Gewoon de week door 10: lente-gevoel, unicorn ontbijt en unicorn sokken

Gewoon de week door 10:  Wat lijkt het alweer lang geleden dat we op vakantie waren in de sneeuw! Met die lekkere temperaturen van afgelopen weekend leek het al echt wel lente zeg. Ik vond het heerlijk om lekker buiten te zijn in elk geval. Van de beloofde regen kwam gelukkig niet zoveel terecht, en dat vond ik helemaal niet erg. Het gewone werken begon weer en we zijn stiekem al bezig met de voorbereiding op Lize’s verjaardag.
Maandag

Ha, mijn week begon echt heel erg goed: als ik maandag op kantoor kom heeft mijn collega een foto van Pepijn uitgeprint en op mijn werkplek gehangen. Inmiddels is hij verhuisd naar de muur (anders kon ik niet werken), maar man, wat een fijn uitzicht zo.

Ik heb nog steeds een beetje last van mijn maag en wilde eigenlijk niet zoveel eten. Maar de dames van de kantine hadden kippensoep gemaakt en dat leek me wel een goed idee. Het smaakte erg lekker!

Dinsdag

Vandaag werkte ik wederom, en ik maakte helemaal geen foto’s.

Woensdag

Woensdag komt Lize’s vriendinnetje spelen en er wordt een echte poppenbaby geboren.

Donderdag en vrijdag

… zijn wederom fotoloze dagen, maar no worries, ik heb in het weekend genoeg foto’s gemaakt hoor!

Zaterdag

Goedemorgen! We beginnen met een leuk ontbijt vandaag: unicorn frootloops! Die smaken lekker joh, en kijk dan, ik heb gewoon matchende sokken. Die kreeg ik gisteren van mijn schoonmoeder. Zoals je begrijpt, is Lize stikjaloers :-).

Wat is het lekker weer vandaag! Er is regen voorspeld, maar in de ochtend schijnt de zon heerlijk. We gaan dus lekker even buitenspelen met mijn nieuwe lens. Lize doet een wedstrijdje met Ton wie het snelst is.

En Lize fiets heerlijk rondjes op ons pleintje.

En kijk dan wat een mooie foto’s ik kan met mijn nieuwe lens. Ik ben er helemaal blij mee.

Niet helemaal eerlijk deze foto, want Ton heeft de tuin weer helemaal netjes aan kant gemaakt. Maar dat is natuurlijk niet zo fotogeniek :-).

De brandweer was er ook. Niet in actie, uiteraard.

En Lize wilde graag met haar mooie lint dansen. <3

Nog even rennen met papa, die moest ook zijn energie even kwijt :P.

Lize poseert nog even met haar prachtige fiets. Wat een fotomodel he?

’s Middags ga ik samen met Lize en mijn moeder met de trein naar Enschede om een leuke outfit te shoppen voor haar verjaardag. Vet gezellig zo, met alleen maar dames op pad. We hebben nog best een eind gelopen, en Lize hield het super goed vol. Het leukste is dat we ontzettend geslaagd zijn voor haar outfit. En ze heeft het helemaal zelf uitgezocht. <3

Zondag

Goedemorgen! Mijn wekker staat erg vroeg vandaag, want ik heb met mijn vader afgesproken om foto’s te gaan maken.

We rijden naar het Wierdenseveld, tussen Wierden en Nijverdal, en we hebben flink wat uitrusting mee (haha).

Jep, dat is allemaal van ons, stelletje idioten.

Maar man, wat is het daar mooi. Kijk maar naar de volgende foto’s:

Ik maakte deze foto voor Pepijn, want die houdt zo van tractors.

Er staat een schaapskooi aan het begin van het pad, en daar klonken hele gezellige geluiden, haha.

En er stonden ook al een heleboel schaapjes buiten. Deze foto maakte ik voor Lize, haha.

Tegen half 10 rijden mijn vader en ik terug naar huis en Ton heeft lekker ontbijt voor ons klaargemaakt. Mijn moeder komt ook nog en heeft lekkere croissantjes meegenomen en zo begint de rest van de zondag.

’s Middags gaan we op bezoek bij Nick, Jolijn & James en we gaan lekker met de trein. Op het station moeten we uiteraard ook weer even gek doen.

En de bankjes testen.

Ik probeer iets nieuws uit: fotograferen door het raam. En ik ben helemaal blij met het resultaat: je ziet de weerspiegeling erg goed en toch is Lize ook het middelpunt van de foto. Ja, experiment geslaagd.

Eenmaal in de trein is deze meneer helemaal in gedachten, zo zit hij te genieten. <3

En Lize speelt met Oei & Knoei, van de NS kids app (dat is trouwens ook een dikke vette aanrader voor kinderen in de trein). En stiekem kijkt ze even wat haar mama weer doet met de camera.

Op de terugweg zitten deze boeffies gezellig naast elkaar. Als we er bijna zijn, valt hij bijna in slaap.

Ton kook vanavond: mie met saté, sajoer boontjes en een gebakken ei. Smullen!

En zo komt er weer een einde aan deze week, die we met een heerlijk weekend afsloten. Hopelijk is het komend weekend net zulk lekker weer, want we vieren zondag Lize’s verjaardag en dan is het natuurlijk heerlijk om lekker weer te hebben!

Heb jij ook zo van het heerlijke weer genoten? Wat heb jij afgelopen weekend gedaan?

xx
Loes2 Reacties

  1. Rita
    12 maart 2018 / 08:26

    Je wordt nu echt een fotograaf. Man, wat mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *