Freedom Pro Artist HD Magnetic Palette (gevuld!)

Ik hou best wel veel van make-up. Het is leuk om te experimenteren met kleuren en ik weet steeds beter hoe alles werkt. Ja, daar heb ik dan ook 35 jaar over gedaan om dat te leren (ongeveer dan he). Vaak val ik voor een palette: veel kleuren bij elkaar en handig om mee te nemen op vakantie. En toch is het in een palette vaak zo dat ik 1 of 2 kleuren echt vaak gebruik, en een aantal helemaal niet. Daarom leek het me zo leuk om zelf een palette samen te stellen. Vandaag laat ik je zien hoe ik mijn Freedom Pro Artist HD Magnetic Palette gevuld heb.

Het Freedom Pro Artist HD Magnetic Palette

Freedom Pro Artist HD Magnetic Palette (1)-

Make-up is iets waar ik vaak heel blij van word. Mooie kleurtjes, allerlei variaties, in de MAC counter voel ik me vaak als een kind in de snoepwinkel. Overigens krijg ik vervolgens direct last van keuzestress. Want wat heb ik nou nodig? En waar ga ik dan voor: een palette met veel mogelijkheden, of een individuele kleur. Zoals ik al zei vind ik een palette altijd handig, maar toch zitten er vaak kleuren in die ik niet gebruik.

Freedom Pro Artist HD Magnetic Palette (3)-

Daarom ging ik voor een leeg (magnetisch) palette, waar je zelf je eigen kleurtjes in kon doen. Ik kocht mijn palette bij Boozyshop, maar zie dat zij het inmiddels niet meer in hun assortiment hebben. Je kunt het palette nog wel ergens anders bestellen overigens.

Het palette is echt prachtig, met een mooie grote spiegel er in. Het fijne is, dat hij magnetisch is. Ik heb ook eens een ander palette gehad, die niet magnetisch was. Dan moest je altijd magnetische ‘pans’ kopen of met magnetisch plakband in de weer. Dat vond ik toch echt teveel gedoe. Nu kun je de pans direct in het palette kwijt. Zoals je ziet, hou je bij deze oogschaduw-pans nog een beetje ruimte over (als je er dus 3 ‘boven’ elkaar plaatst: er kunnen ook blushes of een ander formaat pans in).

Ik ging voor de 5-packs HD eye foils ind e kleuren Metallics 2 en Burnt. Er zijn uiteraard ook anderen die je kunt gebruiken, zoals Pack in Smoke, Millennial, of Neutral Grounds. Uiteraard hoef je niet per se zo’n pack te kopen, en kun je ook gewoon losse pans van andere merken gebruiken. Voor een voorbeeld kun je hier kijken.

Freedom Pro Artist HD Magnetic Palette (8)-

Zo ging mijn palette mee op vakantie, nog aangevuld met een blush en highlighter. Handig, want met deze kleuren kan ik ontzettend veel combineren. En ik hoefde geen extra spiegel mee te nemen, omdat deze spiegel groot genoeg is.

Ik heb trouwens geen swatches gemaakt van de oogschaduw zelf (omdat het immers om het palette gaat), maar die zijn ook meer dan prima! De pigmentatie is super en het blijft de hele dag mooi. Wat dat betreft dus een dubbele aanrader van mijn kant.

Heb jij voorkeur voor een bepaald palette qua oogschaduw of vind je zelf samenstellen ook het fijnst?

xx
LoesGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *