Mijn week in foto’s | 3

week 3

Kijk mee naar wat ik de afgelopen week heb gedaan.

Maandag (3)

Maandag begon het weer goed op de weg: het was echt koud en dat zie je dan direct terug in de drukte op de weg. Ik was helaas niet heel erg op tijd op kantoor..

Maandag (6)

Hoera! Mijn favorieten Discovery-serie is weer begonnen: Gold Rush! We zaten lekker voor de buis.

De vogeltjes moeten natuurlijk ook eten en die prachtige pootjes in de sneeuw vind ik zo gezellig staan!

Dinsdag was een dag van vele eerste keren: Ik stond onder de douche, toen dochterlief vrolijk haar kamer uit kwam zetten.. Normaal roept ze eigenlijk alleen maar als ze wakker is, ze was nog nooit zelf haar kamer uit gekomen, maar nu stond ze zo ineens in de badkamer. Ik schrok wel een beetje!

Ze sprong daarna ook zomaar bij me onder de douche (ik dacht: wie ben je en wat heb je met mijn dochter gedaan, haha), en ik haalde de kleine man er ook nog maar even bij, gezellig met z’n drieën onder de douche. Het werd een eerlijk waterballet, maar wat maakt het uit. Lang leve spontane acties!

Na het douchen moest dochterlief plassen en ze druppelde op de handdoek. Vervolgens hield ze op met de mededeling dat ze op het potje moest en toen maakte ze haar plas op het potje af! Ik was wel een beetje trots hoor.

Zoonlief ging zelf tegen de tafel aan staan, damn, hij was net pas begonnen met kruipen! Ik had niet gedacht dat dat ZO snel zou gaan.. Wat een kleine boef.

Dinsdag (4)

We gingen naar de stad om een my little pony voor dochterlief te kopen, omdat ze zo goed op het potje had geplast. We kwamen deze tegen en ze was verkocht. Dat was natuurlijk niet de bedoeling, we kochten een kleintje, haha, maar deze vond ik ook wel prachtig!

Dinsdag (2)

Bij de Hemarkt (outlet van de Hema) kocht ik deze leuke spulletjes, ik word er helemaal blij van! De stempeltjes waren helaas uitgedroogd en die heb ik inmiddels weggegooid, maar dochterlief heeft er een ochtend leuk mee gespeeld haha.

Dinsdag (3)

Hier ben ik trouwens ook erg blij mee, sinds 1 januari ‘krijg’ je geen plastic tasjes meer in winkels. ik heb deze fruit-dingen gekocht bij Big Bazar en ze zijn echt super handig! Je kunt ze zo in je tas gooien en vouwen dus uit tot een handige tas (waar VEEL boodschappen in kunnen ;)).

Dinsdag (5)

Als de zon heel hard schijnt, wil dochterlief altijd mijn zonnebril op in de auto fotomodel he :).

Verder maakte ik lekkere sapjes en probeerde zoonlief zelf te drinken (maar het besef dat die fles omhoog moet, is er nog niet echt, hihi).

Verder was mijn telefoon klaar vandaag en daar ben ik superblij mee!!

Woensdag beginnen we de dag lekker rustig. Als ik even naar de keuken loop om ontbijt te halen voor mezelf en terugkom, zie ik dat dochterlief de nieuwe zonnebril van de kleine man om z’n nek heeft gedaan, haha. Je kunt ze ook geen 2 tellen alleen laten.

Verder laat meneer nog even zien dat hij echt wel meer kan dan kruipen: hij gaat weer lekker aan tafel zitten om te spelen met het kasteel van de my little pony zeemeerminnen (echt jongensspeelgoed hihi..).

We doen boodschappen en als we langs de bakker lopen, wil dochterlief altijd graag een broodje (want die krijgt ze altijd). Ik vind het vervelend om daar om te vragen, dus kocht maar even een lekkere appelflap voor bij de koffie. Heerlijk!

De kleine meid kijkt De Kleine Zeemeermin met haar pop, ze vindt het helemaal geweldig. Ik mag alleen de liedjes niet meezingen. Sorry meiske, jeugdsentiment voor deze mama.

Woensdag (9)

Ik begin nog met een project voor de pop, maar krijg dat nog niet helemaal af. Later daarover dus meer.

Donderdag (1)

Donderdag moet ik weer werken en neem ik mijn niet zo briljante sapje mee naar kantoor. Meirapen waren dus niet zo’n succes in de slowjuicer.. Ieks.

Donderdag (3)

’s Avonds is de kleine meid weer een prinses, en zoonlief moet ook een jurk aan van haar. Op de een of andere manier had hij heel goed in de gaten dat dat niet handig was en hij kroop weg. Ik moest er wel weer om lachen. Een prinses als zus is echt niet makkelijk, kan ik je vertellen!

Vrijdag (1)

Vrijdag heb ik dit uitzicht onderweg: het is net of het gras ‘mintgroen’ is met zo’n ijslaagje er over heen.

Oma oma om half 5: zoonlief heeft 39.7 graden koorts.. Ik bel even met de assistent van de huisarts. Het gebeurt bij kleine kindjes heel snel, dat de koorts zo hoog is. Eigenlijk wist ik dat ook wel, maar een beetje ruggespraak is nooit verkeerd. We moeten zorgen dat hij goed blijft drinken, een zetpil mag en als het maandag nog zo is, moeten we opnieuw even bellen.

Vrijdag (3)

Thuis gaan we lekker in bad, de vis mag eerst in zijn eigen kuip en dan ga ik met de kindjes in het grote bad. Zoonlief is lekker warm en ziet een beetje pips, maar verder lijkt hij er niet echt last van te hebben. Hij oogt alleen een beetje sloom.

Screenshot_2016-01-22-21-51-50.png

Zaterdag is er weer naailes en mijn telefoon zegt dat het sneeuwt. Dat vind ik er zo mooi uit zien! Buiten overigens geen sneeuw te bekennen, maar ik ben wel voorzichtig op de weg, heb zo’n idee dat het best glad is.

Zaterdagavond gaan we naar de bioscoop. De kindjes logeren bij opa en oma en wij gaan ‘eindelijk’ naar Star Wars – The Force Awakens! In de bioscoop zien we een ‘echte’ BB-8, die mocht van mij zo mee naar huis!

We keken de film in 3D, en dat is me wel zo ontzettend meegevallen! Zoals je hier kunt lezen, vond ik het eigenlijk niks. Maar omdat ik de film zo graag wilde zien, hebben we het toch geprobeerd. Ik moet zeggen: ik heb liever een ‘gewone’ film, maar dit was prima te doen.

En wat was het een leuke film!! Ik zit er echt weer helemaal in het hele Star Wars verhaal. Ik heb echt de hele tijd met een grote glimlach in de bioscoop gezeten. Ik kan niet wachten tot ie op DVD komt, want die wil ik zeker in de collectie! Komende week maar eens kijken of ik nog tijd heb voor wat leuke Star Wars Knutsels :).

Zaterdag (3)
In de bioscoop hebben ze deze geweldige muur van M&M’s. Helaas is dit de variant met pinda’s, en die vind ik niet lekker. Maar die kleurtjes: geweldig toch?

Zondag (1)

Zondag slapen we uit tot half 10 en ontbijten we lekker met een grote kop thee en een bakje muesli met yoghurt en golden syrup. Jammie!

Zondag (3)

Verder maakte ik nog even een foto van dit lieve kaartje dat ik van Neelke kreeg (zaterdag eigenlijk al), omdat ik een doosje met cadeautjes voor haar baby had gemaakt. Ik vind het zo leuk om post te ontvangen. Tegenwoordig komen er allemaal maar ‘belangrijke’ brieven over de post, en weinig leuke kaartjes. Ik was dus erg verrast.

En zo is er weer een week voorbij, en een boel leuke dingen gedaan.

Tot volgende week!

xx
Loes

5 Reacties

 1. Neelke | The Dutch Chronicles
  25 januari 2016 / 08:28

  Aah hoe schattig dat je dochter ook nog even mee kwam douchen. En een kleine diva is het zeker met die zonnebril en prinsessenjurken :D. Superfijn dat Starwars in 3D meeviel! Ik heb’m nog niet gezien, maar dat is ook omdat ik niet zo van 3D houdt, ik krijg er meestal hoofdpijn van. Ik ga dan toch liever naar een gewone film.
  En leuk dat mijn kaartje in je overzichtje staat :D. Fijne week!

  • 25 januari 2016 / 14:57

   Thanks 🙂 Ik vond de film zo spannend dat ik niet eens in de gaten had dat ik 3D zat te kijken soms. En ja, dochterlief is een echte Diva (met hoofdletter D hoor). Maar wel een lekkere Diva. Ik moet vaak erg om haar lachen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *