Mijn week in foto’s | 1

mijn week in foto's 1.jpg

Soms zeggen foto’s meer dan duizend woorden, en tegenwoordig is het zo makkelijk om foto’s te maken, dat het me leuk leek om wekelijks een kijkje te geven in hoe mijn weken voorbij vliegen. Ook hier geldt weer: leuk voor mezelf om later terug te lezen (en te zien), ik vergeet dingen altijd zo snel!

Maandag 2

Deze week begint niet zo goed, op maandag ben ik ziek. Gisteren ben ik bij de huisartsenpost geweest, omdat ik wakker werd met blaasontsteking.. Ik heb antibiotica gekregen. Niet zo fijn dus. Gelukkig is mijn man ook thuis vandaag. Deze fles water is mijn nieuwe beste vriend, want ik moet veel (lees: heeeeeel veel) drinken (nee, geen wijn, helaas, gewoon water :)).

Maandag

Ik had zondag nog meer pech.. In alle haast om te plassen trok in m’n broek naar beneden, en toen viel m’n telefoon uit m’n zak, op de tegels.. Neeeee!! In eerst instantie dacht ik dat er alleen een kras op zat, maar mijn telefoon reageerde nergens meer op. Na opnieuw opstarten kwam ik erachter dat het halve scherm niet meer reageerde: alleen de 3, 6, en 9 kon ik nog gebruiken, dus alleen het rechtergedeelte van het scherm. Damn, dat was echt niet leuk.. Ik durfde het maandagmiddag aan om snel even langs een reparateur te gaan (met een tussenstop op het toilet van de Hema), en heb een offerte gekregen.

Woensdag (6)

Als we ’s avonds de kindjes in bad doen, vind ik onze dochter toch wel erg warm. En wat blijkt: 38,8 graden koorts (nog voor het bad). Mmh, dat is niet goed! De wasmachine en droger hebben de hele week veel gedraaid: dochterlief gespuugd, en ook zoonlief doet een fijne duit in het zakje. Soms wel 3 wasmachines per dag vol!!

Mijn eerste officiële vrije dinsdag  van 2016 en nog steeds ziek, bah! Dochter en zoon zijn ook aan het snotteren vandaag, dus we houden lekker een pyjamadag. Als zoonlief zijn ochtendslaapje doet, probeer ik met de kleine meid de nieuwe strijkkraaltjes uit. Conclusie: niet geschikt voor bijna-3-jarigen..

Ze heeft het geprobeerd: ‘He oranje, blijf eens liggen’! Maar na een tijdje was dit haar oplossing: een handje vol op het bordje leggen; ‘Klaar!’. Ik moest er wel om lachen.

Ik had zelf 2 mooie creaties gemaakt, maar dochterlief wilde graag ‘helpen’, en toen was alles weer stuk. Helaas. We wagen nog wel weer een poging.

Woensdag (3)

Woensdag lakken we lekker onze nageltjes, heerlijk!

Als we gaan lunchen, wil dochterlief haar ‘baby’ (Hello Kitty opblaasding) ook aan tafel, en die moet in de kinderstoel. Schattig toch. Na het eten spelen we nog even en zoonlief laat zien dat we in huis echt alles hoog weg moeten leggen, want hij begint overal bij te komen!

Als de kindjes ’s middags op bed liggen, begin ik met m’n sportieve doel: 7 minuten sporten. Het viel me tegen! Mijn conditie is echt dra-ma-tisch. Maar goed, daar gaan we aan werken, ik wil dit 3 keer per week gaan doen!

’s Middags krijg ik nog een mailtje van de opticien dat m’n bril klaar is! Ik durf het aan om ‘m op te gaan halen: plassen voor de tijd, snel heen en weer, en dan weer thuis plassen: het is gelukt! Helaas staat de foto van mij met bril (een leuke foto zeg maar) op m’n telefoon, die ik nu dus even niet kan benaderen. Nieuwe foto volgt!

’s Avonds gaat mijn man weer volleyballen en ruim ik eindelijk mijn naaimachine op (voor en na foto…).

Donderdag (1)

Donderdag voel ik me nog steeds niet top, maar vind dat ik moet gaan werken. Op kantoor zijn deze week al flink veel problemen met de verbinding geweest, en ook nu hebben we zo’n 10 minuten lang geen internet of telefoon (is beter dan 2 dagen geen telefoon en/of internet, maar goed). Het lukt me om de hele dag te werken.

Donderdag (3)

Mijn moeder heeft vandaag een aantal libelle’s meegenomen. Kan ik heerlijk even lezen.

Vrijdag (1)

Vrijdag begin ik de dag met deze make-up, best een boel als je het zo bekijkt, haha!

Vrijdag (7)

Op vrijdag breng ik de kindjes altijd naar mijn schoonouders in Enschede. Onderweg geniet ik van het uitzicht, prachtig toch!

Vrijdag (2)

Vrijdagavond hang ik lekker op de bank met een wijntje en kijken we naar The Voice.

Zaterdagochtends is het weer tijd voor naailes, en mijn zusje komt ook even kijken. Ze heeft een nieuwe naaimachine gekocht :).

’s Middags gaan we nog even op zoek naar een nieuwe autostoel voor dochterlief, zoonlief groeit uit de maxicosi, en dan hij in haar oude stoel. We slagen goed bij Babypark, we kiezen voor een Kids River (2 stuks, 1 voor mijn auto en 1 voor de auto van mijn man).

Ik kan het niet laten om even bij mijn favoriete afdeling (Happy Horse) te kijken, en dochterlief kijkt even bij de Nijntje-spullen.

Ging dit mysterieuze pakketje op de post.. (Haha, Neelke, be prepared!!). Dochterlief hielp even met inpakken (lees: plakte plakband op plekken waar het niet echt nodig was :)).

zaterdag (3)

Als ik eten sta te koken (lees: warm maken), valt dochterlief op de bank in slaap. Omdat ze vanmorgen heel laat wakker was (10 uur), wilde ze vanmiddag niet slapen. Ik had gedacht dat ze het wel vol zou houden tot de avond, maar dat lukte dus niet. Lieffie.

zaterdag (2)

Mijn diner: snert met rode wijn (hihi). Manlief heeft een volleybalwedstrijd en is pas laat thuis. We hadden nog wat snert in de vriezer van afgelopen week, en ik neem het laatste restje rode wijn erbij. Die Blueband met roomboter is trouwens heerlijk! Lekker op een geroosterde boterham :).

Zaterdag brengen we de hele dag door bij Ballorig, wat een feest. Zoonlief geeft een demonstratie kruipen (voor het eerst yay!) en de kleine meid vermaakt zich prima met haar 2 neefjes. De kleine man houdt het lang vol, en papa gaat na de lunch met hem naar huis. Ik blijf met Opa en 2 neefjes tot een uur of 4 en speel zelf ook lekker mee.

’s Avonds ben ik helemaal kapot en kijken we nog lever even naar Hawaii Five O. Op tijd naar bed!

Zo, dat was al weer mijn eerste week in foto’s. Ik moet zeggen dat het best wennen was om steeds overal foto’s van te maken. Het feit dat mijn telefoon kapot is, werkt daar ook niet echt aan mee. Ik heb nu tijdelijk een oude telefoon, en die maakt gewoon niet zulke goede foto’s.. Dus veel met mijn fototoestel gedaan, maar dat is ook zo’n gesjouw. Hopelijk wordt mijn telefoon deze week gemaakt, dan gaat dat wat beter.

xx
Loes

4 Reacties

 1. Neelke | The Dutch Chronicles
  13 januari 2016 / 08:40

  Wat superleuk om zo je week eventjes te zien! Ik moet ook maar wat vaker foto’s gaan maken en deze rubriek uit de kast halen :D. Als ik van te voren goed had opgelet had ik dus al gezien dat ik een pakketje kon verwachten hahaha domme Neelke.
  Lief om de foto’s van je kindjes te zien, wat een schatjes Loes! Die nageltjes <3
  Ik hoop dat je blaasontsteking snel over is en balen van je telefoon. Beterschap!

  • 13 januari 2016 / 13:24

   Ik vind het bij anderen altijd zo leuk om te zien en te lezen, dus ik dacht: dat wil ik ook (zo’n rubriek).
   En dat opletten, tja, zo was de verrassing natuurlijk wel veel groter, haha, leuk toch?
   En thanks, ik vind mijn kindjes ook schatjes, haha. Ben een trotse mama 🙂

 2. Pingback: BB-8 van strijkkraaltjes | DIY | hyggelig mama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *