I Love Fall Tag

herfst8

Vandaag is het tijd voor een Tag: de I Love Fall Tag! Lees mee!

Op de website van Lindsey kwam ik deze leuke tag tegen en ik dacht: dat is een leuke!

Wat is je favoriete herfst lipproduct?
Dat is een lastige, ik heb er eigenlijk 2. Ik heb vorig jaar in Parijs bij Sephora een prachtig lippenbalsem-ei gekocht en die zit nu standaard in mijn tas.
sephora1
Hij smaakt een beetje zoetig en is heerlijk zacht op mijn lippen. Ook vind ik het design geweldig, je kunt snel veel product aanbrengen op je lippen. Daarnaast herinnert het me altijd aan m’n bezoekje aan Parijs, dus dubbel leuk!

Een ander lipproduct wat ik in de herfst ook altijd in mijn tas heb zitten is deze lipbalm van Burt’s Bees.

Deze geeft een heel subtiel kleurtje, heeft een klein beetje smaak en is heerlijk zacht op je lippen. Als mijn lippen ‘paniek’ hebben (lees: velletjes, schraal en rood), dan is dit de enige oplossing! Na een paar keer smeren worden m’n lippen veel rustiger en voelen ze goed verzorgd.

Welke kleur nagellak draag je het liefst in de herfst?
Dat is een lastige vraag. Ik hou altijd wel van rood-tinten, en in de herfst dan de rood-tinten met iets meer bruin er in. Momenteel is het echter zo dat ik al blij ben als ik m’n nagels netjes kan onderhouden, met 2 kleine kindjes zit lakken er niet altijd in..

Wat is je favoriete herfstdrankje van Starbucks?
Bij ons in de buurt is geen Starbucks te vinden, dus ik zou niet per se weten wat mijn favoriete herfstdrankje is. Als we eens bij Starbucks komen, drink ik eigenlijk standaard de Caramel Macchiato. Die vind ik echt zooooo verschrikkelijk lekker! Ik neem dan ook altijd een flesje van die caramelsaus mee, zodat ik thuis ook weer lekkere koffie kan maken.

Wat is je favoriete geurkaars voor in de herfst?
Ook hier heb ik eigenlijk niet 1 antwoord op. Sinds ik Yankee Candle heb ontdekt (dat is nog maar pas geleden, en I know.. Onder welke steen heb ik gelegen???), ben ik fan van de geuren ‘Icicles’, ‘snow in love’ en ‘snowflake cookie’. Ik heb verschillende votives en tarts voor in de branders in huis en elke avond is er wel een kaarsje aan.
Daarnaast ben ik helemaal fan van Scentchips, en dan vind ik eigenlijk de geur ‘sandalwood’ of ‘figs’ het lekkerst.

Welke sjaal of accessoire draag je het liefst in de herfst?
Ik hou ontzettend van sjaals! Ik vind het dan ook heerlijk als het weer herfst wordt, dan kan ik m’n sjaals weer om. In de herfst laat ik de wintersjaals nog even in de kast liggen, dus de echte wollen sjaals draag ik dan nog niet. Wat ik wel draag zijn mijn zelfgemaakte col-sjaals, die je 2 keer om je nek kunt doen. Ik denk dat ik er wel een stuk of 7 heb, in verschillende kleuren. Dus bij elke outfit een andere sjaal.

Wat is je favoriete Halloween film?
Dat zou ik niet weten, want dat soort films kijk ik nooit.

Wat voor snoepgoed eet je het liefst tijdens Halloween?
Geen idee eigenlijk, wij vieren geen Halloween. Als ik dan de vraag een beetje ombuig naar ‘Wat voor snoep eet je het liefst in de herfst?’ dan moet ik stiekem bekennen dat ik het altijd heeeel erg leuk vindt als de pepernoten en schuimpjes weer in de schappen liggen. Dat vind ik altijd zo lekker! Tegen de tijd dat Sinterklaas het land weer uit is, ben ik overigens de pepernoten ook wel zat :).

Wat draag je tijdens Halloween?
Eigenlijk niets bijzonders, want we vieren geen Halloween.

Wat vind jij het leukst aan de herfst?
Ik vind de natuur het mooist. De bomen krijgen een prachtig kleurverloop, en in het bos bij ons in de buurt kun je kastanjes en amerikaanse eikels (haha) vinden. En dan de paddenstoelen, prachtig! Dochterlief vindt het natuurschoon ook geweldig, en ze heeft een ‘nieuwe hobby’: groene eikels zoeken.. Wel grappig om te zien en als het dus een beetje lekker weer is, probeer ik zoveel mogelijk naar buiten te gaan (mits het lekker weer is natuurlijk!).

Dit waren mijn antwoorden voor deze Tag. Ik vind het altijd wel weer lekker als de herfst begint. Ik moet wel erg wennen aan dat het ’s ochtends donker is als ik naar m’n werk ga, maar ’s avonds vind ik het wel weer lekker om kaarsjes aan te steken en lekker op de bank te hangen met een kop thee en een stuk gevuld speculaas. Ik vind het dan ook niet zo erg als de zomer weer voorbij is. Ik probeer te genieten van elk jaargetijde: ik ben blij als het er is, en vaak ook blij als het weer is afgelopen, en het tijd is voor het volgende jaargetijde.

Als je het leuk vindt, mag je deze tag natuurlijk overnemen. Laat dan even een reactie achter, zodat ik de antwoorden ook kan lezen!

xx
Loes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *