Bye January | Hello February 2018

De eerste maand van 2018 zit er al weer op, wat betekent dat het tijd is voor het eerste maandoverzicht van 2018. Januari is echt voorbij gevlogen, en zo is de kop van 2018 er al weer af. Qua werk is het momenteel erg druk, en dat merk je ook een beetje op mijn blog: deze maand is het me niet helemaal gelukt om 4 keer per week een artikel online te krijgen. Anyway, ik loop op de zaken vooruit..
Bye January

Dag januari! De eerste 31 dagen van 2018 zitten er al weer op. Ik ben nog steeds niet gewend aan dat jaartal, 2018. Gek is dat eigenlijk. En als je dan bedenkt dan 2019 al volgend jaar is, daar kan ik nog helemaal niet bij. Zoals ik al zei is ook deze maand weer voorbij gevlogen. We hadden een nieuwjaarsdiner van Ton zijn werk, wat erg geslaagd was en we bezochten voor het eerst Loods5. Ongelooflijk dat ik daar nog nooit eerder was geweest! Wat een leuke winkel is dat zeg, en we zijn er ook nog geslaagd voor een nieuw servies (eindelijk!). Daarnaast nog veel meer inspiratie opgedaan voor in huis, en als de kinderen wat groter zijn, dan gaan we zeker terug voor leuke nieuwe meubels.

Verder kwam afgelopen maand mijn 2e blog online: Pixel Loes. Dat allemaal naar aanleiding van mijn grote zoektocht naar een nieuwe camera. Het werd de Canon Eos 80D en in die zoektocht liep ik tegen allerlei vragen aan. Die vragen probeer ik op mijn nieuwe blog allemaal te beantwoorden. Ik moet alleen nog ergens een blik extra tijd vandaan halen om alle content online te krijgen. En een blik met extra uren licht op een dag, want man, wat is het nog steeds vroeg donker. Maar goed, het begin is er en ik ben er helemaal blij mee.

Verder trok ik er met Pepijn en mijn nieuwe camera op uit naar Vliegveld Twente om de vliegtuigen te bewonderen die daar de afgelopen tijd geland zijn. Ontzettend leuk om te zien. Ik ben vroeger als klein meisje wel eens naar de Vliegbasis geweest, toen er een open dag was, maar ik heb er nooit ‘echte’ vliegtuigen gezien. En nu dus wel, en dat wilde ik dus graag zien.

Blog

Zoals ik al zei lukte het qua bloggen niet helemaal zoals ik graag zou willen deze maand. Er is te weinig licht op een dag om veel foto’s te maken, en ik werkte ook nog best wel wat uren over. En af en toe moet er ook nog een beetje ontspannen worden natuurlijk. De bezoekersaantallen waren deze maand net iets minder dan december, maar ik heb nog steeds niets te klagen.

De top 3 artikelen van de maand januari:
1. De leukste wallpapers voor je iPhone
2. Je eigen servies tekenen met porseleinstiften
3. Traktatie van Olaf van Frozen maken

Tja, niets verrassend, deze artikelen doen het al maanden erg goed. Leuk om te zien dat ik goed gevonden word!

1SecondEveryDay van januari 2018

Dat filmen, dat blijft een dingetje. Gelukkig zijn er wel wat filmpjes gemaakt afgelopen maand en is het toch een leuke verzameling momenten bij elkaar geworden.

Doelen van de afgelopen maand

Ik had niet heel specifiek doelen voor deze maand gedefinieerd, omdat ik doelen voor het jaar had gesteld. Toch zijn daar al een aantal dingen van aan de orde gekomen.

  • ‘Project X’ is online gekomen: dat is dus Pixel Loes.
  • Ik ben bezig met de verhuizing van mijn blog. Dat gaat komende maand nog een stapje verder (hoop ik).
  • Het lezen van boeken gaat heel aardig, ik heb in januari 2 boeken uitgelezen en ik ben in een 3e bezig.
  • Het publiceren van 4 artikelen per week lukte deze maand dus niet helemaal, maar daar heb ik maar even vrede mee. Ik kan er nu toch niets meer aan veranderen 🙂

Hallo February 2018

Hoi februari, wat fijn dat je er bent! Ik hoorde Ruud de Wild op de radio gisteren zeggen dat het nog 52 dagen duurt voordat het lente is (vandaag dus nog 51), en ik embrace’ deze wintermaand dus nog maar even. Mijn winterwonderland op de ramen in huis blijft nog lekker even staan, gewoon omdat het kan (en ik dan ook geen ramen hoef te lappen, ha, win-win) en probeer nog maar gewoon te genieten van dit seizoen.

Ik ben jarig deze maand, en ik ga ook nog een zondag op pad met een fotograaf uit Enschede om beter te leren fotograferen. Zo ontzettend spannend. Ik moet al heel vroeg in Enschede zijn die dag, want we gaan bij zonsopkomst fotograferen. Dat wordt dus op tijd naar bed als je weet dat ik om kwart voor 7 aanwezig moet zijn!

Naast de verjaardag staat ook de skivakantie weer op de planning. Dit jaar gaan we naar Königsleiten (Oostenrijk) en ik ben benieuwd hoe het gaat zijn. Ik ben erg benieuwd of Lize (of Pepijn!) al zin heeft om op de ski’s te staan, maar we gaan er gewoon een gezellige week van maken.

Doelen voor deze maand:

  • 2 boeken lezen, dat is wel noodzakelijk om op koers te blijven voor mijn doel van 25 boeken dit jaar 😉
  • de blogverhuizing in goede banen lijden (ik hoop op weinig down-time en hoop dat ik in volgend maandoverzicht kan melden dat alles gelukt is.. SPANNEND!)
  • een winactie organiseren. Ik heb een ontzettend leuk DIY-project half afgerond waar ik een super leuke winactie bij organiseer. Hou dus de komende tijd mijn blog in de gaten!!

En dat mag het zijn voor komende maand. Ik hoop op vakantie niet al te veel te hoeven bloggen, en moet dus een beetje vooruit werken. Duim voor me dat het gaat lukken!

Hoe was jouw januari? Heb je nog ergens een keer aan je goede voornemens gedacht of ben je die stiekem alweer een beetje vergeten?

xx
Loes
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *