Knipsels van week 36: weer naar school, kermis en lekker uit eten

Het is tijd voor de knipsels van week 36. Een week met weinig slaap (en dus weinig foto’s). Een van mijn collega’s bewees dat hij mijn blog leest en kwam met een goede suggestie voor een nieuw artikel (ha), door de nieuwe TV werd ik ‘illegaal’ vervoerd in de auto en we keken onze ogen uit op de kermis.
Maandag

Maandag werk ik de hele dag op kantoor en als ik thuis kom, tref ik deze twee toppers op de bank. Tijd om lekker even te knuffelen!

Als Pepijn zo’n anderhalf uur in bed ligt, wordt hij huilend wakker. Ik ontdek 5 muggenbulten en hij wordt dus helemaal gek van de jeuk. We zitten dus nog maar even gezellig samen voor de TV en het belooft niet veel goeds voor de komende nacht…

Dinsdag

Na een nacht met amper 2 uur slaap werk ik gelukkig thuis deze morgen. Pepijn had zo last van de jeuk dat hij niet kon slapen. Uiteindelijk is hij bij ons in bed gekomen en toen we om half 4 nog wakker lagen is Ton op de bank gaan slapen. Ergens tussen half 4 en half 7 heb ik nog wel eventjes geslapen, maar het hield dus niet over (Pepijn wilde steeds bovenop mij liggen, hihi, wel ontzettend schattig). Gelukkig hoef ik maar een halve dag te werken, als Lize uit school komt val ik stiekem in slaap op de bank.

Woensdag

Ook deze meneer is nog een beetje onder de indruk van het gebrek aan slaap van de afgelopen dagen en hij ligt woensdag dus heerlijk met een dekentje op de bank.

Als Lize uit school komt, is het feest, want haar beste vriendinnetje komt spelen. Samen moesten ze natuurlijk verkleden als Anna en Elsa. <3

Donderdag

Als ik donderdag op kantoor kom, zie ik dat mijn collega Jos mijn artikel van vorige week woensdag heeft omgezet naar een variant voor collega’s. Wat een werk! Komisch gedaan, en grappig om te zien dat mijn blog dus gelezen wordt haha.

’s Avonds heeft mijn moeder heerlijk voor ons gekookt en deze 2 lieverds smikkelen heerlijk van hun toetje.

Vrijdag

Goedemorgen! Vrijdag begint de dag weer vroeg en Pepijn is rap aangekleed. Dus hij kan nog lekker even met de telefoon in ons bed filmpjes kijken.

Ik werk een halve dag en Ton is ook op tijd thuis. Tegen 5 uur gaan we kijken naar een nieuwe TV, en Lize vindt het allemaal niet zo interessant (haha).

Dat kijken resulteerde in de aankoop van een nieuwe TV, en ondanks de grote auto, konden we er toch niet met zijn 3 bij in.. Dus Lize ging voorin in de kinderstoel, en ik ging achter de stoelen op de grond zitten, vond ik beter dan bovenop naast de TV..

Zo zat ik toch stiekem een beetje verstopt, haha. Gelukkig was het maar een heel klein stukje naar huis.

We twijfelden in de winkel nog wel een beetje over de grootte (of het niet te groot was), maar thuis blijkt het allemaal best wel mee te vallen. We hebben een Philips met ambilight (eindelijk!) gekocht en ik ben er echt helemaal blij mee!

Zaterdag

Wederom een goede morgen! Zaterdag beginnen we lekker in de pyjama. En die navel van Pepijn blijft interessant (haha).

Voor Ton begint de volleybal weer met een toernooitje wat al op tijd begint. Mijn vader komt lekker lunchen (mijn moeder moest vandaag werken) en dus maken we het maar gezellig samen.

Na het slaapje van Pepijn gaan we even bij Ton z’n volleybal kijken.

De hele zomer hebben ze er over gepraat, en nu was het dan eindelijk zover. Papa ging weer volleyballen! Ze vonden het heerlijk in de sporthal. Na de wedstrijd konden Lize en Pepijn nog fijn even rennen met de ballen door de sporthal. Altijd feest.

Zondag

Er is kermis in Almelo! Al de hele week, maar door het slechte weer zijn we er nog niet eerder geweest. Vandaag scheen de zon en dus gingen we lekker op de fiets.

En als een stelletje verslaafden hebben we lekker bij deze schuif-machines gestaan. Ik vond dit vroeger op de camping in Engeland al fantastisch haha. (Oh, en fout weetje: ik heb gewoon dit spelletje op de telefoon gehad, en eindeloos gespeeld!). Lize en Pepijn vonden het helemaal geweldig, want er kwamen ook best nog wel wat muntjes en punten naar beneden. Uiteindelijk moesten we belachelijk veel punten hebben voor een leuke prijs en zijn we dus maar gestopt :-).

 

Wel gingen we samen in de Olifanten.

Die gingen best hoog, waardoor je heel leuk over de kermis kon uitkijken. Niet echt geschikt voor lange benen overigens, maar dat terzijde.

Er was ook nog een soort draaimolen-achtige ‘achtbaan’ voor kids en dat was ook een groot succes. Lize en Pepijn vonden de kermis echt helemaal geslaagd.

’s Avonds gaan Ton en ik lekker samen uit eten bij het Seminar in Zenderen. Dat was een cadeautje voor Ton’s verjaardag (inclusief oppas voor de kindjes). Echt een super leuk cadeau. We konden gelukkig op de fiets en hebben heerlijk gegeten. Ik heb er eigenlijk helemaal geen foto’s van gemaakt. Overigens was dat ook de reden dat dit artikel niet om 6 uur vanmorgen klaar stond, want daar had ik gisteravond geen tijd meer voor.

Maakt niet uit, het staat er nu, en nu ben je weer helemaal op de hoogte van de dingen die ik afgelopen week deed.

Hoe was jouw week? Is het in jouw hoofd ook al herfst of valt dat nog wel mee?

xx
LoesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *