Gewoon de week door 1: Happy 2018, Loods 5 en migraine

Een beetje later dan je van mij gewend bent, maar het is gelukt hoor: een nieuwe rubriek voor 2018, genaamd Gewoon de week door 1! Met dus, net zoals anders, de foto’s van de afgelopen week. De eerste week van het jaar begon goed: we proostten op het nieuwe jaar, ik mocht gewoon weer werken, we kochten een nieuw servies bij Loods 5 en ik werd weer eens geveld door de migraine. Feest.Maandag

Niet helemaal eerlijk deze foto, want dit is eigenlijk nog een foto van zondagavond. Maar he, na 12 uur was het natuurlijk 2018 en daarmee is het de eerste foto die ik maakte in 2018! Wat een schatje he.

De rest van de dag maakte ik dus helemaal geen foto’s, maar we gingen even nieuwjaarsborrelen bij de opa’s en oma’s en dat was dus gewoon veel te gezellig (om foto’s te maken).

Dinsdag

Er is deze week gewoon iets gebeurd wat ik nog nooit eerder heb gehad (volgens mij): ik maakte een aantal dagen geen foto’s! Ik sla wel eens een dagje over, maar nooit 2!! Watskeburt? Dinsdag ging Ton weer werken en ik bleef lekker thuis met de kids. Vet gezellig hoor, dat Lize deze week ook nog vakantie heeft!

Woensdag

Blurry but perfect, deze foto. Lize en Pepijn kunnen zo leuk samen spelen! Ze hadden de vrachtwagen van de HotWheels helemaal volgepakt en toen moesten ze wel met zijn tweeën rijden.

Ok, de lens weer schoon (haha), en wat een feest, die baan zo.

’s Middags krijg ik een vet leuk pakketje: mijn Kindred Spirit Boots. Die moest Pepijn natuurlijk even testen.

Het was wel nationale samenwerk-dag hoor, vandaag, kijk dan hoe goed Lize Pepijn helpt. Deze ‘grappige’ actie leverde me trouwens wel een dikke vette zwarte streep op de neus op. #momlife

’s Avonds komen mijn schoonouders gezellig eten en is heb best lekker gekookt (al zeg ik het zelf). Het ging dan ook helemaal op.

Het belangrijkste pakketje laat het langst op zich wachten: ik kocht een nieuwe spiegelreflexcamera. Link zie je ‘mijn’ oude: de EOS 450D, een oud toestel van mijn vader waar ik nu zo’n 2 jaar foto’s mee maak. En rechts, jawel, de Canon EOS 80D, mijn eerste echte eigen spiegelreflex en een rib uit mijn lijf. Maar man, wat ben ik er blij mee. Kan iemand die zon even deze kant op sturen, dan kan ik veel mooie foto’s maken :-).

Oh ja, en die nieuwe camera heeft ook te maken met het nieuwe Geheime Project dat ik heb aangekondigd (Project X).

Donderdag

Tja, weer een dag zonder foto’s. Ik werk de hele dag en mijn vader past gezellig op de kids. ’s Avonds eten we met zijn allen en probeer ik de handleiding van de camera vast een beetje door te lezen. Zoveel dingen zijn anders dan ik gewend ben! Maar het lukt :-).

Vrijdag

Ha ja, alweer een pakketje. Het was wel een gezellige week voor de postbode hoor. Maar ineens begaf onze elektrische tandenborstel het. Heel gek, hij ging gewoon ineens aan (midden in de nacht), en daardoor raakte de batterij dus steeds leeg. Nadat ik woensdagnacht 2 keer uit bed mocht voor dat ding (en ‘m dus de tweede keer in dekens op de bank beneden heb gelegd), hebben we ‘m weggegooid en nieuwe besteld: 2 dit keer. Net zo handig :-).

Zaterdag

Zaterdag hebben we met mijn schoonouders afgesproken bij Loods5 in Amersfoort. Wij willen graag kijken naar een nieuw servies en het begint al goed: dit servies vinden we erg leuk! Ik maak vast een foto, om het straks met andere serviezen te vergelijken :-).

Ik was dus nog nooit bij Loods5 geweest, maar man, wat hebben ze daar een boel leuke spulletjes zeg!

De kids werden het nog wel een keertje zat, maar gelukkig zijn de bolderkarren bij Loods 5 enorm breed en kunnen er 2 kinderen in ‘slapen’, zelfs als 1 er van een kleuter is!

De tijd vliegt voorbij en we gaan pas om half 2 lunchen. En die oma heeft een heel bijzondere tas: er blijven eindeloos snoepjes uit komen! Zo handig! 😉

Kijk dan hoe leuk deze printjes zijn. Zo jammer dat die linkerplaat van het roodborstje op een blauwe ondergrond is. Dat past niet in ons paarse huis…

En ja, na wel 40 serviezen te hebben bewonderd (ofzo), gaan we toch terug naar het begin om dit servies in te slaan. Zo leuk!

’s Avonds stuur ik uiteraard nog even een foto van het eten op ons nieuwe servies naar mijn schoonmoeder ha, we zijn er helemaal blij mee!

Zondag

Vandaag wederom geen foto. Simpelweg omdat ik de hele dag met hoofdpijn op bed heb gelegen. Zo irritant! Gelukkig ging Ton nog even op pad met de kindjes waardoor ik even kon slapen en ’s avonds voel ik me langzaam beter worden. Avondeten gaat er gelukkig in en als we naar bed gaan, is mijn hoofdpijn (grotendeels) weg.

En zo zit een redelijk unieke week 1 er al weer op. Zo jammer dat Lize weer naar school moet. Ik vond het zo gezellig dat zij er ook bij was de hele dag en dat we samen gezellige dingen konden doen. Ach ja, het wordt vanzelf weer vakantie!

Hoe was jouw eerste week van 2018? Ben je goed begonnen?

xx
Loes
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *