Hoera! Mijn blog is nu ook in het Engels te lezen –> inmiddels niet meer

Inmiddels is mijn blog niet meer in het Engels te lezen.

Yes! Het is me gelukt! Ik ga iets ontzettend tijdrovends doen (haha, ja, I know, bloggen is al tijdrovend)… Vanaf vandaag kun je mijn blogartikelen ook in het Engels lezen! Ik kreeg een verzoekje of mijn blog ook in het Engels kan, en ik heb vanaf het begin getwijfeld of ik niet in het Engels zou gaan bloggen, maar Nederlands blijft toch mijn moedertaal, dus dat leek me het leukst. Maar vanaf nu ga ik dus alle teksten in 2 talen invoeren. Als het goed is kun je rechts bovenin al de vlaggetjes zien voor Engels en Nederlands. Ik ga niet met terugwerkende kracht alle artikelen herschrijven, maar dit geldt dus voor alle toekomstige artikelen.Blog in het Engels x

xx
Loes

2 Reacties

 1. business advice
  28 mei 2017 / 00:33

  Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied
  on the video to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to
  your site when you could be giving us something enlightening to read?

 2. 31 oktober 2017 / 22:59

  I’m not certain the place you are getting your info, but good topic.
  I needs to spend a while learning much more or
  figuring out more. Thank you for magnificent info I used to be in search of this info for my mission.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *