Mijn favoriete beauty artikelen van 2017

Afgelopen week schreef ik al een artikel over de leukste DIY-artikelen van 2017. Er verscheen uiteraard nog veel meer op mijn blog afgelopen jaar, en daarom heb ik vandaag een lijstje met mijn favoriete beauty artikelen van 2017. Ik ben dan wel geen echte beautyblogger, maar er zijn toch flink wat beauty gerelateerde artikelen verschenen. Dit zijn mijn favorieten!Mijn favoriete beautyproducten voor de winter

Afgelopen januari maakte ik een lijstje met producten die ik graag gebruik in de winter. Het leuke is, dat deze producten nog steeds overal binnen handbereik liggen. Op de handcrème van Decubal na, want die is inmiddels op. Van de lippenbalm is inmiddels zelfs een tweede aangeschaft. Echt favoriet dus.

Lipikar Baume+ La Roche-Posay

NYC Show Time Clump Free Mascara

Afgelopen jaar heb ik nieuwe favoriete mascara ontdekt voor slecht € 1,99: NYC Show Time Clump Free Mascara. Hij maakt mijn wimpers mooi lang, blijft goed zitten en stempelt onder mijn wenkbrauwen. Ook een dikke blijver.

NYC show time clump-free mascara (6)

3 weken zonder shampoo

Tja, dat heb ik ook geprobeerd in 2017, 3 weken zonder shampoo. Dat werd niet zo’n groot succes en het grappige was dat er veel wisselend commentaar op kwam: er waren mensen die beweerden dat ik me niet genoeg had ingelezen of dat ik niet lang genoeg geprobeerd had. Nou, ik kan je vertellen dat ik het lang genoeg geprobeerd heb om er mee te stoppen. Inmiddels heb ik shampoo zonder ‘slechte’ ingrediënten en dat vindt mijn hoofd een stuk fijner!

3 weken zonder shampoo (1)-

Nars Orgasm Blush Limited Edition

Afgelopen zomer waren we op vakantie in Denemarken en Zweden en toen we een dagje in Göteborg gingen winkelen liep ik even bij Sephora naar binnen en daar lag een doosje mijn naam te roepen: de Nars Orgasm Blush Limited Edition. Ik heb geloof ik nog nooit zoveel geld uitgegeven aan make-up, maar wat was het het geld waard. Ik gebruik deze blush (bijna) elke dag. Waarom bijna? Ik durf ‘m niet mee te nemen op reis, veel te bang dat hij kapot gaat!

nars orgasm limited edition 4

5 mannendingen die in mijn badkamerkastje staan

Misschien wel mijn favoriete beauty artikel van afgelopen jaar: 5 mannendingen die in mijn badkamerkastje staan. Iets wat in de afgelopen jaren zo groeide en zo bleef: ik gebruik mannendeo, mannenscheerschuim en een mannenscheermes. Omdat ze prima werken en vaker nog goedkoper zijn ook!

5 mannendingen die in mijn badkamerkastje staan (2)

Mijn nieuwe parfum: Gabrielle Chanel Eau de Parfum

Ja, mijn meest recente beauty artikel, en terwijl ik dit zit te schrijven, snuf ik nog even heerlijk aan mijn pols (en trui, en sjaal). Want man: dit is echt mijn nieuwe favoriete parfum: Gabrielle Chanel Eau de Parfum. Ik kreeg ‘m voor Sinterklaas en zie nu al op tegen de dag dat het flesje leeg is. Ik koop gewoon weer een nieuwe!

chanel Gabrielle parfum (4)-

En tot zo ver mijn favoriete beauty artikelen van 2017. Best een mooi lijstje toch?

Wat zijn jouw favoriete beauty producten van 2017? Praat mee in de comments!

xx
LoesDe uitgelichte afbeelding van make-up komt van Shutterstock.

 

4 Reacties

 1. Natascha - Beautyopinie
  30 december 2017 / 12:24

  Ik heb ook ik weet niet hoeveel van die groene mascara’s verbruikt het afgelopen jaar haha. Met Kerst heb ik er weer 2 gekregen, ze zijn inderdaad super fijn! En lekker betaalbaar 🙂

  • Loes
   Auteur
   31 december 2017 / 11:57

   Leuk om te horen! Ja, echt enorm veel value for money! En daar hou ik van 🙂

 2. 31 december 2017 / 09:20

  De Nars staat ook al erg lang op mijn lijstje. Hij is prachtig he? He bah, nu ga ik toch weer twijfelen.

  • Loes
   Auteur
   31 december 2017 / 11:56

   Doen doen doen! Ik heb echt geen seconde spijt gehad! Mijn huid is heel erg bleek en ik vind dus vaak een blush too much en dat is bij deze absoluut niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *