag ik dat ook’? Tuurlijk mag dat. Levert lieve plaatjes op.

’s Avonds heb ik weer naailes en maak ik mijn mooie rokje af, jeej! Ik heb eigenlijk geen foto gemaakt van het eindresultaat, maar ik heb ‘m al wel aan gehad afgelopen week!

Woensdag belt de peuterspeelzaal voor dochterlief, ze kan a.s. dinsdag al beginnen!

Het is echt bij ons om de hoek (ongeveer), en we moeten nog even naar de bakker met de auto, dus we rijden er even langs.

Verder koop ik nog mooie tulpen vandaag en gaat mijn houten kerstboom eindelijk van het dressoir af. Ik heb ook nog een pot met hyacinten gekocht, maar die bloeien nog niet echt. Foto’s daarvan komen nog wel.

woensdag (3)

’s Avonds heb ik zin in cappuccino en maak ik een lactosevrije variant met amandelmelk. Lekker!

Donderdag werk ik weer, en ’s avonds werk ik thuis ook nog een beetje. Ik maak geen foto’s.

Vrijdag is het een drukke dag op kantoor. ’s Avonds is manlief erg laat thuis en eet ik lekker patat bij mijn schoonouders.

Zaterdag een leuke dag: ik ben bijna jarig en we gaan lekker een cadeautje shoppen: na lang twijfelen heb ik een nieuwe tas uitgezocht! Foto volgt uiteraard pas als ik jarig ben (geweest :):)). We zijn bij Kamp geweest, en ik vond echt superveel tassen leuk, kon bijna niet kiezen! Wat hadden veel leuke merken.

’s Middags maken we nog een lekker sapje met mango, wortel, granaatappel, citroen en gember. Heerlijk!

s

 

IMG-20160130-WA0001.jpg

Manlief moet ’s avonds volleyballen in Ootmarsum en we gaan lekker even kijken. De wedstrijd loopt enorm uit, dus we komen veel te laat in bed.

In de nacht van zaterdag op zondag word ik ziek. Ik denk in eerste instantie dat het migraine is, maar na 4 keer overgeven twijfel ik daar toch een beetje aan.

zondag

Mijn man gaat samen met de kindjes naar Ballorig in Enschede blijft bij vrienden eten. Ik durf het ’s avonds aan om een kopje cup-a-soup te nemen en een geroosterde botrham met boter. Dat blijft er in gelukkig.

Manlief komt thuis met 2 kindjes met koorts. Zoonlief was ook al aan het overgeven en als de kleine meid ’s avonds haar fles melk krijgt, komt die ook fijn retour.. Fijne ziekenboek dus.

En zo lijkt het hier iedere week wel een beetje een ziekenboeg. Niet fijn! Hopelijk knappen we deze week allemaal een beetje op!

xx
Loes

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *