[:nl]Knipsels van week 3: Mooie luchten, zonder papa en pannenkoeken eten[:]

[:nl]Knipsels van week 3

Afgelopen week was een beetje een gekke week: donderdag vertrok manlief voor een paar dagen met een vriend naar een vriend in Chamonix, om te gaan skiën. En dus was ik het weekend alleen thuis. Mijn ouders kwamen zaterdag gezellig langs en zondag maakte ik helemaal geen foto’s.. Ik laat je zien hoe het was.

Maandag

Goedemorgen! Het is nog steeds zo mooi wit overal. Dit is voor mij echt wel zoals ik de winter graag zie, zo prachtig! <3 / Als ik ’s avonds thuis kom, hangen we even lekker op de bank. / Dochterlief roept al heel lang dat ze graag wil trouwen met papa, en vandaag mag ze mijn trouwjurk en trouwschoenen aan. / Als vanzelf pakt zoonlief de sleep en loopt achter haar aan. Kun je dat trotse snoetje van de kleine meid zien? Door de hoge split kan trouwens best aardig lopen in de jurk, ha.

Dinsdag

Dinsdagochtend gaat de kleine meid weer naar de peuteropvang, kijk dan wat ze al groot wordt. / Ze begint de dag met een mooie kleurplaat. / Als ik weer thuis ben en tegen zoonlief zeg dat we even een boodschapje gaan doen, komt hij spontaan met mijn handtas aanzetten, haha. / We maken even een uitstapje naar de speelgoedwinkel, en ik heb mijn verjaardagscadeau al uitgekozen hoor! Deze BB-8 <3 Zoonlief is er ook weg van, gelukkig.

Bij de sportzaak gaat meneer fijn verstoppen. Ik zag hem bijna niet. / En dan komt hij met zo’n triomfantelijke grijns onder het rek vandaan. / Onderweg nog steeds prachtig. / We rijden nog even naar de Bolletje-winkel in het centrum van Almelo. Dat ligt er zo mooi.

Mooi pand he, van de Bolletje-winkel. Ja, in Almelo is altijd wat te doen! / We gaan even lunchen bij oma, die maar wat graag met de kleine man knuffelt. / Helemaal blij met mijn nieuwe muts. / Zoonlief heeft een nieuwe hobby: overal op tekenen… Vandaag was deze puzzel aan de beurt. Zo jammer!

Woensdag

Goedemorgen! Deze meneer is iets eerder wakker dan ik, en dus kijkt hij even op de iPad zodat ik kan douchen. / Bij de lunch mag Hello Kitty even auto rijden. / Lieve Hello Kitty <3 / Het is weer tijd voor sucadelapjes, dus die gaan al vroeg op het vuur.

Zo makkelijk, die pan met vlees op het vuur, lekker sudderen! / Als dochterlief weer wakker is, gaan we even schilderen. Ze schildert haar Hello Kitty, met een rode broek. Ik vind het een treffend portret. / We hebben Sneeuwwitje gekregen, en ik vind dochterlief zo achter de bank, hahaha. / ‘s  Avonds komt mijn pakketje: nieuwe tandenborsteltjes voor de elektrische tandenborstel. Wat een ellende om die verpakking open te maken.. pff!

donderdag

Goedemorgen! Het is ’s ochtends al echt een stuk minder donker, zo fijn! Ik geniet enorm van dit soort luchten, was nog niet opgevallen he?

Vrijdag

Zooo, die lucht is echt zo mooi ’s ochtends, het is bijna niet op foto vast te leggen. In het echt was het nog mooier! / Aangezien manlief gister is vertrokken naar Chamonix voor een paar dagen mag Piet de Aap bij mij in bed slapen. Gezellig he? :’)

zaterdag

Kijk die 2 toppers eens. Als we boodschappen gaan doen, is het best druk in de parkeergarage. Ik vraag dus even of ze handjes vast willen houden en dat lukt ook nog. <3 Ik ben verliefd. / Lekker lunchen samen. / ‘Mama, kun je een foto van mijn maken’? / Ik vrees met grote vrezen dat dit model later veel selfies gaat maken, hahaha.

Ondeugende snoetjes, hihi. / Tulpen in de aanbieding op nationale tulpendag! / Deze foto krijgen we van manlief, uitzicht op Chamonix, mooi he? / ’s Middags komen mijn ouders en als de kids wakker zijn, gaan we lekker even wandelen.

De vijver is mooi dicht, en dus gaan we even kijken. / Deze vijver dus. / En we besluiten dat we wel even op het ijs kunnen staan, spannend! / Ik ben wel zo blij met onze buurt <3

Prachtig toch, zo met die ondergaande zon? / Mijn moeder bakt heerlijk pannenkoeken ‘s  avonds en dat viel natuurlijk in goede aarde. / Ik vind het hoekje in de kamer al een tijdje zo donker en ik bedenk een ‘leuke’ oplossing.. Het is alleen wel een hele lichtbak zo. We zoeken dus nog even verder. / ’s Avonds kijk ik Wie is de Mol? op de bank met een lekker glas Hugo, heerlijk!

zondag

Ik maak vandaag dus helemaal geen foto’s. Ik heb 2 slechte nachten gehad, zoonlief was heel vaak wakker, en dus ben ik behoorlijk gesloopt. ’s Ochtends gaan we zwemmen met mijn vader, en dat is heel erg leuk. Als de kids ’s middags gaan slapen, besluit ik zelf ook een uurtje op bed te gaan, en ik ben zo vertrokken. Nog 2 dagen, dan is manlief weer thuis, en mag hij een paar nachten uit bed, ha!

Heb jij ook zo van het winterse weer genoten afgelopen week?

xx
Loes[:]

3 Reacties

 1. 24 januari 2017 / 07:57

  Ja heerlijk, heb een paar mooie foto’s gemaakt buiten. Wat betreft kleuren is het heel herkenbaar. Onze kalender, tafel, leesboek.. zucht hahaha.

 2. Neelke
  25 januari 2017 / 11:28

  Wat rot dat de nachten zo slecht waren 🙁 Ik hoop dat je heel snel weer bij kan slapen! Ze zien er wel schattig uit hoor, die kids van jou :D. Vooral de kleine meid in jouw trouwjurk. Hoe schattig.

  • Loes
   Auteur
   30 januari 2017 / 21:41

   Thanks 🙂 Ik smolt ook enorm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *