Knipsels van week 51: kerstborrel, lunch met Lize en kerstavond

Het is tijd voor de knipsels van week 51! De een-na-laatste week van het jaar. En als eerste natuurlijk: Vrolijk kerstfeest! Door alle kerstgezelligheid lukte het niet om vanmorgen om 6 uur een blog online te hebben. Niet erg natuurlijk, want dan doen we dat gewoon iets later. Week 51 was een fijne week: we hadden een gezellige kerstborrel op kantoor en toen Lize vrijdag op tijd vrij was van school vertrokken we lekker samen naar Enschede.Maandag

Maandag werk ik de hele dag op kantoor. Ik maak weer eens geen foto’s, het was dus vast geen fotogenieke dag.

Dinsdag

Dinsdag, als Lize uit school komt, gaan we lekker aan het bakken en we maken winterse cakepops. Dat was een groot succes, want Lize vond ze helemaal lekker!

Woensdag

Goedemorgen! Als Lize woensdag naar school is, wordt deze meneer pas wakker.

We gaan lekker een baan van de Hotwheels bouwen, en het lukt om een schans te bouwen met een bak erachter: de auto’s vliegen dan zo in de bak. En mama vindt het minstens zo leuk.

Ik maak nog even een foto van mijn eigen unicorn kerstbal, die hangt ook eindelijk in de boom.

Bij het overblijven op school vandaag krijg ik een prachtig kunstwerk, door alle kindjes uit Lize’s klas gemaakt. Het zijn allemaal kerstballen. Er zat ook nog een reep chocolade bij (die niet zo lang overleefde, uiteraard).

Bij de supermarkt kwam ik een pitahaya tegen die me lekker aan keek.

Ik nam ‘m dus mee en ’s avonds probeerden we ‘m. Eerlijk gezegd viel hij een beetje tegen, gewoon een beetje smakeloos, eigenlijk. Jammer, want hij zag er zo prachtig uit!

Donderdag

Donderdag heb ik de hele dag gewerkt en aansluitend hebben we kerstborrel op kantoor. We hebben een heerlijk buffet.

En uiteindelijk wordt het nog ontzettend gezellig met de dames van o.a. support. De DJ maakte er nog een leuk feestje van en ik ging naar huis met blaren op mijn voeten en buikpijn van het lachen. Voor mij was dit wel het leukste kerstfeest sinds jaren.

Vrijdag

Vrijdag maak ik nog even een foto van onze kerstboom. We hebben echt een mooie boom dit jaar.

Lize is om 12 uur vrij vandaag en we besluiten om naar Enschede te rijden voor de lunch. We moeten toch Pepijn ’s middags in Enschede ophalen en dan kunnen we eerst nog even samen winkelen. We besluiten te gaan lunchen bij Stoet.

En kijk dan wat een blij kind <3.

We eten Griekse yoghurt en een wafel, heerlijk! En de chocomel ging er ook wel in ;-).

En uiteraard wil deze ijsprinses ook nog even in het ‘ijspaleis’.

Zaterdag

Zaterdag gaan we (alweer) lunchen in Enschede. Dit keer strijken we neer bij F!ka en dat is ook een erg leuk tentje. Grappig weer: de pin deed het niet (het was weer de zaterdag voor kerst hoor..). Gelukkig kon er nog wel geld uit de pinautomaat gehaald worden.

Ook hier 2 blije kindjes. <3

Met Pepijn moet ik nog even een beetje oefenen in het maken van selfies, hihi.

Zondag

Zondag beginnen we lekker rustig. Lize mag haar nieuwe chillpak aan (vrijdag gescoord bij Zara en Zara Home). Wat een dame is het zo.

’s Middags gaan we naar mijn ouders en daar spelen we gezellig een paar spelletjes. We maken een selfie en stiekem komt Opa er ook bij op.

En ’s avonds eten we met zijn allen bij mijn ouders. We beginnen met vijgen met blauwschimmelkaas en van de rest heb ik eigenlijk helemaal geen foto’s meer gemaakt.

De kindjes slapen ’s avonds bij mijn ouders en wij kunnen heerlijk de hele nacht doorslapen. Dat is ook best een keertje lekker! En zo kwam er een einde aan de een-na-laatste week van dit jaar. Zo gek, dan moeten we straks weer wennen aan het schrijven van 2018 in plaats van 2017.

Hoe was jouw week? Heb jij ook wat leuks gedaan met kerstavond? Ik wens je in elk geval fijne feestdagen!

xx
Loes2 Reacties

 1. 28 december 2017 / 06:27

  Wat een gezelligheid en wat lekker dat de kindjes bleven slapen zodat jullie konden uitslapen. Ik weet dat dat een groot gemis kan zijn! 🙂 Ik had een paar lekkere en ongedwongen kerstdagen. Gejankt bij AYNIL en mezelf meer dan volgepropt. Jij ook de aller-aller-allerbeste wensen voor het nieuwe jaar, Loes!

  • Loes
   Auteur
   31 december 2017 / 11:58

   Dank je wel Hennie, voor jou ook alle goeds voor 2018. Dat het maar een mooi jaar mag worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *