Knipsels van week 9: kennismaken op school, nieuwe telefoon en verjaardag in B&R

Daar gaan we weer, tijd voor de knipsels van week 9! Afgelopen week deden we weer veel leuke dingen. We maakten kennis met de Juf van de kleine meid (die vandaag haar eerste schooldag heeft!!!), ik ging stoffen shoppen en zondag vierden we 2 verjaardagen: van mijn zusje en haar man.
Maandag

maandag
Ik werkte vandaag de hele dag en maakte dus niet zoveel foto’s. ’s Avonds begon ik goed met mijn doel van maart: ik ging weer aan de slag met het MuTu-system (hier).

Dinsdag

 

Dinsdagochtend ga naar Samitex in Wierden. Dat is een stoffenzaak die echt super leuke stoffen verkoopt. Dochterlief is bijna jarig en ze wil graag een jurk voor haar verjaardag. Maar dan wel 1 die ik zelf heb gemaakt. En zo ging ik op zoek. Ze hebben zulke leuke paneelstoffen en daar heb ik dus ook wat van uitgezocht. Ik kwam ook nog de middelste stof met de pinguins tegen en daar maak ik een rokje van.

dinsdag 2

Ik haal de kleine meid op van de PSZ en we moeten voor de juf even een foto maken van onze tuin. Uiteraard wil dit fotomodel er zelf ook even op. <3 Met haar liefste Hello Kitty.

dinsdag 3

’s Middags komt mijn nieuwe telefoon (LG G5) en die heeft naast een gewone cameralens ook een groothoeklens. Dat moet ik natuurlijk uitproberen.

dinsdag 4

Ik ben echt verbaasd hoeveel je dan ineens op de foto kunt zetten!

dinsdag 5

’s Avonds mag ik weer naar naailes en ik begin met de legging voor bij de jurk van de kleine meid.

dinsdag 6

En maak nog even een foto van de zolder van Ella met de groothoeklens. Love it!

WOensdag

woensdag 1i

Goedemorgen! Deze twee schatjes liggen even heerlijk in mijn bed, zodat ik kan douchen.

woensdag 2

We gaan even naar Ikea om een hele voorraad van deze bakken in te slaan. Ik wil de Duplo iets meer geordend op gaan ruimen en heb er eigenlijk niet genoeg gekocht. Maar het begin is er.

’s Middags ga ik met de kleine meid kennis maken met haar Juf. Zij had dat pas geleden stiekem al gedaan, maar vandaag plannen we de wen-dagen. And as we speak is ze begonnen met wennen, waah! Ik maakte even een foto van de kleuren van de dagen, want zo werken ze op school. Daar moet ik ook even aan wennen, en dit is mijn spiekbriefje, haha.

woensdag 4

Thuis ga ik lekker aan de slag voor #echtepostiscool. Ik ben stiekem heel blij met de dingen die ik gekocht heb en ik ben nog blijer met het feit dat ik altijd alles uit de Flow bewaar. Nu kan ik de cadeautjes leuk inpakken. Binnenkort meer over Echte Post is Cool natuurlijk.

woensdag6

We hebben een drukke dag vandaag want aan het einde van de middag gaat de kleine meid ook nog naar de Logopedist. Dat gaat niet helemaal zoals ik zou willen: ‘Ik vind het hier niet leuk’, en ze liep zo weg… Best een lastige situatie, maar gelukkig maakten we het halve uur uiteindelijk vol.

woensdag7

En zo liepen we weer naar huis. Dit was ongeveer 10 tellen voordat de kleine man van zijn fietsje viel en dochterlief besloot om te struikelen. Ik ging met 2 gillende sirenes naar huis..

woensdag8

En eenmaal thuis chillen we lekker op de bank. Ik vind het zo heerlijk als deze meneer zo bij mij (op mij) komt liggen. Dat doet hij niet zo heel vaak of lang, dus zo lang het duurt geniet ik er met volle teugen van. <3

Donderdag

donderdag

Vandaag maakte ik niet zoveel foto’s, behalve op de terugweg. Ik rij eigenlijk nooit meer over de snelweg naar Hengelo, omdat het altijd zo druk is. Omdat ik wat langer op kantoor was gebleven, dacht ik dat het wel kon: via de snelweg. Ik stond dus weer stil, bah.

Vrijdag

vrijdag 1

Goedemorgen! Ik word wakker met deze lucht. In het echt was hij nog veel mooier, maar dat krijg je op de camera nooit zo mooi in beeld natuurlijk.

vrijdag 2

Eerst kleed ik de kleine meid aan en als ik dan bij deze meneer kom, zit hij al helemaal klaar in zijn bed met al zijn knuffels op schoot.

Ik smelt altijd zo als hij dit doet. <3 Dan haal ik hem uit bed, en knuffelen we nog even 10 tellen, met alle knuffels erbij natuurlijk.

vrijdag 3

Ik breng de kids naar Enschede en heb weer eens een langzaam rijdende slang te pakken op de Vliegveldweg. Er reed een graafmachine voorop. Zo frustrerend! Maar gelukkig was het licht buiten, ha, wat een verschil met een paar weken terug he!

vrijdag 4

Als we een vergadering hebben op de 3e verdieping kan ik het niet laten om even een foto te maken met de groothoeklens. Geen slecht uitzicht toch voor een vergadering.

zaterdag

zaterdag 1

Zaterdag gaan we winkelen in Enschede en ik kom deze schattige ‘knuffeldoek’ tegen bij de conceptstore. Jammer dat ie roze was, want dit vond ik wel iets voor de kleine man. Die is in bed altijd zijn knuffel kwijt, en hier kun je ‘m vastmaken aan de staart, super handig, zonder dat het gevaarlijk is!

zaterdag 2

Echt een leuke winkel, die conceptstore, manlief was wat minder enthousiast haha, maar ik hou wel van dit soort dingen: ontzettend leuk als je een origineel cadeautje voor iemand zoekt.

zaterdag 3

Als we weg lopen, geeft zoonlief me zowaar een handje. Of in ieder geval, hij houdt 1 vinger vast met zijn hand. Dat vind ik zoooo verschrikkelijk schattig. Hij wil dit eigenlijk nooit, want hij kan alles wel zelf (vindt hij zelf dan he). Dus dit soort momenten zijn er ook weer om te koesteren. En te fotograferen, haha.

zaterdag 4

’s Middags is het zo lekker weer dat we even in de buurt gaan wandelen. Het was echt lekker warm, ik kon gewoon alleen met een bodywarmer naar buiten. Zo fijn!

Zondag

zondag 1

Zondag rijden we naar Berkel en Rodenrijs voor de verjaardag van mijn zusje en zwager. We zijn er op tijd: voor de andere visite en dus hebben we nog even lekker tijd om te tekenen. Dochterlief tekent een zeeleeuw, met flappers. En een glimlach. Prachtig he?

zondag 2

Uiteraard gaan we ook nog even in de kas kijken. Er stond nog een soort hoogwerker en ik kon het niet laten om er even op te gaan staan. Met de groothoeklens gemaakt uiteraard. Zo ver je kijken kunt zie je witte rozen. Mooi he? Ik denk niet dat ik hier ooit aan ga wennen.

zondag 3

De lampen waren aan en dat geeft een beetje gek licht voor de foto’s haha.

zondag 4

‘Mama, doe je wel voorzichtig daarboven!’

zondag 5

Naast witte rozen is Koen ook bezig met andere projectjes, met onder andere deze rozen. En die ruiken toch lekker!

zondag 6

Deze kleine meid vindt de rozen ook echt helemaal prachtig. Ze krijgt een paar knoppen.

zondag 7
En we verzamelen nog meer rozen. Zo mooi, die roze! En er zitten er dus een paar bij die echt zo lekker ruiken! Die rode rook weer heel zoet, echt grappig. De witte rozen die Koen heeft ruiken helemaal niet namelijk.

zondag 8

En thuis heeft Hummer een ‘nieuwe’ plek. Hij loopt echt eerst achteruit met zijn kont tegen de muur, zakt dan door zijn voorpoten en schuift dan zijn kont zo naar beneden. Die staart erbij, ik vond het wel een Kodak-momentje.

En zo kwam er een einde aan week 9. Deze week dus een spannende week, want de kleine meid mag 2 dagen wennen op school. Ik moet echt eens gaan nadenken voor een afscheidstraktatie voor de PSZ, want daar gaat ze nog maar 2 keer naartoe. Dat gaat ineens wel heel snel hoor!

Hoe was jouw week? En ga jij leuke dingen doen komende week? Ik ben benieuwd!

xx
Loes5 Reacties

 1. Marlous
  6 maart 2017 / 12:56

  Leuk dat je dochter naar dezelfde school gaat als mijn dochter. Goede keuze hoor! Misschien zie ik je binnenkort eens op het schoolplein.

  • Loes
   Auteur
   6 maart 2017 / 13:32

   Ha, ja, wat toevallig! Als je me ziet moet je wel even wat zeggen, want ik weet natuurlijk niet hoe je er uit ziet. Ben benieuwd!

 2. 6 maart 2017 / 18:57

  Jij met je lens! Heel fijn dat je er zo blij mee bent. En die lucht en die bloemen <3 tjes. Die knuffeldoek is van Done by Deer toch? Leuk merk is dat! En die vossenknuffel van zoon die zou ik hier ook wel willen. Zo dol op vossen!

  • Loes
   Auteur
   26 maart 2017 / 14:21

   Klopt, done by deer inderdaad. Zo’n leuk merk! Die vossen zijn van ikea, maar al van een jaar of 4 geleden. Die zijn zo schattig en beide kids vinden ze leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *